magdamajewski 17.06.05, 18:32 w srode nastepny test i sonogram zobaczymy co bedzie... Kciuki dalej sa potrzebne!!!! magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_a4 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 17.06.05, 18:36 Ale super!!! Kciuki juz niepotrzebne ciezarowko! Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 17.06.05, 19:06 Nnnnno!! ) Kciuki trzymam nadal, jeśli tego chcesz, chociaż widzę, że sytuacja rozwija się w pożądanym kierunku ) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 17.06.05, 19:26 to suuuuuper, kolejna fasolka na naszym forum serdecznie gratuluje )) dbajcie o siebie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 17.06.05, 20:19 Madziu, ogromne GRATULACJE raz jeszcze!!! Prześlij troszkę fluidków................ Pozdrawiam i spokojnej ciąży)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 17.06.05, 20:26 z tymi fluidkami to ja jeszcze troszke poczekam... ciesze sie bardzo, ale jak podrosinie jeszcze troche to bede spokojniesza. Dziekuje za wszystkie dobre slowa i te kciuki (dalej je trzymajcie) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 17.06.05, 22:40 pieknie rosnie! bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
annba BETA ROSNIE... DZIS 69! 17.06.05, 23:21 JASNE, JASNE - TYLKO, ŻE KCIUKI MUSISZ TERAZ TY TRZYMAC ZA NAS GRATULUJĘ TAK BARDZO, ŻE AŻ PISZĘ WIELKIMI LITERAMI))) BARDZO, BARDZO SIĘ CIESZĘ aneta Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 18.06.05, 12:31 wiec wisisz nam buteleczke winka kto w Ciebie wierzyl bardziej od nas???? no kto??? zobaczysz, bedzie super!!!! trzymajcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa778 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 18.06.05, 13:00 ja takze gratuluje i trzymym kciuki!!!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 18.06.05, 14:32 dzieki seredeczne, ja w ciaz boje sie cieszc, zobaczymy jak ona dalej rosnie. Ja nie moge sie doczekac jakis porzadnych ciazowych objawow. Jakies wymioty albo mdlosci albo cos innego... Na razie to odlatuje o 9 wieczorem ale mysle ze to bardziej z tych biedych nerwow bylo... Moj lekarz dalej powtarza ze wolalby zeby numer byl troche wyzszy... Pozdrawiam i caluje Magda Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 18.06.05, 14:34 z objawami spokojnie ja pierwsze mdlosci poczulam w polowie 6 tc. pojawialy sie na kilkanascie minut i nie codziennie. potem zaczal sie horror, ktory z malymi przerwami trwa do dzis ( w poniedzialek zaczynam 29 tc!). modl sie, zeby ciaza byla dla Ciebie laskawa. bo mozna sie zalamac samopoczuciem Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 18.06.05, 14:42 pimpem ja na ten twoj suwaczek to spogladam bardzo czesto, ja cie jeszcze pamietam jak twoj nik byl marteina, bo ja tutaj juz troche bawie, na poczatku malo sie odzywalam i mialam inny nik. Tak wiec gratulacje!!. Na prawde nie chce ciazy bezobjawowej, wiem, ze to nie jest przyjemne ale ja chce to wszystko czuc! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 18.06.05, 14:45 magdamajewski napisała: > > Na prawde nie chce ciazy bezobjawowej, wiem, ze to nie jest przyjemne ale ja > chce to wszystko czuc! jakbym siebie widziala na poczatku ciazy)))))) ale wspomnisz moje slowa.... oj wspomnisz... sciskajac rano sedes, albo majac odruch wymiotny na sama mysl o jedzeniu))) tak czy siak.... przezyjesz i bedzie ok trzymaj sie, lece do sklepu, arbuzy i truskawki wzywaja moj zoladek! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 18.06.05, 16:18 dziewczynki ciepło was sciskam i chciałabym już czuć sie jak wy i latać do sklepu jak pimpek pa Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 19.06.05, 13:51 Super i oby tak dalej ) Trzymam cały czas kciuki !!!!!!!!!! ******** to już 42 cykl starań ale już latem będę w ciąży ) www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 19.06.05, 14:50 samanto25 zazdroszcze tobie optymizmu Odpowiedz Link Zgłoś
iwa303 Re: BETA ROSNIE... DZIS 69! 19.06.05, 19:57 No, tak miało być! Trzymajcie się ciepło! Gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś