Dodaj do ulubionych

Jak tolerujecie bromergon

IP: *.crowley.pl 13.09.04, 09:27
Dziewczyny, od 3 dni biorę bromka i od 3 dni nie żyję... Nigdy nie odczuwałam
żadnych skutków uboczny jakichkolwiek leków, a teraz kompletnie nie mam siły,
kręci mi się w głowie, jest mi niedobrze. Biorę jedną tabletkę dziennie - czy
też tak ciężko znosiłyście?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.SERVER.PL / *.server.pl 13.09.04, 09:29
      nie martw sie, minie! moze juz dzis, moze jutro! ja odczuwalam te dolegliwosci
      okolo 4 dni!
      trzymaj sie!
      aga
    • maretina Re: Jak tolerujecie bromergon 13.09.04, 09:34
      bylam potwornie senna i mialam czerwone spojowki. po kilku dniach przeszlo i
      teraz jem bromek jak cukierki.
      • Gość: agutka Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.crowley.pl 13.09.04, 09:43
        Dzisia rano więłam tylko połówkę, żeby jakoś w pracy funkcjonować, wieczorem
        wezmę drugą. Liczę, że się przyzwyczaję, ale wcale się dobrze nie czujęsad
        • Gość: Misiaczek Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.stomilsanok.pl / 212.244.181.* 13.09.04, 09:48
          A może bierz na początek po połówce na wieczór, to szyciej się przyzwyczai
          organizm do niego...
    • Gość: aga Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.SERVER.PL / *.server.pl 13.09.04, 10:10
      ja rowniez na poczatku bralam tabletke na wieczor, krotko przed polozeniem sie
      do lozeczka smile ale jeszcze przed zasnieciem mialam zawroty glowy wink
    • badarka Re: Jak tolerujecie bromergon 13.09.04, 10:27
      A bierzesz doustnie czy dopochwowo?
      Ja mam skutki uboczne troche inne - koszmarnie zatkany nos, ale tylko wtedy,
      gdy biore doustnie. Dlatego przez pierwsze dni, ze dwa tygodnie, warto brac
      dopochwowo. Pozniej sie organizm przyzwyczaja i mozna przejsc na lykanie smile
      • Gość: agutka Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.crowley.pl 13.09.04, 10:37
        Bromergon dopochwowo? - pierwsze słyszę...
        • badarka Re: Jak tolerujecie bromergon 13.09.04, 10:50
          aha, i to nie tylko ja tak mialam zalecone

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=12269685&a=12269685
          na przyklad, ale ten motyw pojawia sie w watkach o bromergonie dosc czesto
          • Gość: agutka Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.crowley.pl 13.09.04, 11:03
            Pozostanę przy wersji doustnej, tym bardziej że dziś po połówce bromka jestem w
            stanie utrzymać się na nogach, więc chyba "docieram" się z nimsmile
    • magdulka26 Re: Jak tolerujecie bromergon 13.09.04, 11:19
      Ja zaczynałam od 1/4 i doszłam do 3 dziennie.Też na poczatku mialam
      mdłości ,zatkany nos i podrażnione błony sluzowe w nosku.Po tygodniu było
      ok.Organizm musi sie przyzwyczaić i potem jest ok.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • Gość: mopat Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.09.04, 11:55
        Ja zaczynałam od 1/2 tabl. na noc (przez 5 dni), później 1 tabl. na noc
        (kolejne 5 dni), a teraz 2x1 tabl. W trzecim dniu miałam kryzys, zawroty głowy,
        uczucie gorąca (prawie zemdlałam), aż zwymiotowałam i po kilku godzinach
        przeszło. Teraz wcinam bez jakichkolwiek skutków ubocznych.
    • Gość: dora Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.09.04, 19:21
      w miare dobrze. biore pol przed zasnieciem. Efekt uboczny: zatkany nossad( i
      coraz krotsze cykle - osttanio 25 dni (z 30) a teraz 23
    • gosia.testy Re: Jak tolerujecie bromergon 13.09.04, 23:57
      Bradzo cięzko. Ale pocieszę cię, że to powinno minąć. Jeżeli nie będzie
      poprawy, będziesz musiała poprosić lekarza o zminę leku. Ja sie
      przyzwyczaiłam smile. Ale pierszego dnia np. jechałam do pracy autobusem i czułam
      sie jak po wielkim piciu! Powieki mi opadały, język sie plątał.......
      • pea_74 Re: Jak tolerujecie bromergon 14.09.04, 19:13
        Czesc!
        Ja wczoraj lyknelam pierwszy raz bromergon i nic nie poczulam, dostalam
        zalecenie zeby przez 4 dni brac 1/4 tabletki na noc przed snem (doustnie), a
        potem po 1/2 tabletki.
    • Gość: lomre Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 19:47
      Brałam jakiś czas, teraz wracam bo mam znowu PRl za dużą. Mam brać 1/2 przez
      tydzień na noc, potem 1 na noc a w sumie po 3 tydodniach doopiero 2 - rano i
      wieczorem. Bierz bromek przez zaśnięciem to prześpisz objawy - u mnie działa.
      • Gość: agutka Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.icpnet.pl 14.09.04, 22:02
        Szkoda, że tego wszystkiego nie powiedział mi gin i pierwsze trzy dni miałam
        wycięte z życiorysu. Teraz biorę na noc i normalnie funkcjonujęsmile
    • Gość: Kasia Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:29
      Ja po pierwszej tabl. wymiotowalam+zawroty glowy i dostalam takiego obrzeku
      sluzowki nosa ze zialam ustami. Wpadlam nawet w panike ze sie dusze. Potem
      dawka zostala zmniejszona (trzeba bylo tak od razu) do 1/4 przez 1 tydz. potem
      1/2 przez nastepny i teraz 1 t. ale na noc. Czuje sie lepiej ale mimo ze biore
      juz ok 2 mc to nadal budzi mnie w nocy obrzek nosa . Nie moge oddychac i musze
      uzywac xylomethazolin.
    • Gość: Viola Re: Jak tolerujecie bromergon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:10
      Agutko,Bromergon obniża ciśnienie,dlatego się tak fatalnie czujesz.Powinnaś
      zacząć od 1połówki i co kilka dni zwiększać dawkę aż się organizm
      przyzwyczai.Ja też czułam się śpiąca,ale nie tak fatalnie jak ty i zawsze się
      tak czuję jeśli robię przerwę a później wracam do bromka.Jeśli nadal będziesz
      się tak czuła powinnaś zgłosić się do lekarza.Powodzeniasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka