Dodaj do ulubionych

Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś człeka?

07.03.05, 08:55
Mam umówioną wizytę, a nie znam pana doktora.
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 09:10
      no Pietrek żyjesz!!! nie znam dziadygismile, ale cieszę się, że Cię "widzę"
      pozdrawiam
      • pietrek666 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 09:33
        Witam, witam!!! Żyję, chociaż coraz rzadziej tu zaglądam. A totalnie przygnębił
        mnie wątek o inseminacji dawcy... Buuuuuuuuuuuuuu Coraz częściej mam ten
        temat "na taprcie" w domu, a JA NIE CHCĘ. Naprawdę wolę żyć bez dziecka i w
        dodatku coraz częściej myślę żeby się usunąć. Żeby nie musieć wybierać...
        Wqu..a mnie ten frazes, że ojcem jest facet, który wychowuje dziecko. Gó.wno
        prawda. Może doktorek coś pomoże, bo ja powoli mam dosyć. W sobotę samotnie się
        urżłem na smutno, bo już mi sił nie wystarcza. sad((((
        • pimpek_sadelko Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 09:39
          pietrek, a invitro odpada?
          jesli nikt sie nie odezwe to wieczorem zadzwonie do kolegi z AM w gdansku i
          podpytam, moze cos powie.
          • pietrek666 Szukam sponsora :(((((( 07.03.05, 09:41
            Oczywiście że nie odpada, ale forsajtów niet sad((
            • pimpek_sadelko Re: Szukam sponsora :(((((( 07.03.05, 09:45
              pietrek666 napisał:

> Oczywiście że nie odpada, ale forsajtów niet sad((

to lepiej zbierajcie kase a nie inseminacja nasieniem dawcy.moze to potrwa
              dlugo, ale warto. dacie rade pietrek.
              • pietrek666 Re: Szukam sponsora :(((((( 07.03.05, 09:57
                Kiedy to małżonka mi się znarowiła sad(( Nie chce słyszeć o dalszych staraniach,
                bo twierdzi, że już za stara jest. Chce mieć dziecko w tym roku i już!
                • pimpek_sadelko Re: Szukam sponsora :(((((( 07.03.05, 10:04
                  pietrek666 napisał:

> Kiedy to małżonka mi się znarowiła sad(( Nie chce słyszeć o dalszych
                  staraniach,
                  >
                  > bo twierdzi, że już za stara jest. Chce mieć dziecko w tym roku i już!
                  rozumiem jej desperacje, ale tupanie noga nic nie da. chyba, ze chce Ciebie
                  unieszczesliwic.daj jej nad tym pomyslec, sama dojdzie do wniosku, ze to nie ma
                  sensu. jesli to ma byc wasze dziecko, to oboje musicie sposob jego poczecia
                  zaakceptowac.
                  • pietrek666 Re: Szukam sponsora :(((((( 07.03.05, 10:54
                    No właśnie pudło! Nawet kosztem unieszczęśliwienia mnie mam wybór obcy, albo
                    adopcja. Nie ma trzeciej drogi. Nie jest mi dana. sad
                    Pewnie myśli, że się przyzwyczaję i jakoś to będzie. Nie jestem w stanie jej
                    wyperswadować tego mniemamnia.
        • invicta1 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 09:44
          Pietrek bardzo mnie martwi, że jesteś na takim rozdrożu i wierzę, że jednak uda
          się Wam mieć SWOJE dziecko
          nie składaj broni, a w każdym razie jeszcze nie teraz
          w pełni rozumiem twój opór przed "dawcą", bo mam takie same odczucia (sama nie
          zaadoptowałabym komórki jajowej), ale mam te komfortowa sytuacje, ze mój M mysli
          tak samo, nie wiem, co zrobiłabym na twoim miejscu, to bardzo skomplikowana sytuacja
          kończąc: nieustannie trzymam kciuki za twoje leczenie i jego pozytywny efekt
          pozdrawiam
    • agnes59 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 09:44
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=search&mode=results
      Pietrek tu masz parę informacji z bociana na temat tego pana.Niezbyt
      chwalebnych.
      Ja chodziłam do niego do prywatnego gabinetu na ul.Pilotów.Z tym,że byłam wtedy
      w ciąży,która zakończyła się w 10tyg.(nie z winy pana doktora nie).Co ja mogę o
      nim powiedzieć.Facet miły,ale to najważniejsze nie jest.Mnie osobiście nie
      bardzo przypadł do gustu.Trudno się od niego czegoś dowiedzieć trzeba samemu
      dużo wypytywać,bo inaczej nic nie powie.A jak już zapytasz to bardzo ogólnie
      mówi i tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi.Byłam w ciąży a na badania żadne
      mnie nie wysłał(chodzi mi o takie podstawowe)o innych typu toxoplazmoza czy
      cytomegalia to już wogóle nie wspomnę.Jak spytałam czy mam je zrobić to był
      wielce zdziwiony "Ja myślałem,że pani juz takie badania robiła"A ja zielona
      jeszcze wtedy jakbym nie wyczytała to bym nawet nie wiedziała,że takowe
      istnieją.Witaminek też nie przepisał o foliku nawet nie wspomniał.No jest dużo
      takich rzeczy,które przemawiają na niekorzyść.Jakim jest andrologiem nie wiem.
      Jedyne co mogę dobrego powiedzieć o nim to to,że jak trafiłam do szpitala na
      Kliniczną to przychodził parę razy do mnie spytać o samopoczucie.Tak jak
      napisałam wcześniej,facet troskliwy,ale medycznie to jeszcze musi nad sobą
      popracować.
      • agnes59 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 09:50
        Kurcze nie ten link wkleiłam.To link do wyszukiwarki wpisz tam dr.Rogoza i
        wyskoczy właściwy.
        • pietrek666 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 10:02
          No! Teraz to już całkiem załamka. Wszystkie laski opluwają Rogozę i kierują do
          dr Ł, który mi z koleji nic nie pomógł, a leczenie ograniczył do Biseptolu. po
          którym nie było skutku sad((
          • invicta1 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 10:09
            wiesz co Pietrek, ja się nie kieruję opinią z forum, chyba, że ewidentnie ktoś
            odwala fuszerkę
            dr Ł. jak mówisz chwalą, a Tobie nie pomógł, niewykluczone, że z tym Rogozą
            będzie na odwrót
            my oceniamy lekarza jako pacjenci bez medycznej wiedzy i myślę, że często się
            możemy mylić oceniając czyjeś sukcesy i porażki zbyt pochopnie
            a w sumie dlaczego idziesz właśnie do niego?
            • pietrek666 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 12:18
              Dlaczego do niego? To dzieło przypadku. Lekarka pierwszego kontaktu, która
              wypisywała skierowania poleciła mi urologa, a on skierował mnie na Kliniczną.
              Kiedy telefonicznie rejestrowałem się tam, to recepcjonistka podała mi jego
              nazwisko. Ale dzięki temu postowi dostałem dziś jeszcze kontakt do innego
              androloga, więc zobaczymy. Jak będę niezadowolony, to go zmienię. smile
          • agnes59 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 10:20
            Pietrek nie chciałam Cię załamywać.No takie były moje odczucia i niestety wielu
            innych kobiet na Bocianie.Na liście złych ginekologów w gazecie też czytałam
            złe opinie.Może akurat w Twoim przypadku okaże się Ok.Najlepiej jak sam
            sprawdzisz.
            Dobrze by było by Maretina dowiedziała się od swojego znajomego co myślą o nim
            koledzy po fachu.My "laski" oceniamy go jako ginekologa-połoznika a jako
            androlog może być OK.
            Ja akurat dr.Ł nie polecę Ci bo nie miałam styczności.
            Kurcze a może warto pojechać na konsultację do jakiegoś do Białegostoku.
            Życzę Ci by jednak Rogoza okazał się dla Ciebie "cudotwórcą"
    • pimpek_sadelko pietrek! 07.03.05, 09:50
      cos mi sie przypomnialo.... jak czytalam strone kriobanku kilka miesiecy temu.
      inseminacja nasieniem dawcy to dosc droga impreza, liczenie ze za pierwszym
      razem wyjdzie, przewaznie robi sie ok 3. z informacji, ktore tam znalzlam na
      jedna inseminacje sklada sie ok 2-3 zaplemnien i calosc to ok 1200. nie wiem
      jak teraz, ale 3 inseminacje to poowa invitro na AM w bialymstoku.
      chyba, ze gdansk jest tanszy pod tym wzgledem?
      • pietrek666 Re: pietrek! 07.03.05, 11:26
        W Redłowie 800 zł * 3, to i tak mniej niż 10 tys.PLN sad
        • pimpek_sadelko Re: pietrek! 07.03.05, 12:23
          pietrek666 napisał:

> W Redłowie 800 zł * 3, to i tak mniej niż 10 tys.PLN sad

na AM w bialymstoku 6 tysiecy inv, nie wiem jak icsi
          • pietrek666 Re: pietrek! 07.03.05, 12:34
            pimpek_sadelko napisała:

> na AM w bialymstoku 6 tysiecy inv, nie wiem jak icsi

To jest ostateczna cena, czy tylko zabieg? A do tego jeszcze jakieś leki, albo
            co?
            • pimpek_sadelko Re: pietrek! 07.03.05, 14:11
              pietrek666 napisał:

> pimpek_sadelko napisała:
              >
              > > na AM w bialymstoku 6 tysiecy inv, nie wiem jak icsi
              >
              > To jest ostateczna cena, czy tylko zabieg? A do tego jeszcze jakieś leki,
              albo
              > co?
              >

z lekami i z honorarium dla lekarza. lekarz bierze ok 1000 reszte sie wplaca na
              AM i tam robia.
              noclegi w bialymstoku sa tanie. kwitnie tam przemysl nieplodnosciowy.
    • inga30 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 10:12
      cześć pietrek, miło znów cię tu widzieć , choć oczywiście najlepiej żebyśmy
      wszyscy nie musieli tu zaglądać, sytuacja naszego małżeństwa jak kiedyś pisałam
      jest podobna - plemniczki flegmatyczki, nasienie dawcy odpada i tymczasem oboje
      tak uważamy, ale sił coraz mniej, za nami drugie nieudane in vitro. A piszę to
      dlatego że mocno rozumiem Twoją żonę, zdarza mi się tupnąc noga i powiedzieć ,
      że chcę mieć dziecko, a nie badania , in vitro i inne cuda, jednocześnie
      rozumiem mojego M i Ciebie że chcecie mieć swoje dziecko, a nie jakiekolwiek,
      ech strasznie to wszystko skomplikowane. Pozdrawiam serdecznie. Inga.
      • pietrek666 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 10:51
        Wiem, że ten przykład nie powinien wpływać na mój światopogląd, ale
        obejrzałem "Uwagę" w piątek i kolejna załamka. Adoptowany gó.wniarz zabił,
        poćwiartował i częściowo ugotował swoją matkę... Dół sad((
        • inga30 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 11:19
          oj pietrek, a rodzony syn Pana który opiekowal się mieszkaniem Beksińskiego
          zabił Beksińskiego, a i tacy co rodziców ukatrupią bez skrupułów by się
          znaleźli, przykłady znajdziemy na wszystko i wszędzie. A nasze dzieci jak już
          je będziemy mieć będą nie mam złudzeń rozpuszczone jak cholera smile
          No prosze Cię nie wpadaj w dół tylko dlatego że jest patalogia na świecie,
          walczymy w końcu o to żeby mieć fajne normalne rodziny i uda nam sięsmile
    • laura771 Do Pietrka - odpisałam na poczte 07.03.05, 10:34
    • asiulka1976 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 07.03.05, 12:36
      polecam dr zabul społdzielnia sopot
    • jlo2 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 08.03.05, 14:40
      pietrek naprawde nie polecam. moja 'przygoda' z tym doktorkiem trwala 2 lata w
      tym 5 IUI, ZADNYCH badan! ani moich ani meza. nie zaklada zadnej karty wiec za
      kazdym razem jak przychodzisz opowiadasz swoja historie od poczatku. sprawia
      wrazenie 'obleganego' bo zawsze pelno ludzi w poczekalni (ja chodzilam na
      Pilotow) ale z perespektywy czasu wydaje mi sie ze glownym celem doktorka jest
      kaska i tylko to sie liczy. maz znajomej leczy sie u innego androloga w gdansku
      i naprawde z dobrymi wynikami , nie znam szczegolow ich historii ale wiem ze
      jest u niego znaczna poprawa, dowiem sie szczegoly i namiary na tego lekarza.
      bardzo , ale to bardzo ostroznie podchodzilabym do dr R.
      pozdrawiam cieplutko
      jlo
      • pietrek666 Re: Dr Rogoza na Klinicznej w Gdańsku zna ktoś cz 08.03.05, 14:54
        Będę niezmiernie wdzięczny za informacje. Na razie w poniedziałek pójdę, bo po
        pierwsze wizytę mam już umówioną, a po drugie chcę się zorientować czy jeszcze
        ktoś tam przyjmuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka