Dodaj do ulubionych

hipoprolaktynina

06.12.04, 21:03
chodzi mi o to że boję się strasznie gruczolaka i sobie już z tym nie radzę
chcę tylko zeby ktoś mi napisał że wszystko będzie dobże i bedę miała
dzieci...
Obserwuj wątek
    • maretina Re: hipoprolaktynina 06.12.04, 22:33
      jesli mialas na mysli hiperprolaktynemie to daje sie z nia zyc i mozna trzymac
      ja w normie.
    • kapcius Re: hipoprolaktynina 08.12.04, 11:00
      kasiu a jaki masz wynik prolaktyny?? bo ja też mam niestety podejrzenie hiperprolaktynemi..u mnie wynosi w 2dc wynosi 678 vIU/ml też mam taki problem.. boje sie ze to cos złego i nie bede mogła miec dzieci..dziś ide do endokrynologa..
      • skarbunia Re: hipoprolaktynina 08.12.04, 13:42
        U mnie to samo, co powiedział endokrynolog????

GG 4550361
    • kapcius Re: hipoprolaktynina 08.12.04, 11:03
      uu chyba nie bardzo cie pocieszyłam..ale jak bede mieć info od lekarki to dam ci znać..smile
      • gorter Re:gruczolak 08.12.04, 14:07
        dokladnie, mozna z tym zyc. Nawet z gruczolakiemsmile Prawie 2 lata temu mialam
        rezonans magnetyczny przysadki i wykryto mi tego mikrogruczolaka, ale to nie
        jest jakis zlosliwy guz. I nie zlosliwieje. Mozna go znacznie zmniejszyc biorac
        leki. Przy makrogruczolaku problemy sa wieksze, ale gdybys go miala to pewnie
        zauwazylabys, ze cos z Toba nie tak - glownie problemy z widzeniem, zawroty. Ja
        wciaz mam nadzieje, ze to nie jest zadna przeszkoda dla ciazy (pod warunkiem,
        ze zazywa sie leki). Pozdrawiam serdecznie!!!
        • kasia-sz Re:gruczolak 08.12.04, 20:42
          Dziękuję za napiusanie odrazu mi lepiej ze nie jestem sama choż zadne to
          pocieszenie dla nas wszystkichsad Na początku stycznia idę do szpitala i bardzo
          się boję ale mam nadzieję że to będzie mikrogruczolak. Pozdrawiam Serdecznie
    • kapcius Re: hipoprolaktynina 08.12.04, 17:39
      Właśnie wróciłam od endokrynologa... powiedział ze nie mam zadnej hipoprolaktynemii ani żadnej niedoczynności tarczycy..CZUJE SIE OSZUKANA!!juz więcej do niego nie pójde! powiedział ze wszstko u mnie jest w porządku!!Nic z tego nie rozumie!! jak to nie mam jak własnie ze mam!! ehh szkoda gadać..sad(((((((
      • paula005 Re: hipoprolaktynina 08.12.04, 21:53
        Mój lekarz gin. powiedział, że owszem to może być guz ale i tak by mnie leczyli
        Bromergonem, więc żadne badania ani konsultacje nie są potrzebne. Ale ja byn
        chciała wiedzieć czy mam tego cholernego guza czy nie! Niektórzy lekarze są
        bezduszni! Już do niego nie chodzę.Nie wspomnę już o kasie jaką tam
        zostawiłam!!!Och, Życie! Zaczynasz mnie wkurzaćsad
      • j.zab Re: hipoprolaktynina 08.12.04, 21:55
        ja też z tym samym problemem ehh szkoda gadać sad badania w szpitalu mam już za
        sobą,w styczniu mam zamiar zrobić rezonans magnetyczny i też się strasznie
        boje .. niby te gruczolaki nie groźne ale zawsze to jakiś guz ..

Pozdrawiam Jusi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka