zerozdziwien 03.06.05, 18:26 właśnie jestem po.... i zastanwiam się czy mam leżeć cały czas co mogę robić ? lekarz powiedział tylko nie przemęczać się ? ale ze starchu najlepiejbym leżała do testu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: po transferze 03.06.05, 18:56 nie ma reguly Kochana... mozesz latac, dzwigac, biegac itp. i sie uda, a mozesz lezec plackiem i... ja bede lezec przynajmniej trzy/cztery dni... nie wiem czy sobie pomoge, ale chociaz bede miala czyste sumienie powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: po transferze 03.06.05, 20:15 na pewno się nie forsuj, odpoczywaj - trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: po transferze 03.06.05, 21:28 trzymaj sie dzielnie i pozytywnie mysl,jak widze idziecie w parze z magda majewski ) powodzenia, trzymam kiuki za was obie Odpowiedz Link Zgłoś
ba_warka Re: po transferze 03.06.05, 21:51 Wiesz,ja leżałam-chodziłam tylko do toalety- 4 dni po(na relanium,więc je przespałam)i jeszcze kilka dni bez rolek-prawie do testu.Powiedziałam sobie,że zrobię wszystko zeby nic sobie nie zarzucić. Jeśli masz taką możliwość to leż,wypoczywaj jak najwięcej,czytaj lekkie książki,oglądaj lekkie filmy i w miarę możliwości unikaj sytuacji stresowych i pesymistów.Bierz kwas foliowy,jedz dużo owoców i warzyw,pij duzo wody niegaz. Wszystko będzie dobrze.Mocno trzymam palce za Ciebie i maluszki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: po transferze 03.06.05, 22:07 jestem z natury nerwowa i ciężko mi jest leżeć siedzę leżę,ale też chodzić będę na spacery z psem,takie na ławce lub na stojąco,a on biega tak mnie lekarz pocieszał,że nic nie wypłynie,że jest tam na czym sie zaczepić i co najwyzej stres,wysiłek,podskoki zaszkodzą to będą najcięższe dni do testu w moim życiu,chyba wcześniej zjem całe paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
ba_warka Re: po transferze 03.06.05, 22:18 Będzie dobrze zobaczysz. Też myślałam,że nie wyleżę ale czego sie nie robi dla słusznej sprawy.Pewnie,że możesz spacerować. A najlepiej rób wszystko co Ci sprawia przyjemność.Ważne żebyś była zadowolona, szczęliwa i zrelaksowana. Juz pisałam kiedyś dziewczynom, ale powtórzę: dzidziusie nie lubią kiedy ich mamy się denerwują czy smucą(nawet takie maleństwa!). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: po transferze 03.06.05, 22:37 będzie dobrze, rób jak czujesz, miałam 4 transfery i leżałam i nie lezałam i żaden nie wyszedł, ale jak leżałam miałam poczucie że robię dla tych małych wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś