Dodaj do ulubionych

Kiedy sabat ?

IP: 195.205.13.* 23.08.01, 10:19
Na ostatnim sabacie ustalalismy wstepny termin na 8 lub 9 wrzesnia. CZy ten
termin nadal wiekszosci odpowiada ? CZy tez moze lepiej ze wzgledu na trwajacy
jeszcze okres urlopowy przesunac go na pozniej ? Nie ukrywam, ze mam tez w tym
swoj interes. Wyjezdzam 5 wrzesnia i wracam dopiero 19. Moze by tak zmienic
termin ??? Co wy na to ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Kiedy sabat ? IP: 212.244.46.* 23.08.01, 13:21
      W takim razie proponuję pierwszy lub ostatni weekend września (tj. 1-2.09 lub
      29-30.09). Co Wy na to? (Mi nie pasuje 23.09)
      • malgosiak Re: Kiedy sabat ? 23.08.01, 18:56
        Mi żaden termin nie pasuje , ale i tak będę. Nie darowałabym sobie okazji
        poznania Oli. Ewa mówiła, że 8-9 wrzesnie wielu osobom nie pasuje, więc chyba
        zrezygnujemy. Ustalcie jakiś inny dzień, błagam byle tylko nie w październiku.
        Małgosia
        • Gość: Ola do Małgosi IP: 212.244.46.* 24.08.01, 08:24
          Jak miło! smile))))
    • Gość: tosca Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: 212.160.141.* 28.08.01, 11:20
      jak dlugo mamy sie nie znac osobiscie?? -ustalcie termin w 2 pol wrzesnia, bo
      nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc te madre glowke i zmartwione serca...
      • Gość: Hathor Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 21:53
        No to wyglada na to ze 29 lub 30 wrzesien jest optymalny
        • Gość: Athea Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 22:09
          Czy nowicjusze tez moga uczestniczyc?????????
          • Gość: Bacha Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: 195.205.13.* 29.08.01, 16:51
            Co to za pytanie ? Wszystkim bedzie milo Cie poznac. Czekamy z niecierpliwoscia.
            B.
        • Gość: mala Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 10:36
          te dni sa super mimo ze do warszawy mam 300 km postanowilam spotkac sie z wami
          i juz nie moge sie doczekac tak bardzo chcialabym was poznac pozdrawiam mala
          • Gość: Paulina Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: *.*.*.* 30.08.01, 20:11
            ja rowniez bardzo chetnie bym sie spotkala. Glupio mi troszeczke, bo nieodzywalam sie od dluzszego czasu.
            Kiedys zwracalam sie z prosba pomocy przy pisaniu pracy magisterskiej, lecz ze wzgledow zdrowotnych nie
            pociagnelam tematu. Jednak jak najbardziej czuje sie z Wami zwiazana i jak tylko mi sie uda sledze wszystkie
            wypowiedzi n aforum.
            Czy mimo wszystko moglabym Was poznac i spotkac sie? Bylobi mi niezmiernie przyjemnie
            • Gość: Bacha Re: Sabat IP: 195.205.13.* 31.08.01, 11:31
              Termin udalo sie chyba sprecyzowac na 30 wrzesnia. Tym razem sabat odbedzie sie
              u mnie, czyli w Piasecznie pod Warszawa. Od Dworca Centralnego jest to co
              prawda kawalek, ale mysle, ze sie jakos zorganizujemy. Poki co nie podaje
              adresu, bo po co ma sie walesac po laczach. Od 5 do 19 wrzesnia bede na urlopie
              wiec szczegoly podam po powrocie. A wiec 30 wrzesnia, niedziela, godz. 11
              (mniej wiecej, bo to zalezy od polaczen) Piaseczno. Do dyspozycji jest grill
              wiec mozna to wykorzystac, bo bedzie nas jednak sporo. Detale bedziemy omawiac
              na biezaca. Pozdrawiam
              B.
              • Gość: AGA Re: Sabat IP: 217.153.35.* 31.08.01, 11:58
                Od razu deklaruję, że mogę odebrać 4 osoby z Dworca Centralnego. Z podobną
                deklarcją wystąpi też chyba Ewa, a z pewnością jeśli będzie więcej chętnych -
                zaproszenie jest otwarte i czekamy na wszystkich chętnych, to bez problemu uda
                się zorganizować więcej transportu, tak aby każdy bez obaw mógł dotrzeć do
                miejsca docelowego.
                • Gość: Ola Re: Sabat IP: 212.244.46.* 31.08.01, 14:25
                  AGA, bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji smile)) (uśmiecham się
                  przymilnie wink)
                  Basiu - dzięki za poświęcenie!
              • Gość: Marta Re: Sabat IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 12:47
                Bacha - wielkie dzieki za goscine. Dolicz jeszcze trzy osoby do sabatu.
                Pozdrawiam
                • Gość: Paulina Re: Sabat IP: *.*.*.* 31.08.01, 22:14
                  Bardzo chetnie moge rowniez zabrac 3 osoby, jezeli nie sprawie klopotu swoja obecnoscia,
                  pozdrawiam.
                • malgosiak for wszyscy 01.09.01, 17:40
                  Z moich obliczeń wynika, że jest tak:
                  1. AGA moze zabrać 4 osoby, Ola chce z nia jechać.
                  2. Paulina moze też zmieścić 4 ciała.
                  3. Ewa P jak mniemam ma 3 miejsca.
                  4. Ja moge wziąć 4 osoby. Czyli mówiąc krótko zgłąszajcie się do nas i będziemy
                  sie umawiać indywidualnie. Sabat oczywiście 30 wrzesnia godz. ok. 11 00.
                  Bacha wielkie dzieki za użyczenie miejsca. Pierwotnie sabat miła być u mnie,
                  ale z powodu różnych problemów ....... stało sie to niemiozliwe. Dzięki. M
                  • Gość: dana Re: for wszyscy IP: *.cbk.waw.pl 06.09.01, 11:54
                    Ja bardzo chetnie tez sie przylacze
                    Czytam WAs od dluzszegfo czasu, i jestem na tym samym wozku co WY kochane.
                    Malgosiu znasz mnie z innej listy dyskusyjnej
                    Bardzo goraco Cie pozdrawiam
                    Ja to fajnie ze mieszkam w Piasecznie i bede miec bliziutko smile))
                    caluski dla Was wszystkich
                    danuska
                  • Gość: dana Re: for wszyscy IP: *.cbk.waw.pl 06.09.01, 11:58
                    danuska
                  • Gość: dana Re: for wszyscy IP: *.cbk.waw.pl 06.09.01, 11:59
                    danuska
                  • Gość: dana Re: for wszyscy IP: *.cbk.waw.pl 06.09.01, 11:59
                    danuska
        • Gość: Kasia Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: *.pl 29.08.01, 19:51
          Czy ja tez moge sie zjawic na sabacie ?
          Kiedy bedzie wiadomo, w jakim miejscu sie odbywa. ?
      • Gość: Adria Re: Kiedy sabat ? -chce Was poznac wreszcie IP: 212.160.130.* 30.08.01, 19:30
        Jeżeli można, chętnie przyłączyłabym się do Was. Mam nadzieję, że osoby, które
        od niedawna odwiedzają to forum, mają jakąś szanse poznać tak wspaniałe istoty,
        jakimi jesteście smile Pozdrawiam Adria
    • Gość: Ola Re: Kiedy sabat ? IP: 212.244.46.* 30.08.01, 13:29
      To co? 29-30.09? Byłoby fajnie. Tylko kto tym razem udzieli nam gościny? Jeśli
      chcielibyście spotkać się poza Warszawą to chętnie ugoszczę w moich skromnych
      progach. Dojazd pociągiem, a z dworca odbiorę... samochodem? - też droga
      prosta. Mogę wszystko zorganizować - tylko czekam na Waszą decyzję.
      • malgosiak Re: Kiedy sabat ? 30.08.01, 18:46
        Widzę, że sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie. Czy mam rozumiec, że
        oststni weekend września jest aktualny? Dodam, ze bardzo by mi zależało na
        szybkim ustaleniu terminu, bo we wrzesniu na pewno będę zajęta szykaniem pracy.
        Małgosia- bezrobotna
    • Gość: Klara Re: Kiedy sabat ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 23:01
      "Wiedźmy"! Gdzie odbędzie się ten sabat?
    • malgosiak miejsca 01.09.01, 20:44
      Sytuacja zmienia sie z minuty na minutę. Właśnie dwie forumowiczki wyraziły
      chęc jechania ze mna do Bachy . Biorę MAŁĄ ( przyjedzie az z Gizycka) i Kawi.
      Mała ma przywieźć ptasie mleczko waniliowe, ale jak nie dowieziemy, nie
      wściekajcie się. Nadal mam 2 miejsca M.
    • Gość: Aśka sabat, www, Małgosiak, listy i różne takie IP: *.pai.net.pl 07.09.01, 20:52
      Witam wszystkich serdecznie po udanym (i niestety zbyt krótkim) urlopie.
      Na sabacie oczywiście się zjawię, o ile jakaś czarownica z miotłą będzie na
      mnie czekać na Centralnym smile
      Rebas, jestem zachwycona bocianią stroną. Postaram się też mieć wkład w jej
      budowę.
      Małgosiak, bardzo się zasmuciłam Twoją wiadomością o utracie pracy (przeszłam
      przez to i wiem jak boli). Mam nadzieję, że już na sabacie obwieścisz nam, że
      dostałaś superofertę.
      W skrzynce znalazłam listy z kilku Kas Chorych, ale przyznaję się bez bicia, że
      jeszcze nawet nie otworzyłam kopert (całą korespondencję przywiozę na sabat).
      Rety tyle nas tu, że już się nie mogę połapać kto?, co? (Basiu, czy jeteś
      pewna, że wszystkich pomieścisz???)
      Ja w każdym bądź razie jestem na etapie odgracania mieszkania oraz czytania
      książek o zdrowiu, wychowaniu, itp. niemowląt i dzieci do lat 3. Później będę
      planować przemeblowanie mieszkania a zwłaszcza umeblowanie pokoju dziecięcego.
      Acha, pewnie myślicie, że jestem w błogosławionym stanie? Nie, nie jestem, ale
      planujemy za rok adoptować dziecko a do tego czasu jeszcze próbować zajść w
      ciążę. A więc tak czy owak będziemy mieć dziecko!!!!!! Dlatego zaczęłam
      przygotowania smile))
    • Gość: Kas Re: Kiedy sabat ? IP: *.pl 09.09.01, 20:00
    • Gość: kasia Re: Kiedy sabat ? IP: *.pl 09.09.01, 20:02
      Ja też chcę was poznać !
      szczególnoe po tych wszystkoch kochanych i dobrych słowach jakie znalazłyście
      dla mnie po moim ostatnim załamaniu . Chcę wiedzieć dokąłdnie wszystko, co
      gdzie kiedy i jak. i najważaniejsze pytanie, czy moge przyjechac ?
      aleksandra 25@poczta.onet.pl
      • malgosiak do wszystkich 09.09.01, 20:32
        Spotkamy się na sabacie, na razie mnie przez jakis czas nie będzie na forum, w
        razie czego kilka ośób - między innymi Ewa P, Lila i Mała mają mój telefon.
        Takze do zobaczenia 30 wrzesnia. Małgosia
      • Gość: ula Re: Kiedy sabat ? IP: *.peerte.com.pl 18.09.01, 10:41
        Czytam Was z wielką uwagą i podziwem od zaledwie 2 dni. Jestem szczęśliwa, że
        nareszcie znalazłam osoby, których problemy, bliskie są także i moim problemom.
        Dziękuję za Wasze zaangażowanie i porady. Chciałabym również przyjechać na
        spotkanie 30.09.01. Czy mogę?

• Gość: REBAS Re: Kiedy sabat ? IP: *.*.*.* 18.09.01, 12:29
          Wszelkie informacje dotyczące sabatu dostępne będą na
          naszych stronach www pod adresem http://www.nasz-
          bocian.pl
          • Gość: EwaP Re: Kiedy sabat ? IP: *.cofund.org.pl 26.09.01, 11:51
            Dziewdzyny, wszystkie, które wyraziły zainteresowanie sabatem proszę potwierdzajcie udział na nasz-bocian.
            To jest bardzo ważne ze względów organizacyjnych.
            Czekamy, do zobaczenia,
            EwaP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka