Dodaj do ulubionych

Mapa marzeń.

15.06.04, 22:43
Wiatam,

pewnie znowu się rzuciecie na mnie, ale w Nesweeku jest ciekawy artykuł na
temat tego jak zrobic mape marzeń, na ktorej tez mozecie umiescic marzenie o
swoim dziecku i jak ta mape wizualizowac.
Artykuł jest o potędze podświadomości, ktora kieruje naszym zdrowiem oraz
roznymi reakcjami organizmu.
Moze powinniscie taka mape sobie zrobic, aby pokierowac swoja podswiadomoscia
lepiej, a tym samym i ciałem.
Artykuł w najnoszwym Nesweeku.
POzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Mapa marzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:59
      Vecko...wykorzystałam wizualizaje by przywrócic okres ktorego nie miałam pół
      roku...i wyobraz sobie ze mi sie udało. Teraz bede działac dalej.
      • Gość: Agnieszka Re: Mapa marzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:01
        czy mozesz mi podac adres tej strony z neewsweekiem. czy to tylko w gazecie?
        • vecka Re: Mapa marzeń. 16.06.04, 00:15
          Witaj,

wiesz , ja kupilam gazete, wiec nie wiem czy jest ten artykuł gdzies w necie,
          ale na pewno jest w gazecie.
          Jest bardzo ciekawy, bardzo mi sie podoba ta mapa marzen, zrobie sobie takasmile
          Mysle, ze i wielu tu kobietom mogloby takie cos pomoc sie odblokowac jakos...
          Bardzo sie ciesze, ze TObie sie udalo z okresem. Nie zaprzestawaj tych cwiczen
          i doskonal sie dalej w tym.
          Musisz teraz popracowac nad tym, zeby jajniki pracowaly regularnie, musisz
          utrzymac efekt i przekonac je do dalszej pracy.
          Oby tak dalej.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: Agnieszka Re: Mapa marzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:21
            Wiesz straszliwie mnie zainteresowała ta mapa marzen... przecytałam kiedys
            ksiązke o podswiadomosci i uswiadomiłam sobie ze taka mapa moze akurat mi duzo
            pomóc. dzieki za wsparcie.
    • Gość: kasialu Re: Mapa marzeń. IP: *.mofnet.gov.pl 16.06.04, 14:34
      Vecka dzieki za cynk! Jutro jadę na IVF i na pewno przy okzaji wykorzystam
      wizualizację ;o)
      • Gość: Agnieszka Re: Mapa marzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:15
        wysłałam meza po te gazete i sie okazało ze objechał 3 kioski i nie ma...
        sad Bede jeszce szukac... a kiedy ona wyszła?
        • Gość: Agnieszkla Re: Mapa marzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:16
          P.S. Kasialu trzymam kciuki... nie dziekuj nawet w myslach hihih smile
          • vecka Re: Mapa marzeń. 16.06.04, 17:09
            Witam,

gazeta wyszła w ten poniedziałek, więc jeszcze do nastepnego poniedziałku
            powinna być dostepna...
            Zycze miłej lektury. Ja sie zabralam dzis za robie mojej mapy.
            Pozdr.
            • Gość: evi Re: Mapa marzeń. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:27
              Znalazłam wątek o którym piszecie, ale to jest tylko wstęp. Podaje link:
              newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Watek=78721&WatekStr=1&Artykul=10002&DA=160620041424
    • vecka Re: Mapa marzeń. 16.06.04, 17:47
      Witam,

rzeczywiscie, to taki skrot...
      POdejrzewam, ze walsnie u tych par, u ktorych wyniki badan sa ok, u tych przede
      wszytkim, problem lezy w podswiadomosci gdzies.

POzdr.
    • Gość: evi Re: Mapa marzeń. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:52
      Kupiłam sobie gazetkę i robie taką mapę marzeń. A co mi tam, może pomoże?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka