mmila 22.06.04, 21:53 Mam pytanie kto zna tego lekarza z Wawy i jakie są opinie na jjego temat Dziekuje z góry za odpowiedzi Mila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka282 Re: Roszkowski 22.06.04, 22:18 Ja znam i opinie są różne. Jedne pacjentki go nie znoszą inne wręzc przeciwnie .Ja należę do tych drugich .Ja jeździłam do niego tylko na USG będąc w ciąży jest w tej dziedzinie świetnym fachowcem , do tego ma porządny sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Roszkowski 23.06.04, 08:01 Super fachowiec od usg ciążą i nie tylko, ma najlepszy sprzęt. Owszem stanowczo za drogi ale w ciąży chciałam być pewna co z moją dzidzią i koszty nie były istotnie. Moja ginka standardowo wysyła szystkie sowje ciężarówki do niego ok 20 tyg. jako gin nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.b Re: Roszkowski 23.06.04, 09:57 Piotr Roszkowski? Pytam bo moze jest wiecej lekarzy o tym nazwisku.... Jako gin. taki sobie. Nie jest zly ale ja juz do niego nie chodze. Najpierw leczyl mi kilka lat (prywatnie w Promedzie) chemicznie nadzerke "bo tak jest mniejsze prawdopodobienstwo blizn". Pozniej mialam z nim mniej szczescia. Nie poradzil sobie z przewleklym zapaleniem przydatkow - dal za slabe antybiotyki. Za to pozniej juz sie tak nie bal o moja watrobe i na napiecie przedmiesiaczkowe dal depo provere. To tak jak strzelanie z armaty do muchy. Jako poloznik byc moze jest dobry. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś