renata1609 20.09.04, 14:06 Na ostatnim badaniu gin. lekarz powiedział mi że mam malą macicę. Czy to może wpływać jakoś na brak ciąży?? Staram sie juz od 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: Mała macica a ciąża 20.09.04, 14:42 A jakie badania robiliście? Poza tym nieródka ma chyba mniejszą od kobiety, która rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mała macica a ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:57 Nie przejmuj sie mala macica,mi tez tak mowiono a teraz jestem w ciazy i super rosnie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: Mała macica a ciąża IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 19:03 Niedorozwój macicy to problem,a to ze jest mała nie powinno mieć wpływu na zaciążenie i samą ciążę. Może taka Twoja budowa i uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Mała macica a ciąża IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 21.09.04, 19:27 Odpowiadalam juz tutaj na podobne pytania, ale powiem jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
agga1976 Re: Mała macica a ciąża 21.09.04, 19:28 Witaj, jesli tylko w obrebie macicy nie ma zadnych patologii (poza USG, wanym badaniem jest HSC), to jej rozmiar nie ma znaczenia, oczywiscie pomijajac niedorozwoj. Jakie badania juz wykonywalas? pozdrawiam Agga + 37tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś