benia110 17.06.04, 14:35 Jaki poziom HCG wskazuje że jest ciąża( bardzo wczesna) Biore przez 10 dni DUPHASTON i potem mam sparwdzic poziom HCG z krwi - żeby wykryc ewentualnie wczesną ciąże. Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bylinka Re: Jaki poziom HCG 17.06.04, 14:43 Zalezy od norm laboratorium, generalnie powyzej 5. Nie rob testu za wczesnie poczekaj do terminu miesiaczki i zrob test domowy z moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
benia110 Re: Jaki poziom HCG 17.06.04, 15:07 Tak ale mam brać DUPHASTON przez 10 dni następnie sparwdzić HCG jeśli brak ciązy to odstawic i czekac na okres a jeśli jest to brac nadal. Jestem po poronieniu i strasznie wydłuzył mi sie cykl - ostatnio co 40 dni i chdzi takze o wyregulowanie cyklu a nie wszystkie testy sa czułe i wykryja tak szybko wczesna ciążę Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Jaki poziom HCG 17.06.04, 15:50 tylko koniecznie spytaj kiedy będzie wynik bo znam laboratoria gdzie tydzień się czeka Odpowiedz Link Zgłoś