Gość: mgosia IP: *.penkom.pl 07.09.04, 17:15 Co robić ; 27dc progesteron 11,8 prolaktyna 44!! (norma 25)iśc do lekarza od razu czy jeszcze raz zrobić wyniki (możliwa pomyłka?)? Przestraszyłam się bardzo tak wysokiej prolaktyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: prolaktyna, progesteron 07.09.04, 17:26 Idź do lekarza dostaniesz bromergon i szybko ją zbijesz.Co do tego że jest bardzo wysoka to ja mogę Ci powiedzieć że moja wynosila 128,1ng/ml i co ja mialam powiedziec.To jest dopiero wysoka prolaktyna .W ciągu miesiąca zbilam ją do 0,772 i teraz ją musze podnieść.Nic się nie martw nie jest źle.POzdrawiam Magda. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
michalinnaa Re: prolaktyna, progesteron 07.09.04, 17:27 Na twoim miejscu poszłabym do lekarza Prolaktyna jest za wysoka ale czytałam tutaj na forum, że można ją bardzo łatwo zbić castagnusem. Wysoka prolaktyna to naturalna antykoncepcja Progesteron ok. w fazie lutealnej. Ja poczekałam z moim póciem do lekarza i terza żałuję, bo jestem miesiąc w plecy Na pewno zaciążymy Odpowiedz Link Zgłoś