Gość: fiołek35 IP: *.dbn.pl / *.pl 18.10.04, 11:02 Jakie są szanse że przy progesteronie 3,85 w 22 dc. mogę kiedykolwiek zajśc w ciążę. Czy leczenie hormonalne może dać szansę? Może któraś z Was miała niski progestreron i udało sie zajść w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowniez aga Re: Niski progesteron IP: *.SERVER.PL / *.gd.pl 18.10.04, 11:26 50-60% z nas ma taka przypadlosc suplementacja progesteronu w drugiej fazie czesto daje efekty anawet bardzo czesto! wiec nie czekaj tylko pedz do dobrego ginka!! powdzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Niski progesteron 18.10.04, 15:41 wazne by suplementacja byla od razu po owulacji. a tak w ogole to badalas tsh, prolaktyne? skad tak niski progesteron? na pewno byla owulacja? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Niski progesteron 18.10.04, 15:46 Norma dla II fazy jest od 1,7 ng/ml ale przy wyniku 3,85 ng/ml to raczej nie masz szans na ciążę. Prawdopodobnie w ogóle nie było owulacji ------------- czekam na cud 33 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
kasza.z Re: Niski progesteron 18.10.04, 22:10 Ten wynik jest napewno za niski.Ja mam praktycznie taki sam 3,82 pozostale wyniki dobre. W czwartek ide do gina napisze ci co mi powiedzial.Pozdrawiam i nie martw sie wszystko da sie unormowac. Odpowiedz Link Zgłoś