Dodaj do ulubionych

Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu)?

IP: 217.153.13.* 08.09.04, 16:47
To pytanie intryguje mnie od dłuższego czasu. Widze wiele zapytań do niej w
wielu kwetsiach dotyczacych hormonów i innych chorób. Mam wrażenie, ze masa
dziewczyn kierując sie jej nikiem sadzi, ze Ewa ma wykształcenie medyczne i
ma podstawy do wydawania wielu opinni. Stała sie prawie ekspertem tego forum.
Zastanawiam sie czy nie tkwi w tym jakieś zagrożenie. Nie wszystkie jej
odpowiedzi są kompetentne. Ale rozumiem jej duże zaangażowanie w odpowiedzi
dla wszystkich potrzebujących. To tez swoisty marketing przy sprzedaży
testów.
Czy Ewa bazuje tylko na swoich doświadczeniach i kontaktach z lekarzami
konsultantami, czy też jest fachowcem (np. lekarzem). Myślę, ze warto to
wyjasnić.
Ja długi czas własnie sądziłam, ze jest fachowcem. jednak od pewnego czasu
mam duze watpliwości.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marijohanna Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 16:49
      oj narazasz sie takimi pytaniami. uwaga! juz slysze odglos wytaczanych armat;P
      • pszczolka2 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 16:57
        Boże jaka Ty jesteś okrótna!!!
        • marijohanna Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 16:59
          pszczolka2 napisała:

> Boże jaka Ty jesteś okrótna!!!

a ty beznadziejnie glupia??? (za powyzsze zdanie. nie za caloksztal, bo cie nie
          znam).

sorry, nie jest moim zwyczajem wyklocanie sie na forach. to nie moja rola. ale
          tu mi po prostu rece i nogi opadaja.

rozumiem, ze wolno tu wyrazac tylko ochy i achy i przyklaskiwac kazdemu nawet
          najglupszemu pomyslowi.
          • pszczolka2 Re: Do marijohanna 08.09.04, 17:13
            Szkoda, że mnie nie znasz... Jest różnica między okrótną a beznadziejnie
            głupią!!! To nie to samo i w ten sposób bardzo mnie skrzywdziłaś, ale co tam i
            tak mnie nie znasz, a więc wisi Tobie to co napisałaś. Pozdrawiam
            Cię.
    • pini1 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 17:07
      Pytanie do Maxi-ma:
      a czy twoja profesja w jakiś sposób jest związana z medycyną? bo skoro kwestionujesz rady EwyAnalityk1 to ... chyba masz ku temu podstawy?
    • Gość: mk Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: *.chello.pl 08.09.04, 17:14
      a tak poza wszystkim testy Ewy są tanie to chyba dobrze że możemy zaoszczędzic
      chociaż na tym bo napewno nie na leczeniu
      • Gość: Magda Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: *.strusia.comnet.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:22
        Ja również bym chciała wiedzieć czy Ewa Analityk jest lekarzem - czy jej
        wykształcenie ma coś wspólnego z medycyna. To chyba jest oczywiste że mnie
        to interesuje, bo Ewa bardzo często odpowiada na pytania, a skoro nie ma nic do
        ukrycia to przecież może powiedzieć.
        Nie obrażajcie się dziewczyny, ale dużo osób ufa jej opiniom- a Wy od razu
        podniosłyście wrzawe!!!!
        A to że Ewa handluje testami to już inna bajka, której tu nie poruszajmy!!!!-
        Ważne że są one tanie!
        • samanta25 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 17:28
          Dziewczyny nie trzeba być lekarzem medycyny aby znać odpowiedzi na pytania
          zadawane na forum - po to ono jest aby pomagać innym.
          Wystarczy tylko trochę poczytać i przeżyć na własnej skórze aby potem udzielać
          rad innym.
          Nikt nie zmusza Was do stosowania się do opinii wyrażanych na forum. Od
          leczenia są lekarze ale oni też popełniają błędy.
          Ja dzięki temu forum i innym jestem obeznana w sprawie niemożności zajścia w
          ciążę i dzięki temu wiem o co pytać lekarzy i czy zawsze stosować się do ich
          metod leczenia.

Decyzja należy do Was i nie tylko EwaAnalityk jest tutaj taką osobą która daje
          dobre rady

Pozdrawiam

• magdulka26 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 17:24
      Pszczółko ta osoba lubi siać zamęt na forum.Nie przejmuj się nią.Wiesz mówią że
      czasem lepiej obejść guwno ,bo jak wejdziesz to śmierdzi.Pozdrawiam .

Chcę zajść tak jak słoneczko
    • magdulka26 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 17:30
      Zapytać zawsze mozna ,tylko trzeba uwarzać bo czasem mozna zostac obrzuconym
      błotem.Jeśli to nie tajemnica to ewa zdradzi czym sie zajmuje smile))Pozdrawiam
      Magda.

• maretina Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 17:55
      dlaczego przeszkadza wam ewa? dlaczego pytacie ja o zawod? czy wy wypowiadajac
      sie na forum piszecie jakie szkoly pokonczylyscie? podajecie swoje tytuly albo
      zrodlo, z ktorego macie swoja wiedze o nieplodnosci?
      na forum wszyscy wiedza, ze wspieramy sie wzajmnie, wypowiadamy SWOJE opinie,
      nie leczymy, nie wypisujemy recept itd. to robia lekarze.my sobie gadamy.
      • pipi-langsztrum Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 22:05
        Wy swoje, Ewa swoje- i tak nie jesteście w stanie sprawdzić tego co mówi, może
        napisać, że jest ministrem zdrowia, albo jego żoną i też w to uwierzycie? Może
        pisać, że ma z medycyną coś wspólnego, ale ja I TAK NIE WIERZĘ! Bo mam prawo do
        swojej opinii. A Wy macie prawo jej wierzyć, jak chcecie być naiwne. Jeszcze
        nikt przez bycie leczonym nie został lekarzem. A ja podejrzewam coraz częściej,
        że Ewa nawet nie konsultuje się z lekarzami (choć pisze tak np na allegro), bo
        po co? Ona wie najlepiej. Niektóre z Was zdają się zapominać pierwsze
        przysłowie "przedsiębiorcy": REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU. A tak jest niestety w tym
        przypadku. Bez sensu jest więc pytanie o zawód Ewy, bo nie ma tego jak
        sprawdzić. Nie rozumiem też tych z Was, które stają tak murem za kimś kogo tak
        naprawdę nie znają. Z nielicznymi może wyjątkami. Internet jest baaaaardzo
        anonimowy.
        Wiem narażam się, ale....bardzo lubię to forum, goszczę na nim co dzień, ale
        na "potrzeby" tej wypowiedzi jestem "pipi", bo byście mnie zeżarły. I mimo
        tego, że niektóre z Was są mi bardzo bliskie przez wspólne doświadczenia to mam
        świadomość, że przy osobistym kontakcie mogłybyśmy nie znaleźć wspólnego
        języka. Nie rozumiem też dlaczego niektóre z Was reagują tak nerwowo na jakąś
        choćby próbę sprawdzenia kim jest Ewa? Co jakiś czas się pojawia ten problem i
        już. Widocznie nie wszystkie są zaślepione Ewą. A jej ostatnie "płacze" na
        konkurencję (którą nie jestem) są w ogóle nie na miejscu. Ja mam wrażenie, że
        to jej specjalna sztuczka grania na emocjach, Waszych emocjach. Tak żeby ruszyć
        handelek, bo może kasy brak.... Dobrze, że nie wszystkie jesteście tak podatne
        na to i czasem zastanawiacie się nad tym, nad czym ja: Kim jest Ewa? W jej
        wyjaśnienia w tym wątku nie wierzę.
        • madija Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 20.09.04, 18:34
          Podpisuję sie pod tym!
          Ewa A. rozkreciła sobie niezły biznes na niekomercyjnych forach..(gazeta,
          dziecko-info) Reklama, reklama...itd. Z reguły, jednak 'handlowcy' podają
          swoje 'dane osobowe'..no ale są wyjątki (jak widać). Ja kupiłam testy OVU
          bezpośrednio ze strony www.testsforless.com (taniej... i przesyłka gratis)
          Pozdrawiam i życzę więcej dystansu...
    • ewa.analityk1 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 18:53
      a ja się takich pytań nie boję, miałam zawodowo i czasmi jeszcze coś wspólnego
      z medycyną, ale nie jestem lekarzem i zawsze proszę zauważyć każę konsultować z
      lekarzami wszystko. Forum jest od radzenia dziewczynom co zrobić z problemami z
      którymi się zetknęło, a w listach chorób i operacji pobijam wszystkich na
      głowę wink
      • ewa.analityk1 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 08.09.04, 18:55
        Na forum jest wiele dziewczyn co do których mam szacunek lidek0 niesamowita
        zawsze chętna do rad, samanta która wie chyba wszystko o prolaktynie i inne,
        które bardzo szanuję i pozdrawiam. Niejdena dziewczyna dzięki radom ich zbadała
        się i zaszłasmile
        • marijohanna ewa:) 08.09.04, 19:07
          zawsze czytam cie z ciekawoscia i podziwiam twoje zaangazowanie. to tytulem
          wyjasnienia. nie lubie histerii i bledow ortograficznych (m.in.).

wydajesz sie bardzo rozsadna osoba, twoja odpowiedz w tym watku to udowodnila.

wiedzialam, ze podniesie sie wrzawa, stad moj wpis o armatach. takie wnioski
          wyciagnelam, po moim (IMHO) "niewinnym" wpisie o prolaktynie (notabene walcze z
          nia od wielu lat).

czy wysylasz testy rowniez za granice??? bezprosrednio, bez allegro??

pozdrawiamsmile
          • ewa.analityk1 Re: ewa:) 08.09.04, 19:21
            A nikt chyba nie pamięta jak zaczęła się moja sława na forum smile Jak starałam
            się o Maćka, to gadałam często z dziewczynami i która ze mną nie pogadała to
            zachodziła. Ja popadałam w przygnębienie bo co to za biznes gadam a one zaraz
            uciekają bo mnie oczywiście bolało, że mi się nie udało znowu. I poszła fama po
            świecie smile w końcu ja zaszłam, ale testy które wysyłałam nadal działy.
            Teraz dziewczyny wpadają do mnie na kawę, gadają przez gg, cieszymy się jak
            zachodzą. Nieraz myślę, czy nie minęłam się z powołaniem ale w rodzinie dość
            lekarzy, a ja kontakt z medycyną mam i to duży, ale raczej od strony naukowej
            niż pacjenta. Teraz mam czas więc pomagam za kilka miesięcy pewnie zniknę stąd
            i pojawi się jakaś nowa basia, kasia. Mam nadzieję, że ze mną znikną wszystkie
            starające, bo polecą na forum ciąża smile
            Owszem oferuję testy, za granicę też wysyłam smile ale naprawdę z testami pomagam
            analizując wyniki i wysyłając czasami na siłę do lekarza. Boli mnie, że w
            naszym kraju niepłodność to nie choroba i koszty bierze pacjent na siebie.
            Jeżeli kiedyś pomyślę o karierze politycznej to chciałabym to zmienić smile
            • marijohanna Re: ewa:) 08.09.04, 19:28
              ewa.analityk1 napisała:

> Owszem oferuję testy, za granicę też wysyłam smile ale naprawdę z testami
              pomagam
              > analizując wyniki i wysyłając czasami na siłę do lekarza. Boli mnie, że w
              > naszym kraju niepłodność to nie choroba i koszty bierze pacjent na siebie.
              > Jeżeli kiedyś pomyślę o karierze politycznej to chciałabym to zmienić smile
              >
              >

ewa, czytam to forum od dosyc dawna i wiem, ze masz dziecko, tym bardziej
              podziwiam cie za prace, ktora wkladasz w to forum. nie wiem jakie sa ceny w
              polsce, ale w stosunku do niemieckich Twoje ceny sa bardzo a bardzosmile)

reflektowalabym na owulacyjnesmile

w temacie politycznym zgadzam sie calkowicie z toba. to wrecz skandal, ze wiele
              kobiet nie moze pozwolic sobie na ivf. w niemczech jest przynajmniej w polowie
              (od 1.1.04) finansowane, wczesniej 3 proby byly za darmo, jesli spelnialo sie
              warunki.poza tym w polsce pozostale leki sa skandalicznie drogie jak na
              zarobki "zwyklych" ludzi.

nie wiem jak jest teraz, ale gdy bylam w polsce chodzilam (musialam!) do
              prywatnego gina, bulac ciezka kase za kazda wizyte. tutaj system sluzby zdrowia
              przynajmniej pozwala na bezplatne wizyty. uuuf odchodze od tematu. przepraszamsmile

po urlopie odezwe sie w sprawie testow, jesli pozwolisz...pozdrawiam goracosmile))
          • Gość: eliza Re: ewa:) IP: *.acn.waw.pl 10.09.04, 22:59
            jaki sens zamawiac te testy z polski za granice skoro mozesz je kupic na
            www.testsforless.com z bezplatna dostawa lotnicza... ewa kupuje tam te testy w
            ilosciach hutrowych i sprzedaje je na allegro
    • very_martini Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 01:22
      Oł Dżizes, Maxima...
      Weź no sobie zrób spacerek po forach prywatnych w różnych działach... Forum
      zioła chociażby - nie ma tam dyplomowanych fitoterapeutów, a jednak są osby,
      które odpowiadają tam na pytania, i którym można zaufać, bo LUBIĄ to, o czym
      mówią, i się tym interesują. Forum naturalne planowanie rodziny - pokaż mi
      człowieka z dyplomem z "NPR" - a na tym forum są wiarygodni eksperci. Zajrzyj
      chociażby na naszą homeopatię - 2 z 5 ekspertów jest niepraktykującymi osobami,
      które jednak interesują się homeopatią na tyle, że mają o niej bardzo dużo do
      powiedzenia i są uznawane za kompetentne. Nie mam dyplomu homeopaty, a na tym
      forum jestem bardzo aktywna, bo po prostu to LUBIĘ, a homeopatia mnie
      fascynuje. A w porównaniu z forami eksperckimi fora niby nie-eksperckie
      wypadają znacznie lepiej. Pani doktor na forum zdrowie kobiety notorycznie
      wszystko olewała, choć tytuł miała, a jakże! To samo dzieje się na weterynarii
      czy forum niepełnosprawni. Tak naprawdę dużo cenniejsze pod względem informacji
      są fora nie-eksperckie

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
    • magdulka26 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 11:06
      Nie ważne jaki kto ma zawód czy wykształcenie.Ważne jest to że Ewa udziela
      mądrych i cennych rad.Przecież ona nie daje nam recept ,tylko słuzy swoja
      pomocą.Jeśli komuś to się nie podoba ,nie musi tego czytać czy stosowac się do
      jej rad.Żyjemy w wolnym kraju i róbta co chcetasmile)))))))))))))))))
      A co do testów ,super sprawa jesli tylko się zna i pochłania ja to ,nie widzę w
      tym nic złego.Ile dziewczyn zaszło w ciąże dzięki jej pomocy.
      Więc nikt tu nikogo nie zmusza do niczego ,nic na siłę nie robimy.

• pipi-langsztrum Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 12:57
        A ja uważam, że to nic zdrożnego zapytać o zawód/wykształcenie. I nie rozumiem
        dlaczego zawsze przy takich okazjach jest tyle rabanu! Jak nie jesteś z nami
        jesteś przeciw nam? Dziwna ta Wasza filozofia. A jak jest miło to co? znaczy
        się nie podejmujemy drażliwych dyskusji, tematów tabu, żeby czasem kogoś nie
        urazić? To po co forum? Może zróbcie sobie forum zamknięte, z "wejściówkami",
        taki klubik, żeby nikt postronny nie miał wejścia i dostępu i nie mógł zadawać
        pytań. Zresztą Ewa już ma takie forum, prawda? I właśnie w takim celu je ma.

A tak w ogóle:
        > tym nic złego.Ile dziewczyn zaszło w ciąże dzięki jej pomocy.<
        A ja myślałam, że zachodzi się w ciążę " za pomocą" faceta. O ja naiwna, teraz
        to dzięki Ewie zachodzimy.....
        • maretina Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 13:02
          pipi-langsztrum napisał:

> A ja uważam, że to nic zdrożnego zapytać o zawód/wykształcenie. I nie
          rozumiem
          > dlaczego zawsze przy takich okazjach jest tyle rabanu! Jak nie jesteś z nami
          > jesteś przeciw nam? Dziwna ta Wasza filozofia.

wiesz, czasami wszystko zalezy od tego jak sie postawi pytaie.....
          Uwaga sigma! Uwaga pi! Nadszedł kolejny rozkaz z matplanety!smile
          gg:559322
          • pipi-langsztrum Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 13:36
            Widzisz, maretino, chodzi o to, że Twoja wypowiedź jest pierwszą, która
            dotyczy "formy" pytania. A naskoczyłyście na maximę za to, że w ogóle odważa
            się zapytać. To też jest różnica, nie uważasz?
            • maretina Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 13:41
              pipi-langsztrum napisał:

> Widzisz, maretino, chodzi o to, że Twoja wypowiedź jest pierwszą, która
              > dotyczy "formy" pytania. A naskoczyłyście na maximę za to, że w ogóle odważa
              > się zapytać. To też jest różnica, nie uważasz?

bo dla mnie wazniejsze bylo zrobienie, powiedzenie czegos, co powstrzyma dalszy
              wylew jadu. wazniejsza byla osoba ewy, jej uczucia niz to pytanie.
              pytac mozna wszystkich i o wszystko, tylko potrzeba troszke wyczucia do tego.
        • magdulka26 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 13:09
          OK !jak wiem ża zachodzimy w ciąże dzieki facetowi,ale nawet stado samców Ci
          nie pomoże jeśli nie będziesz wiedziała kiedy masz owulację.I mi właśnie oto
          chodziło .A ty wyrwałaś zdanie z kontekstu,zresztą nie ma sensu na Twoje
          pytania odpowiadać.Jakie pytanie taka odpowiedź.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
          • pipi-langsztrum Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 13:40
            Przecież wiem, że wiesz smile)) Ja nie wyrwałam zdania z kontekstu. Wzięłam całe
            zdanie, nie obcięłam go ani z tyłu ani z przodu. Przeczytaj swoją wypowiedź i
            sama zobacz, że to zabrzmiało bez sensu. Chciałam tylko zwrócić Waszą uwagę na
            to, że czasem coś pisze się pod wpływem emocji i jest to odebrane i zrozumiane
            opatrznie. I tak właśnie moją wypowiedź zrozumiałaś.
    • green_eye Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 13:44
      pipi-langsztrum napisał:

> A ja uważam, że to nic zdrożnego zapytać o zawód/wykształcenie.

Wiesz co, z jednej strony piszesz, nic zdrożnego pytać, z drugiej ( w poście
      wcześniejszym ) piszesz: "(...) nie jesteście w stanie sprawdzić tego co mówi,
      może napisać, że jest ministrem zdrowia, albo jego żoną i też w to uwierzycie?
      Może pisać, że ma z medycyną coś wspólnego, ale ja I TAK NIE WIERZĘ! (...)"

To po co pytać ???
      Nie ma znaczenia czy Ewa jest rysownikiem komiksów, czy ambasadorem Etiopii.
      Każdy musi wyrobić sobie sam opinie na temat jej kompetencji ( jeśli jest tym
      zainteresowany ), jak również na temat kompetencji innych nieformalnych
      ekspertek na tym forum. Dotyczy to zresztą wszystkich postów - wszystkich osób.
      Jesteś zapewne dorosła i zdajesz sobie sprawę ze specyfiki ustrojstwa jakim
      jest forum dyskusyjne - mam jednak wrażenie, że traktujesz pozostałe jego
      uczestniczki jak lekko niedorozwinięte, niesłusznie chyba.

Jeśli chodzi o marketing to mnie trochę rozbawiłaś.
      Naprawdę widzisz nas jako osoby poddające się bezwiednie podłym manipulacjom
      marketingowym podstępnej Ewy ???
      ...błagam...

-Tak, Ewa sprzedaje testy.
      -Sprzedaje je dziewczynom, które ich potrzebują.
      -Ewy oferta jest atrakcjna ( w porównaniu z innymi możliwościami nabycia
      testów ).

No, że też Jej nie wstyd !!! wink
      Pozdawiam.

• pipi-langsztrum Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 14:08
        Bo to, że nie wierzę to MOJA sprawa, ale jak ktoś chce pytać to nie naskakujcie
        od razu nań. I nie traktuję Was - uczestniczek forum jak niedorozwinięte. Bo
        gdyby tak było to też bym się do nich zaliczała, wszak korzystam z rad. Nigdy
        nie poprzestaję na jednej opinii, nawet lekarskiej, zawsze się konsultuję, jak
        pewnie większość, jeśli nie wszystkie z Was. Ale dlaczego zawsze tak reagujecie
        na odmienne opinie? Wspomnę tylko wizualizację...choć przykładów było więcej. I
        praktycznie zawsze prowadzi to do wniosku, że z oponentami nie ma co rozmawiać,
        albo, że i tak wszystkie osoby mające inne zdanie to jedna i ta sama osoba.
        Nieraz niestety tak było.
        Co do reklamy to już napisalam co myślę i tyle - dla mnie Ewa jest namolna, nie
        sposób nie zauważyc jej reklamowania i dla mnie to już przesada. Podkreślę
        natomiast tylko to, że to tylko MOJA opinia. Wszak mam do niej prawo, prawda?
        • green_eye Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 14:53
          No oczywiście, że masz prawo do swojej opinii, jak każda z nas.
          Nie zamierzałam przekonywać Cię, ani potępiać-za-brak-wiary !
          Ja też mam swoją opinię ( inną niż Twoja smile ) i ją wyraziłam i
          jeśli "naskoczyłam" to nie bardziej niż Ty.
          To prawda - pozwoliłam sobie na nieco ironiczny ton, sorry jeśli przesadziłam.

Chciałam napisać mniej/więcej tyle, że temat tej dyskusji poniekąd nie ma
          sensu, bo nie ma możliwości zweryfikowania kto jest kim w realu i wszystko co
          wiemy o sobie wzajemnie, możemy odczytywać jedynie między wierszami postów,
          używając rozsądku i intuicji. I wyciągnąć wnioski dla siebie. Tylko tyle.

Piszesz; "Ale dlaczego zawsze tak reagujecie na odmienne opinie?"
          Nie wydaje mi się, żeby ta dyskusja była wymianą napastliwości.
          Bez przesady.

Pozdrawiam.
          • Gość: Paola Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: *.daminet.pl 09.09.04, 15:48
            Udzielam się bardzo żadko, ale podczytuję forum. Ewa jest osobą, na którą
            ZAWSZE można liczyć. I w tym momencie nie obchodzi mnie czy jest lekarzem. Mam
            jej gg i pomimo że jest matką 2 dzieci-to zawsze znajdszie czas aby mnie
            wysłuchać i poradzić (czego nie jeden lekarz nie jest w stanie zrobić). Ewa
            jest suuuuuper i koniec kropka. I bardzo dobrze że zarabia na testach, ma do
            tego pełne prawo. Jej testy są świetne i najtańsze.
          • pipi-langsztrum Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 17:40
            No a jak odczytać którąś tam wypowiedź: "A kim ty jesteś, że pytasz?" Gdzieś na
            początku? I ogólne oburzenie, co to za pytanie! To, że dla Was nie ma znaczenia
            kim Ewa jest, nie znaczy, że jest to obojętne WSZYSTKIM! I nadal nie
            doczekaliśmy się odpowiedzi tej najbardziej zainteresowanej, czyli Ewy. I tak
            jest za każdym razem, gdy pojawia się tego typu pytanie. A im bardziej Ewa
            unika odpowiedzi tym większe wątpliwości mam ja. Bo to, że jej unika daje do
            myślenia. Sama się nad tym zastanów, ale tak na spokojnie, nie zarzucając mi
            zaraz, że obrażam Waszą inteligencję.
    • kalinosia to i ja się wypowiem, ale neutralnie :-). 09.09.04, 15:59
      Uważam, że nic złego w poscie Maxi-my nie ma. Skoro Ewa jest uznawana na tym
      forum za experta, to w sumie dobrze wiedzieć, czy np. jest lekarzem,
      pielęgniarką, laborantką, analitykiemsmile, naukowcem i w jakiej dziedzinie.
      Przecież to nie było pytanie należące do zbyt osobistych. Ja sama, gdybym była
      uznana za experta na forum (chociaż mogę się uznać za experta od chorób szyjki
      macicy, zwłaszcza raka szyjki macicysmile), dawała rady dziewczynom, sama bym się
      przedstawiła, żeby forumowiczki nabrały do mnie więcej zaufania. Wiecie, tu
      chodzi o nasze zdrowie wkońcu a nie np. o ciuchy czy kosmetyki. Szkoda, że Ewa
      się wymigała od odpowiedzi, bo chyba napisanie że jest się np. naukowcem
      biologiem, chemikiem, lekarzem neurologiem to chyba nic intymnego a wiele by
      wyjaśniło. Pozdrawiam Ewę i forumowiczki - aga ps. ja jestem muzykiem big_grin
      • pipi-langsztrum Re: to i ja się wypowiem, ale neutralnie :-). 09.09.04, 17:49
        Obawiam się czy tu można się neutralnie wypowiedzieć. Czasem mam wrażenie, że
        tu na tym forum to niemożliwe.......
    • Gość: Maxi-ma Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: 217.153.13.* 09.09.04, 16:19
      Wyjasniam.
      Rozumiem, że forum jest po to, abyśmy sobie wazjemnie doradzały i
      konsultowały. Doskonale to rozumiem. Tylko czasem pojawiają sie nowe osoby,
      które mam wrażenie traktuja Ewe jak takiego formalnego experta, nie są
      świadome, ze to jedna z nas. Jej nik też moze tak sugerować. Traktują ją jak
      osobę z branży medycznej. To wydaj mi się niebezpieczne. Nigdy nie zauważyłam,
      zeby Ewa dała odczuć takiej osobie, ze jest po prostu specjalistka z własnych
      doświadczeń.
      A piszę to na podstwaie własnych odczuć, gdy zaczęłam zaglądać na to forum.
      Czytając dłużej jej wypowiedzi zaczęlam rozumieć, ze Ewa nie jest ani lekarzem,
      ani analitykiem. Czasem jej wypowiedzi są niespójne i mijają sie z prawdą. No
      ale tak jak napisałyście to jest forum, wymiany pogladów. Pod warunkiem, ze
      stawia sie sprawy jasno. Bez wprowadzania (nawet mimo woli) w błąd.

Pozdrawiam

A o tym, kim jest z zawodu też nie napisała wink
      • maretina Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 17:15
        a ja wiem kim jest ewa, sama mi powiedziala, daaaawno, daaaawno temusmile
        i wiele jej zawdzieczam, wiele razy gasila moje rozpalone nerwysmile
    • rebcia Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 18:06
      Cześć tu Gocha. Jestem na forum od niedawna ale jedno od razu rzuciło mi się w
      oczy - są tu dziewczyny - między innymi Ewa ,ktore wiedzą bardzo wiele o
      naszych problemach ,potrafią poradzić ,wesprzeć ,odpowiedzieć na pytania ,które
      nawet dla lekarzy są zbyt dociekliwe. Bo przecierz ilu ginekologów tak
      naprawdę zna sie na niepłodności???...niewielu! Sama jestem od niedawna
      lekarzem i często zaskakuje mnie Wasza wiedza, no i to doświadczenie - w zadnej
      książce tego nie znajde!!!
      Bardzo lubie gościć na forum, czasem o coś zapytam ,czasem tylko poczytam ,ale
      zawsze ,jakoś mi lżej na duszy ,że nie jestem sama z moim problemem. No i
      przecież o to tez tu chodzi - wzajemne wsparcie i zrozumienie!!

...a Ewy nie krytykujcie bo bardzo mądrze pisze!

*Pozdrawiam Gocha*
      • Gość: hahaha Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: 217.153.87.* 09.09.04, 19:08
        maxi i pipi...najwyrazniej sie nudza.niech sie zajma swoimi sprawami i znajda
        sobie jakies zajecie.to forum nie jest od tego by prowadzic takie glupie
        dyskusje. naparwde mmay wieksze problemy!!!! co to Was obchodzi kto kim jest??
        nic wam tego poza tym moglabym napisac cuda...a i tak nic wam do tego.ciekawa
        jestem..hmm ksiazke piszecie? jesli tak to wspolczuje.....szkoda
        papieru .wezcie sie za jakas robote moze wam przejdzie.
        hahaha
        ps proponuje nie odpisywac wogole na ich posty bo to chyba prowokacja,ciezko
        mi uwiezyc ,ze ktoras z nas moglaby tak sie zachowywac. robmy swoje,starajmy
        sie pocieszajmy i miejmy nadzieje.wspierajmy i radzmy a na takie glupoty
        szkoda naszego czasu,paluszkow i klawiatury
        hahaha
        ewcia trzymaj sie cieplutkosmile dzieki za przesylka..dostalam wlasnie awizosmile
        jutro odezwe sie na gg do Ciebiesmile
    • lidek0 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 09.09.04, 22:09
      Szanuję wypowiedzi ewy i czytam je z dużym zainteresowaniem. Sama przeszłam
      wiele jako kobieta starająca się o dziecko, wiem co nieco i uważam, że warto
      dzielić się swoją wiedzą, jeżeli tylko można komuś pomóc. Kazdy wie, że przez
      internet nikt nikogo nie wyleczył, piszemy tu sugetie, rady, dzielimy się
      swoimi doswiadczeniami. Dzięki niejednej wypowiedzi niejedna wiedziałą o co
      pytać i czego wymagać w gabinecie lekarskim. Tak właśnie postepuje ewa. Dzieli
      się tym co wie, pisze rzeczowo, konkretnie, nigdy nie spotkałam się z tym, żeby
      napsiałaś nieprawde a mam spore doświadczenie. Zawsze sugeruje konsultację z
      lekarzem. Jakie ma znaczenie kim jest skoro pomaga, poświęca dużo czasu mając
      maluszka w domu /ja też mam Maćka/ i nigdy nie napsiała żadnej bzdury. Po co
      wogóle ta afera, po co szukanie sensacji. Pisał tu chyba do niedawno rafał /o
      ile nie pomyliłam nicka/ i jakoś jego zawód Was tak bardzo nie interesował.
      A to, że reklamuje testy? Mi zabronicie reklamy kosmetyków? Może wogóle
      zlikwidujmy podpisy? Przeciez po to one są, zeby wpisać to co chcemy /w
      granicach zdrowego rozsądku/
      pozdarwiam i sugeruję zajęcie się czymś pożyteczniejszym
    • Gość: janka Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: *.pie.edu.pl 10.09.04, 14:07
      To ważne pytanie ale pozostanie chyba ..... bez odpowiedzi.
      • lidek0 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 10.09.04, 14:13
        A dlaczego ważne? Przecież ona nie przyjmuje w przychodni i nie przepisuje
        leków, tylko zupełnie lużno sugeruje i podpowiada, to po co Wam jej zawód?
        • pipi-langsztrum Widać dla niektórych ma znaczenie :)))) 10.09.04, 20:58
          No widocznie nie zasługujemy na tę odrobine prywatnosci Ewy, na słowo
          prawdy..... Co najmniej jakbyśmy pytały o bardzo osobiste rzeczy........
          • aga_lub_marcin Re: Widać dla niektórych ma znaczenie :)))) 11.09.04, 02:19
            A jak jest piekarzem to co? juz na niczym innym nie moze sie znac tylko na
            pieczeniu chleba?
            A jak jest czlowiek skonczy studia medyczne to co? wszysto juz tak na pewno wie
            przez to tylko, że go na ten przyklad profesorowie przepychali z roku na rok,
            lub placil za egzaminy?

Mysle, ze osoba ktora chorowala na jakas chorobe i miala kontakt z innymi
            chorymi- wie wiecej o tym schorzeniu niz lekarz ktory zna to jedynie z
            podrecznikowej teorii.
            Nie wiem po co wogole tu odpowiadam, bo pomijajac sympatie i podziw dla Ewy
            (pewnie dlatego) to chory pomysl zadawac komus takie pytanie w tym miejscu
            (forum).
            Dziewczyna /kobietasmile stara sie pomoc, poswieca czas, zyczliwie podchodzi do
            obcych ludzi, juz samo to jest cenne- nie mowiac o tym, ze dzieli sie swoja
            wiedza a tu nagle KONTROL sie zjawia nie wiadomo skad i w jakim celu.(???)
            Znajdz sobie inny cel ataku, trafiaj w zło a nie w dobro!Taka prośba.

Przykro mi tylko, ze podnosze watek w gore, nie sposob jednak milczec i
            obojetnie patrzec na powodowany zwykla zazdroscia bezsensowny atak
            (niezaprzeczaj, nie widze tu wyzszych celow).

Ewa rowniez moze zadac autorce watku pytanie :
            kto jest taki ciekawy jej zawodu?
            imię nazwisko, adres , zawód... nie musi sie nikomu spowiadac a juz na pewno
            obcym, anonimowym ludziom, ktorzy w dodatku nie pisza spod stalego nicka.
            To jest INTERNET, przyjmujesz to co ktos do ciebie pisze, albo nie.Proste to
            chyba conie?
            Ja sie z Toba nie zgadzam w Twojej opinii, ale nie prosze Cie abys podala mi
            swoj zawod, abym na tej podstawie mogla obwiescic swiatu czy masz prawo tu sie
            wypowiadac w taki sposob.
            NASTEPNYM RAZEM ZASTANOW SIE O CO CHCESZ ZAPYTAC, POMYSL GDZIE JESTES I KOGO
            PYTASZ.Zrozumiano?
            • very_martini Re: Widać dla niektórych ma znaczenie :)))) 11.09.04, 11:59
              Hehe, ja się dorzucę.
              Na homeopatii jest dwóch filologów, którzy lubią homeopatię. Na medycynie fizyk
              in-spe, który ma fioła na punkcie leczenia dietą. Jest dziewczyna, która od 15
              lat hobbystycznie zajmuje się medycyną chińską, chociaż jej wykształcenie nie
              ma z tym nic wspólnego, z tego, co wiem. Na forum kuchnia kucharza z z
              prawdziwego zdarzenia, czyli zawodowego, nie ma. Ludzie doradzają sobie sami na
              podstawie własnych doświadczeń i nikt nikogo i formalne kwalifikacje nie pyta.
              Zróbcie wędrówkę po forach prywatnych żeby zobaczyć, że brak formalnego
              wykształcenia w jakiejś dziedzinie nie przeszkadza temu, żeby naprawdę dużo o
              niej wiedzieć i wciąż mieć ochotę się douczać, czego ja jestem niezłym
              przykładem.
              Dziewczyny! Żeby się na czymś znać, trzeba to po prostu LUBIĆ i kilku rzeczy
              doświadczyć na sobie. Nie trzeba mieć dyplomu fitoterapeuty, żeby jedździć po
              przeróżnych sympozajach i dowiadywać się więcej o tym, co się tak lubi. Papiery
              NAPRAWDĘ nie mają w tym wszystkim większego znaczenia.
              A jeśli Ewa chce się w ten sposób reklamować, to pragnę przypomnieć, że reklama
              często posiada walory informacyjne, że tak sztywniacko powiem. Iluż ja rzeczy o
              szczurach dowiedziałam się kiedyś z ulotki (oczywiście opatrzonej logo pewnej
              firmy) informującej o szczurzej karmie w sklepach zoologicznych...

16%VOL
              22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
          • lidek0 Powiedz o sobie potem pytaj innych. 11.09.04, 10:02
            Widocznie nie wszyscy rozumieją zasady forum. Jesteśmy anonimowe na tyle na
            ile chcemy. Taką możliwość daje nam internet i korzystając z niego powinniśmy
            mieć świadomość, że inni będą na tyle aninimowi na ile chcą. Jeżeli Ewa nie
            opdowiada /a ma do tego prawo/ a Ty nie rozumiesz, że nie musi, to może nie
            korzystaj przynajmniej z tego forum. Jeżeli uszanowanie cudzej prywatności
            sprawia Ci tyle problemu /nie Tobie jednej zresztą/ to udzielaj się tam gdzie
            na wejściu sprawdzają metryki, dowody osobiste i dyplomy szkolne.
            • pipi-langsztrum Re: Powiedz o sobie potem pytaj innych. 11.09.04, 10:45
              No skoro chcecie kontynuować.......
              Znowu zaczynacie: idź sobie i tak dalej, wyłazi Wasza obłuda. I tak będę się
              upierać, że mamy prawo wiedzieć. A jeśli Ewa nie chce powiedzieć to niech
              chociaż nie ściemnia.
              Poza tym naprawdę przesadzacie: nie pytam o datę urodzenia, imię nazwisko,
              adres, zresztą to nie ja pytałam. Ja tylko stanęłam po stronie autorki wątku,
              bo obrzuciłyście ją pomyjami. A potem zastanowiły mnie Wasze komentarze.
              I nie pójdę sobie z tego forum, bo tak chce aga-i-marcin, bo jak słusznie
              zauważyli kim są by mi to nakazać????????????????????? I nikt Ewie nie nakaże
              podania zawodu choć to wiele by wyjaśniło. Tylko, że Ewa unikając odpowiedzi
              wiele mówi o sobie.
    • pszczolka2 Re: po co ciągniecie ten temat dalej? 11.09.04, 10:57
      Dziewczyny po co ciągniecie dalej ten temat, wiem, że każdy ma prawo się
      wypowiedzieć, ale jeżeli Ewa nie chce, nie powie, a Wy dalej naskakujecie na te
      co chciałyby wiedzieć......? tylko one są już cicho, zrozumiały milczenie Ewy
      na swój sposób i jest o.k, więc dajcie już spokój. Jest dzisiaj piękna
      słoneczna pogoda, weekend jak ta lala, pójdzcie na spacer, do koleżanki lub do
      kina, a ten temat powinien się skończyć już kilka dni temu. Miłego, słonecznego
      weekendu. Pozdrawiam Was wszystkiesmile))
      • vikas Re: po co ciągniecie ten temat dalej? 12.09.04, 12:16
        Właśnie dajcie spokój!Ewa nie musi mówić jaki ma zawód.Ważne jest to,że pomaga
        jak może ,a czy ktoś korzysta z Jej rad to jego sprawa.Jeśli ktoś ma
        wątpliwości zawsze może i powinien zasięgnąć opinii lekarza!Po co wywoływać
        awanturę taka ładna pogoda czas na spacer!
        • Gość: lula to jest najwazniejsze? IP: *.compower.pl 12.09.04, 21:47
          • Gość: lula Re: to jest najwazniejsze? IP: *.compower.pl 12.09.04, 21:51
            Czy waszym problemem na forum jest,
            to kim kto jest?
            Przeciez nikt nie zmusza do czytania postow,
            nie rozumie skad taki glupi watek
            • Gość: a-ku-ku Re: to jest najwazniejsze? IP: *.pie.edu.pl 17.09.04, 09:52
              Watek był fajny ale sie urwał. Szkoda.
              Slyszałam ,że jest taka fabryja kosmetyków Pollena Ewa. I słusznie bo ładna
              nazwa. Każda firma może przyjąc taką nazwę jaka jej odpowiada i zapewni
              sprzedawalnośc produktu. Ta akurat firma sprzedaje testy owu. To dobre zajęcie,
              pomaga kobietom i nic w tym złego. Jeśli pracuje tam jakaś Ewa to pozdrawiam
              ale myśle że i niejeden Adam pomaga sprzedawć te testy owu.
    • to-ja-007 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 17.09.04, 12:55
      To wcale nie byl fajny wateczek.

Nie wiem dlaczego jak ktos jest na tyle pracowity, ze odpowiada na prawie
      wszystkie pytania - to zaraz jest atakowany.
      Jesli ktos sie domaga kopii dyplomu uczelni medycznej na forum internetowym- to
      lepiej nie marnowac czasu na forum ale od razu isc do lekarza.
    • gosia.testy Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 17.09.04, 20:00
      Teraz to już strach odpisac komus z poradą. Od razu dyplom będą wymagać! wink
      Czasem doświadczenie więcej daje niż dyplomy.........
      • Gość: gosia.nie.testy Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: *.pie.edu.pl 20.09.04, 09:56
        przeciez tu nie chodzi o doswiadczenie i wiedze, pomoc w potrzebie i rade dla
        osoby chorej, tylko korzystanie z reklamy jaka daje internet. Przeciez mozna
        wysłąć dwa posty: jeden z reklamą - bo ja handluje testami i z tego żyje,
        a drugi z porada - bo ja sie na tym znam i radze. Jesli ktos duzo czasu speda
        przy intenecie bo handluje przez internet to wysłąnie drugiego postu nic go nie
        kosztuje, a cała sprawa jest czystsza i czytelniejsza.
        • angieblue26 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 20.09.04, 09:58
          Jezu, przestancie wreszcie zasmiecac to dobre i potrzebne forum takimi
          pierdulami....!
    • kasza.z Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 20.09.04, 18:18
      A ja mam duże wątpliwości czy to pytanie ma jakiś sens jak nie pasuje ci to co
      pisze Ewa to nie czytaj. Ta dyskusja nie powinna mieć miejsca na tym forum.
      Powinnyśmy się wspierać a nie zastanawiać kto jest kim z zawodu.
    • madija Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 20.09.04, 18:37
      Podpisuję sie pod tym!
      Ewa A. rozkreciła sobie niezły biznes na niekomercyjnych forach..(gazeta,
      dziecko-info) Reklama, reklama...itd. Z reguły, jednak 'handlowcy' podają
      swoje 'dane osobowe'..no ale są wyjątki (jak widać). Ja kupiłam testy OVU
      bezpośrednio ze strony www.testsforless.com (taniej... i przesyłka gratis)
      Pozdrawiam
      • lidek0 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 20.09.04, 18:53
        Nie ona jedna reklamuje to co sprzedaje. Taką możliwość dają nam sygnaturki.
        Napiszcie do amina niech je zlikwiduje i będzie święty spokój skoro ewa tak Was
        drażni tym co robi. Napisz madija w sygnaturce link do strony z testami i że
        taniej jak ewa Cię tak denerwuje.
        Ciekawe kiedy zapytacie rafała kim jest? On pisze bardziej jak lekarz a jakoś
        nikt się nim nie zainteresował. Widzę nadchodzi era inwigilacji i prześwitleń
        życiorysów. Kto następny na tapetę?
    • ewa.analityk1 ostatnie słowo 20.09.04, 19:50
      miałam się nie wtrącać, ale napiszę bo niektórzy są ślepi widzę. Kolejną aferę
      rozpętała moja konkurencja niestety i wszyscy dali się w to wciągnąć, ja nie
      mam na to siły, mam swoje forum i forum lidka dla starających się i tam idę, tu
      tylko kronikę będę prowadzić.

Boli mnie jedno moja konkurencjo, nie rozumiesz idei, jeżeli robisz tylko to
      dla pieniędzy to nikt z tego nie skorzysta, ty bo będziesz coraz poniżej pasa
      ciąć, ludzie bo na testach z taką energią nie uda się nikomu. Na miano testy od
      Ewy zasługują testy dopieszczone, ludzie, którzy rozmawiają ze mną chcąc ziścić
      swoje marzenie DZIECKO i ja, która bardzo chcę im pomóc i nawet w codziennych
      modlitwach nie zapominam o tych, którym pomagam bo wierzę że ten u góry da mi
      siłę i pomoże. Stąd moja siła i mój sukces i nie mierzę go liczbą postów,
      porad, pieniędzy mierzę go LICZBĄ DZIECI, dzisiaj znowu przyszło kolejne na
      świat smile dziecko pamiętam tą dziewczynę razem przeżywałyśmy czas do pozytywnego
      testu, wiecie jak będzie miała na imię Ewa i to jest mój sukces i nic go nie
      zgasi.

Osoba, która opowiada o super stronie z testami, chyba nigdy tam nie kupowała
      bo ja tak, zanim znalazłam hurtownię. I
      1. testy raz dostałam z datą ważności 2 miesięczną !!!! oczywiście tłumaczono,
      że to jednorazowy błąd. Możesz się spytać jak nie wierzysz na ich stronie.
      2. kartę, którą płaciłam w tym sklepie musiałam zmienić bo dziwnie ją
      autoryzowano i potem zginęło mi trochę grosza do dzisiaj dochodzę gdzie są,
      niedużo bo niedużo. Niedługo będzie można płacić tylko kartą kredytową a ja się
      zwyczajnie boję w sklepie gdzie nie panują nad zamówieniami najpierw mi ją
      autoryzowano potem dostawałam dziwne maile że się nie udało, naprawdę nie
      polecam (maile ci mogę wysłać)
      3. co do ceny to przy moich miałabym 2 zł zysku na pakiecie, a ja powtarzam nie
      sprzedaję TESTÓW samych w sobie. To jest transakcja wiązana, daję porady,
      wysyłam gratisy, zbieram doświadczenie bo może kiedyś doktorat z tego zrobię.
      4. Widzicie tutaj działalność, na edziecku dane do planowania płci zbieram 2
      lata 1000 postów dobrze, że tam nikt się nie czepia.

• gosia.testy Re: ostatnie słowo 20.09.04, 22:07
        Ewa,

Oskarżasz konkurencję. Ja też jestem Twoją konkurencją. Wiec musze sie teraz
        oczyścić. Osoba, która zaczęła ten wątek nie była zalogowana, widac jej IP.
        Za chwilę napiszę kolejny post, bez logowania. Poznasz moje IP. Nie bedzie
        niedomówień. To nie ja. smile
        • Gość: gosia.testyBEZLOGA Re: ostatnie słowo IP: *.gdynia.mm.pl 20.09.04, 22:12
          Oto ja.
          Ewa, wierz mi ja ten wątek wziełam też trochę do siebie, choć personalnie był
          tylko do ciebie. smile

A przy okazji. Konkurencja to nic złego wink z pewnością dla kupujących! Nie
          musisz sie zagrozona. smile

Pozdrawiam
          gosia testy smile
      • madija Re: ostatnie słowo 20.09.04, 22:11
        Hm..Tak się składa, że kupowałam testy na stronie www.testsforless.com
        Ad.1: data ważności - gwarantowane dwa lata
        Ad2: Z kartą nie ma żandych problemów (nie trzeba płacić kartą kredytową -
        można Visą Elctron). Problemy z blokowaniem kart są, jeśli korzysta się z
        podejrzanych stron internetowych. ta na szczęście do takich nei należy)
        Ad 3: ceny? 15 testów OVU + 3 ciążowe (przesyłka gratis)= 17 dolarów. Czyżby
        naprawdę nie bylo taniej..? Do tego im wiecej sie kupuje testów, tym bardziej
        sie to opłaca
        Ad 4: Poza tym..metoda planowania płci...Czy to aby nie jest Metoda Shettles..?
        Jeśli tak - hm.... plagiat..? (www.babyhopes.com/how-to-conceive-a-
        girl.html albo www.babyhopes.com/how-to-conceive-a-boy.html )
        A konkurencja jest zdrowym objawem - nie ma się czego bać.
        • ewa.analityk1 Re: ostatnie słowo 20.09.04, 22:40
          odnośnie Shettlesa to chyba nie znasz jego metody on NIE POLECA testów
          owulacyjnych !!! ja uważam że się udaje z testami !!! i mi się zgadza, tabela
          planowania płci moja (patrz edziecko największy post ze zbieraniem danych)
          patrz posty odnośnie płci po inseminacjach, pozycja z Wisłockiej, badania
          statystyczne moje.
          A moja droga Visą Electron można płacić do 12 października, bo potem wchodzi
          nowe prawo, a data ważności testów nie jest gwarantowana ja dostałam testy na 2
          miesiące !!! spytaj ich to ci odpowiedzą że czasami się tak zdarza albo raz
          się zdarzyło bo im w drukarni się pomylili ciekawe. A jeżeli ktoś chce kupić
          pakiet to mu nie wyjdzie taniej, poza tym pomoc z ich strony żadna. Ale
          oczywiście można ryzykować proszę bardzo ja tylko ostrzegam, bo się
          przejechałam a testów wymienić nie chcieli, to było w lutym czy marcu możesz do
          nich napisać.
          Konkurencję lubię kulturalną, mówię o gościu, który na forach ogłaszał się, że
          dzięki nim zaszedł w ciążę, teraz je sprzedaje a w dodatku oczerniał mnie już
          na tym forum, chcesz link do jego postów to było na poczatku lipca. JA jestem
          zmęczona oskarżaniem mnie, to mnie się boją stąd problemy. Jestem tu długo,
          długo pracowałam nad instrukcjami nie znajdziesz nigdzie takich to praca moja i
          dziewczyn, które ich używały.
          • madija Re: ostatnie słowo 20.09.04, 23:00
            Wiele firm i organizacji oferuje metody selekcji płci przy pomocy testów
            owulacyjnych...
            Nie oczerniaj tylko firmy www.testsforless.com - bo Ciebie też denerwuje kiedy
            ktoś Ci robi złą reklamę. Nic złego nie mogę na tę firmę powiedzieć, bo za
            każdy razem, kiedy zamawiałam u nich testy WSZYSTKO było super.
    • Gość: mkkafe Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu IP: *.telsten.com / *.telsten.com 20.09.04, 22:37
      A Tobie dlaczego to tak bardzo przeszkadza? Nie podoba Ci sie to nie czytaj jej
      odpowiedzi.
      • magdulka26 Re: Kim jest EwaAnalityk1 (z wykształcenia/zawodu 20.09.04, 23:11
        Dziewczyny może pora to zakończyć.Dajcie już Ewie spokój,każdy ma prawo robić
        to w czym czuje sie dobrze.Proszę nie wpisujcie się nic ,niech ten post sobie
        odpoczywa smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka