Dodaj do ulubionych

invimed poznan

11.11.12, 19:38
hej kilka dni temu ruszyl program invitro z sukcesem w poznaniu w invimedzie .
co o tym sadzicie? czy sa tu osoby ktore mialy stycznosc z ta klinika ? jesli tak to jakiego lekarza polecacie?
szczerze mowiac zainteresowalo mnie to ale jedno co mnie martwi to mala ilosc opinii na temat kliniki i pracujacych tam lekarzy
mysle zeby jutro zadzwonic tam i umowic sie konkretnie na wizyte ale nie wiem do kogo smilez gory dziekuje - bede naprawde wdzieczna zza wszelkie sugestie
Obserwuj wątek
    • katarz_yna123 Re: invimed poznan 12.11.12, 13:44
      O in vitro z sukcesem, a właściwie invimezie, to moge wypowiedzieć się tylko na podstawie moich wizyt w tej klinice w gdyni. Jestem z nich zadowolona i również zamierzamy przystąpić do programu. Wcześniej też szukałam dobrej kliniki i akurat ta mi odpowiada. Myślę, że jesli to sieć klinik, to na pewno dbają o prestiż specjalistów i aparatury, ale sama wiesz, ze każdy ma inne oczekiwania. Poprostu umów się na wizyte i będziesz miała juz jakieś rozeznanie tamsmile powodzenia!
      • ya-smin Re: invimed poznan 12.11.12, 16:42
        tak wlasnie zrobie jutro tam zadzwonie i sie umowie , martwi mnie nadal jednak ten brak opinii nie ma ani dobrych ani zlych .... mysle ze to siec wiec powinno byc ok tymbardziej ze leczylam sie 2 lata w invimedzie we wroclawiu i nie mam zadnych zlych doswiadczen , tylko tu mnie skusila promocja ... a ile Cie wynioslo ivf w tej promocji w gdyni?
        • katarz_yna123 Re: invimed poznan 13.11.12, 11:47
          Wiesz, moze byc też tak, że nie ma opinii, bo to nowa klinika, ale szzczerze to w ogóle się nie orientuję. Umow się i sama zobaczsmile Jeśli chodzi o program in vitro z sukcesem, to przymierzamy się z mężem, narazie próbowaliśmy inaczej walczyć z niepłodnością, ale teraz chcemy spróbować. oni na fejsbookowej stronie gdyńskiego invimedu promowli tą stronę programu i tam jest o kosztach: invitrozsukcesem.pl/finanse/
          W tym tygodniu jestesmy umówieni na wizyte w tej sprawie wiec dowiem się dokłądnie. Wolę się upenić czy jest rzeczywiście tak jak piszą i mogę Ci napisać potemsmile
          • katarz_yna123 Re: invimed poznan 27.11.12, 19:42
            I jak? byłaś wkońcu w invimedzie? Ja już wszystkiego się dowiedziałam, jeśli chodzi finanse, to rzeczywiście na początku 11 900 opłaty ryczałtowej, ale jak uda się za pierwszym razem to zmniejszają opałtę do 6900zł Oferta jest ok moim zdaniem, fajnie, ze w cenie sa te wszystkie znieczulenia itp, bo oglądałam kiedyś oferte innej kliniki i tam dopłacało sie drugie tyle co pokazywali w reklamach.
            • ya-smin Re: invimed poznan 28.11.12, 10:28
              hej nie jeszcze nie bylam mm wizyte ok 10 grudnia wiec napisze co i jak ...
              • katarz_yna123 Re: invimed poznan 29.11.12, 22:37
                oksmile do tego czasu, ja zacznę prawdopodobnie stymulację. Zobaczymy, mam swietną panią doktor, wiec jak bedziesz potrzebowac porad, to zawsze przy okzaji mog jej podpytaćsmile
                • ya-smin Re: invimed poznan 30.11.12, 09:35
                  dziękuję, milo z Twojej strony .powodzeniasmile
                  • katarz_yna123 Re: invimed poznan 16.12.12, 20:14
                    hej! jak u CIebie?byłaś w tym invimedzie? ja coraz częściej odwiedzam klinikę... sama wiesz, te leki, badania, leki i badania, ale wiem, że damy radę i wkońcu zostaniemy rodzicami!smile Pisałaś, ze wybierasz się 10 grudnia, więc pomyślłam, że zapytam co Ci lekarz powiedział i w ogóle jak wrażenia?
                    • ya-smin Re: invimed poznan 17.12.12, 16:38
                      hej wrazenia ok zakwalifikowalismy sie tylko teraz po okresie mam sie zglosic aby dobrac dawki i tp a jak u Ciebie ? kurcze wkurza mnie tylko odliczanie od okresu do okresu zeby cos dzialac
                      • katarz_yna123 Re: invimed poznan 24.12.12, 10:18
                        Super! Tak się cieszę! 3mam kciuki!!!! Odezwę się po Świętachsmile
                        • katarz_yna123 Re: invimed poznan 30.12.12, 14:52
                          Hej!u mnie dobrze,jestem teraz stymulowanai zobaczymy. W Nowym Roku idę do kliniki i zobaczymy... BOję się kolejnych badań i wyników...
                          • ya-smin Re: invimed poznan 30.12.12, 15:48
                            hej ja dopiero jade po nowym roku podpisac umowe zaplacic i wtedy sie blizej dowiem co i jak ... jak mnie to wkurza zer tyle to trwa ... fajnie ze masz juz stymulacje daqj bznac jak pojdzie trzymam mocno kciuki
    • ya-smin Re: invimed poznan 06.01.13, 15:56
      czy jest tu moze ktos kto rowniez leczy sie w poznanskim invimedzie lub leczyl? kurcze malo opini o nich
    • katarz_yna123 Re: invimed poznan 13.01.13, 14:18
      Cześć smile przede mną już niedługo pierwsza próba. jest dobrze, jestem pełna nadziei, zobaczymy... a o Invimedzie w Gdyni trochę jest, z Poznaniem jeśli ciężko, to myślę, że najlepiej popytać na forach tych dziewczyn, które już znają lekarzy z kliniki. Ja trafiłam do Invimedu właśnie dzięki radom forumowiczek! Powodzenia!smile
      • ka_si_ca Re: invimed poznan 16.01.13, 23:53
        tez mam zamiar wybrac sie do tej kliniki...
        jakie badania trzeba wykonac, jak czesto trzeba tam jezdzic i ile to trwa, jestem ciekawa bo niestety daleko mam do poznania a w poblizu zadnej innej kliniki.
        w zasadzie to sama nie wiem co mam zrobic, staramy sie juz dwa lata i dalej nic, moze najpierw sprobowalabym IUI ale nie wiem czy to ma jakis sens, moze od razu in vitro, tymbardziej ze mam endometrioze, ale lekarz chyba sam zadecyduje
        • kris_wise Re: invimed poznan 27.01.13, 14:45
          Też myślę, że najlepiej zapytać lekarza. Możesz sobie jeszcze zobaczyć ten filmik, dobry wstęp www.youtube.com/watch?v=6AeKMPDmSSA omawiają tam podstawy, może pomoże
    • minastirid Re: invimed poznan 02.04.13, 15:50
      moim zdaniem bardzo dobra placówka, można liczyć na fachową pomoc medyczną, wszelkie możliwe badania, ale przede wszystkim co dla mnie jest niezmiernie ważne wsparcie ze strony lekarzy. Ale nie wiem czy wiecie, że ostatnio się co nieco u nich pozmieniało, przybyli nowi lekarze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka