Dodaj do ulubionych

do madzik 10

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 11:00
A kiedy zgłosiłaś się do programu, bo ostatnio dziewczyny pisały, że
zgłoszenia przyjmowano tylko do lutego br.
Jeżeli możesz napisz proszę coś na temat "swojej drogi do Białegostoku".
Ponieważ staram się już prawie 6 lat prawdopodobnie in vitro będzie moją
ostatnią szansą, dlatego proszę podziel się ze mną swoją wiedzą. Serdecznie
pozdrawiam i proszę o pomoc.

Obserwuj wątek
    • madzik10 Re: do madzik 10 09.09.04, 14:50
      Właściwie to nie pamiętam kiedy tam zadzwoniłam, ale na pewno później niż w
      lutym, może marzec albo kwiecień. Zostawiłam swoje dane i krótko powiedziałam o
      przebytym leczeniu. Zadzwonili do mnie w czerwcu i umówiliśmy się na wizytę.
      wszystko bardzo szybko się potoczyło bo w pełni spełniany wymagania; właściwie
      nie mamy żadnych przeciwskazań do zajścia w ciążę; wszystko jest książkowo
      tylko rezulatatów brak!!! I tak oto 12 dni temu zaczełam przyjmować zastrzyki
      (decapeptyl), w sobotę jadę do BS znowu i pewnie dojdą następne leki (jeśli
      wszystko będzie w porządku) i myślę że do końca września będe już po! No i
      oczywiście wiążę z tym wielkie nadzieje, chociaż wiem, że szanse przy pierwszym
      podejściu są niewielkie.
      Jeśli masz jakieś pytania to oczywiście chętnie idpowiem; o ile wiem bo w tej
      kwestii jestem jeszcze zielona.
      Pozdrawiam
    • Gość: zrospaczona Re: do madzik 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:38
      A mozna prosic o konkretne namiary tzn. tel.
      • madzik10 Re: do madzik 10 10.09.04, 09:12
        www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=354
        podaję jeszcze tel. do przychodni medgyn- tam przyjmują w/w lekarze (085)
        6522025. Jednak należy pamiętać,że rekrutacja do bezpłatnego in vitro jest
        zakończona. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka