mila27 01.02.05, 07:56 ta różowa jakaś nie wyraźna kurde,niby szeroka ale blada. Dziś 28dc i biorę luteinę i nadal mam ja brać.czy Luteina może sfałszowac wynik? Głupieje juz i nie wiem,czy się cieszyć czy nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile cieszyć się oczywście:)) 01.02.05, 08:29 jak są dwie krechy to nie ma "ale"!) a luteina nie ma wpływu na wynik testu. Często przy pierwszym testowaniu wychodzi blada kreseczka, dlatego polecam zrobienie bhcg albo jutro powtórkę testu Mila, moje serdeczne gratulacje) Odpowiedz Link Zgłoś
mila27 Re: cieszyć się oczywście:)) 01.02.05, 09:14 dzieki za słowo otuchy,jutro robię betę to dam znać.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: cieszyć się oczywście:)) 01.02.05, 09:22 Ja w 28 dc też mialam bladą krechę a na drugi dzień byla już solidna.28 dc hcg wynosilo 24 a wczoraj -38 d c już prawie 6600.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes59 Re: są dwie krechy ale... 01.02.05, 09:59 Mila przede wszystkim gratuluję.!!!!!!!!!!! Bladą krechą się nie przejmuj ważne,że jest.(możesz zrobić BHCG dla pewności). Luteiny narazie nie odstawiaj,słyszałam,że taki gwałtowny spadek progesteronu może zaszkodzić fasolce.Jeśli masz możliwość zadzwoń do swojego gin by się upewnić. Jeszcze raz gratuluję i życzę Tobie i fasolce duuuuuuuuuuużo zdrowia. Informuj nas na bierząco. Jeśli możesz napisz nam jaką drogę przeszłaś by zobaczyć upragnione krechy. (To tak dla pokrzepienia naszych serc,byśmy mimo trudności nie poddały się). Pozdrawiam. Aniołek 03.III.2004 9 cykl starań 30dc. Odpowiedz Link Zgłoś
mila27 Re: są dwie krechy ale... 01.02.05, 10:41 narazie nie dziękuję coby nie zapeszyć. To mój 19 lub 20 cykl starań.Trzy razy zmieniałam lakarza i wreszcie trafiłam do Vital Medica w P-niu. W sumie miałam 5IUI z czego dwie ostatnie w VM i wynika że ta 5 się udała. Przedtem HSG bo lewy jajowód trochę zarośnięty.Na laparo się nie zdecyd ze strachu. Mąż miał dużo plemników ale bardzo dużo z nich nie ruszało się w ogóle albo w miejscu. Od 5 m-cy faszerował się witaminami i poprawa nasienia była szokująca. Brał Androvit,selen,cynk, vit E,A i C. Razem łykalismy leki jak para emerytów. Ja standardowo do stymulacji Clo+ estrofem,kwas fol, menogon i pregnyl na konie. Chodziłam do homeopaty i księdza-bioenergoter ale oni twierdzili,że problem jest w mojej psychice. I może mieli racje bo tę ostatnią IUI olałam tzn planowałam luz aż do wakacji bo chcieliśmy wyj do Chorwacji a tu niespodzianka. A potem chciałam o IVF pomyśleć ale kasa mnie hamowała.Oby wszystko było OK. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: są dwie krechy ale... 01.02.05, 10:34 olej grubosc i kolor kreski. moja tez byla watla a bobas rosnie jak na drozdzach. intensywnosc kreski o niczym nie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś