Dodaj do ulubionych

jestem po transferze!!

27.09.04, 20:00
Właśnie wróciłam do domku!! Wczoraj miałam transfer!! I tak jakoś dziwnie się
czuję, bo przecież jak na razie jestem w ciąży; ale ta radość miesza się
ciągle z obawą co będzie za dwa tygodnie? Tak bardzo chciałabym się cieszyć
dalej! Czy test lub jakieś badania mogę zrobić wcześniej czy muszę czekać aż
dwa tygodnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagmara Re: jestem po transferze!! IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 27.09.04, 20:14
      W mojej klinice badanie beta hcG robi sie 14 dni po punkcji
      • madzik10 Re: jestem po transferze!! 27.09.04, 20:25
        Punkcja była w czwartek więc zarodki były trzydniowe. Kazali mi przyjechać do
        kliniki w niedzielę za dwa tygodnie, ale ja chciałam wiedzieć wcześniej. Nie
        wyobrażam sobie cieszyć się (lub odpukać rozpaczać) w klinice. Chyba zrobie
        badania wcześniej!
        Czy Tobie się udało?
        Pozdrawiam
        • Gość: Dagmara Re: jestem po transferze!! IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 27.09.04, 21:24
          W mojej klinice jest tak, ze rano robi sie badanie krwi, a potem dostaje sie
          telefon (za jakies 2-3 godziny). Czy u Ciebie czeka sie na wynik w klinice?

Dla mnie mieli wspaniala nowine (ktora 11 dni pozniej zostala na
          USG "podwojona" --> blizniaczki).

Czekanie jest w tym wszystkim chyba najtrudniejsze
    • Gość: Kama Re: jestem po transferze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:02
      madzik,
      trzymam mocno kciuki,
      ale Masz super, już po wszystkim, a teraz tylko czekanie na tą szczęśliwą
      chwilę smile)))))))))
      Oszczędzaj się i delektuj tą chwilą wink)))))))
      Pozdrawiam Kama.
      • tekla12 Re: jestem po transferze!! 27.09.04, 23:55
        Madzik, zajrzyj na forum bociana do wątków inviktowych - oni robią tzw
        weryfikacje - oznacza się hcg, estradiol i progesteron trzykrotnie po
        transferze, można nawet porównać swoje wyniki z innymi osiągami. No i wielkie
        gratulacje.
        • Gość: aga2831 Re: jestem po transferze!! IP: *.fish.ar.szczecin.pl 28.09.04, 10:55
          Madzik tak mocno trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uda się!! zobaczysz!
    • ewa.analityk1 Re: jestem po transferze!! 01.10.04, 08:22
      jak sie czujesz i kiedy idziesz na betę?
      • madzik10 Re: jestem po transferze!! 01.10.04, 11:26
        Ewo chyba czytasz w moich myślach; właśnie postanowiłam, że pójdę na badania w
        poniedziałek. To chyba nie za wcześnie: 9 dni po transferze a 12 po punkcji. A
        samopoczucie kiepskie, powoli ogarnia mnie czarnowidztwo. Fizycznie normalnie,
        staram się nie dopatrywać jakichkolwiek oznak, bo oszaleję.
        Pozdrwiam
        • ewa.analityk1 Re: jestem po transferze!! 03.10.04, 16:02
          a jak szybko będą wyniki?
    • Gość: aloe Re: jestem po transferze!! IP: *.crowley.pl 01.10.04, 19:53
      chciałam napisać żebyś o tym nie myślała ale myśl!!! pozytywnie, i może leż lub
      śpij dużo to może ono się szybciej zagnieździ, może masuj brzuszek, może go
      oczaruj, no niewiem co ci jeszcze napisać bo sama miałam trzy próby i nic
      niestety, teraz będzie za miesiąc czwarta i za każdym razem mam różne myśli, ale
      wkońcu się uda do cholery!!!
      A ty którą masz próbę i gdzie? jeśli możesz napisać.
      • madzik10 Re: jestem po transferze!! 02.10.04, 13:29
        To mój pierwszy raz i chciałabym żeby tak zostało!! Robiliśmy w Białymstoku na
        AM, prowadził nas doc. Szamatowicz.
        Aloe trzymam kciuki, tym razem się uda!!
        • tekla12 Re: jestem po transferze!! 02.10.04, 15:49
          Madziku, w mojej klinice pozwalali robić betę dopiero 10 dni po transferze,
          bardzo trzymam kciuki za wysoki wynik.
          Aloe, za twój sukces też już trzymam, mnie się poszczęściło właśnie za czwartym
          razem.
    • Gość: ewaline Re: jestem po transferze!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.04, 11:34
      Czesc ! Trzymym kciuki, zeby Ci sie udalo!!! Ja jestem juz po dwoch probach,
      ale sie nie poddaje. Wlasnie przygotowuje sie do trzeciej. Zyje nadzieja, ze
      tym razem sie uda, inaczej bym nie probowala.Transfer najprawdopodobniej bede
      miala w przyszlym tyg.,3maj kciuki! Pozdr.
    • Gość: jo Re: jestem po transferze!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 09:58
      ja zrobiłam betę 14 dni po transferze (tak kazali mi zrobić w szpitalu) i wynik
      był 0,00 - tak wyzerowanego wyniku wcześniej jeszcze nie miałam - chociaż coś
      po przecinku się pojawiało. chyba potraficie wyobrazić sobie moje rozczarownie.
      teraz zaczynamy myśleć o kolejnym ivf, bo wreszczie pojawiła się naturalna
      owulacja. musimy jeszcze poczekać przynajmniej jeden cykl. droga Madzik - życzę
      Tobie dużo "szczęśliwszego" wyniku i to już za pierwszym razem i Wam,
      pozostałym "inwitrowiczkom" również! pozdr - jo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka