Dodaj do ulubionych

Gonal-F + Cetrodine 0.25

IP: *.peerte.com.pl 10.05.02, 13:12
Która z Was miała podobny zestaw leków stymulacyjnych? W moim krótkim protokole
przewidziano najpierw o 2 d.c Gonal-f, a potem do niego Cetrodine (zamiast
diphereline). Nie wiem jednak, jak to z nią będzie, od którego dnia podają ten
lek i w ogóle, jak znosiłyście takie zestawienie. Dotąd z przeczytanych postów
nie zauwayłam nikogo, kto miałby zalecane podobnie dobrane leki.
Obserwuj wątek
    • Gość: malgosik Re: Gonal-F + Cetrodine 0.25 IP: 217.8.161.* 13.05.02, 10:30
      czesc, to nowy zestaw lekow, jako stosuja w novum, kilka dni temu zakonczylam stymulacje.
      znosilam ten zestaw bardzo dobrze. jak rozmawialam z dziewczynami, ktore byly prowadzone
      dlugim protokolem i na starych lekach, to vchyba zestaw ginal plus cetrotide wychodzi tan9ej i
      przede wszystkim mniej musisz robic sobie zastrzykow. w razie czego znajdziesz mnie na
      bocianie. jestem otwarta na puyania. malgosik.
      • Gość: KA Re: Gonal-F + Cetrodine 0.25 IP: *.peerte.com.pl 13.05.02, 10:38
        Chyba trochę poprzekręcałam literki w nazwie tego nowego leku, ale to nie
        ważne. Napisz mi od którego dnia zaczęłaś brać to cetrotide czy cetrodine i jak
        często?. Czy też musiałaś przyjechać na pierwszą kontrolę po 6 zastrzykach
        Gonalu i wziąć ten nowy lek ze sobą. Zastanawiam się po co, czy będą mnie
        instruować, jak go wstrzykiwać, czy co?. Ale chyba nie, bo też daje się go
        podskórnie, jak Gonal, więc po co? No i czy Ty również szłaś w krótkim
        protokole, a nowy lek miał u Ciebie zminimalizować zagrożenie
        przestymulowaniem. Tak mnie poinformowano. W każdym razie bardzo dziękuję za
        odzew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka