justynek13 16.05.05, 15:18 znowu, 9dc zaczyna mnie pobolewac brzuch tak jak na okres tylko slabiej, co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: pobolewania 16.05.05, 15:20 justynek13 napisała: > znowu, 9dc zaczyna mnie pobolewac brzuch tak jak na okres tylko slabiej, co > to moze byc? nadchodzaca owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: pobolewania 16.05.05, 15:24 to BAAARDZO optymistycznie w zeszlym miesiacu bolalo jak cholera tylko progesteron w 18 dc mialam taki jak przy menopauzie wiec chyba owu nie bylo, w tym miesiacu mam testy owu, chyba zaczne testowac juz.... dzieki za nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: pobolewania 16.05.05, 15:33 justynek13 napisała: > to BAAARDZO optymistycznie > w zeszlym miesiacu bolalo jak cholera tylko progesteron w 18 dc mialam taki jak > > przy menopauzie wiec chyba owu nie bylo, w tym miesiacu mam testy owu, chyba > zaczne testowac juz.... > dzieki za nadzieje testy testami, ale warto owulacje zobaczyc na usg. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: pobolewania 16.05.05, 17:42 tak wiem.. w tym miesiacy tylko testy, bromergon i wiesiolek i luteina na koniec cyklu w nastepnym jesli teraz si enie uda clo i wtedy bedzie usg Odpowiedz Link Zgłoś