kattrin1 06.09.04, 13:03 Cześć Dziewczynki, Powiedźcie mi proszę, czy branie globułek dopochwowych moze zafałszować wynik testu ciązowego???? Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: globułki a wynik testu???? IP: *.SERVER.PL / *.gd.pl 06.09.04, 14:09 zalezy z czym sa te globulki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaba1 Re: globułki a wynik testu???? IP: *.gdynia.mm.pl 06.09.04, 19:23 Ja myślę że moze tak być... może by spróbować się podmyć przed kolejnym testem, albo betkę z krwi i będzie wszystko jasne. PS Ja też kombinuję różne ewentualności dlaczego test ujemny, mam już z 5 powodów Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: globułki a wynik testu???? 06.09.04, 19:30 Już sama nie wiem))zaczynam sie już śmiać z siebie)))))) 14 dni od przytulania, a zawsze myślałam że to już 3 tygodnie od ostatniego przytulanka, same wariacje!!! Teraz już nie myśle ze mogę być w ciązy, poprostu czekam na @@@ i zaczynam pełną parą znowu))))) Chyba te globułki nie mogły zakłamać testu (sprawa wątpliwa), ale cóż połudzić sie można, pomarzyć też, prawda??? Tylko kiedy pojawi sie ten małpiszon??????? Pozdrawiam cieplutko,Kasia ps. Kasiu a który u Ciebie dzień cyklu dziś??? I jak czujesz nadejscie nieuniknionego, jakieś bóle???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaba1 Re: globułki a wynik testu???? IP: *.gdynia.mm.pl 06.09.04, 19:37 Wiesz, pomarzyć dobra rzecz ale mi jakoś dziś nie wychodzi bo miałam fatalny dzień. Acha, u mnie 24 dzień cyklu, jakiś 10 po owu i szósty na Duphastonie... może się trochę pospieszyłam z tym testem, ale mam drugi Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: globułki a wynik testu???? 06.09.04, 19:40 Kochana Kasieńko, oj to mógł wyjść negatywny, poczekaj do dnia spodziewanej @@, moze wcale jednej kreseczki nie bedzie))))) U mnie jest gorzej - 31dc, to już powinnam mieć II, a tu nico wielkie nico... Takze trzymam mocno kciuki, i za jakieś 4-5 dni prosze o relacje z drugiego testu, muszą być II kreseczki)))))) Pozdrawiam cieplutko, KAsia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaba1 Re: globułki a wynik testu???? IP: *.gdynia.mm.pl 10.09.04, 11:09 No i zrobiłam... ani śladu drugiej krechy...czekam na @ Plan jest taki: w trzecim dniu cyklu robimy prolaktynę i zobaczę co dalej. Bardzo jestem ciekawa co u Ciebie Kattrin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: globułki a wynik testu???? 10.09.04, 11:22 Co u mnie? A wiec 2 dc. i zaczynamy od nowa hihiihihihi... załamka już przeszła, wstąpiły nowe siły witalne i za 8 dni zaczynam działanko)) A cosik bierzesz na tą prl? i jaki miałas wynik?? Czekam na wiesci, dopóki @@ nie przyszła wszystko jest mozliwe))))trzymam kciukiKasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaba1 Re: globułki a wynik testu???? IP: *.gdynia.mm.pl 10.09.04, 18:09 Hmmmmmm, skoro u Ciebie 2 dzień cyklu to mnie wyprzedzasz Jeśli chodzi o prl to u mnie pierwsze badanie (tzn. kiedyś miałam, wieeeeeeki temu) więc na razie nic nie brałam, bo może nie ma po co, zobaczymy. Najlepsze że czuję się bardzo "ciążowo" ale to chyba wina Duphastonu tym razem. Pozdrawiam Cię ze słonecznej dziś Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś