mewka4 Re: mewka 4 jaka beta? 24.01.06, 17:53 odebrałam wyniki Beta 61 co oznacza 3-4 tydzień ciąży. Sama dalej nie mogę w to uwierzyć. Jurto wizyta u gina. Pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: mewka 4 jaka beta? 24.01.06, 17:59 bardzo Ci gratuluję,zycze spokojnej ciazy. Przeslij duzooooo fluidków Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: mewka 4 jaka beta? 24.01.06, 18:04 mewka4 napisała: > odebrałam wyniki Beta 61 co oznacza 3-4 tydzień ciąży. Sama dalej nie mogę w to > uwierzyć. Jurto wizyta u gina. Pozdrawiam Cię ale fajnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
solarispl Re: mewka 4 jaka beta? 24.01.06, 18:19 huraaa mewka gratulacje jejku ale fanie takie wiesci czytac. a juz ten drugi test ciazowy zrobilas bo nie doczytalam? 3maj sie cieplo solaris Odpowiedz Link Zgłoś
mewka4 Re: mewka 4 jaka beta? 24.01.06, 19:55 robiłam drugi test była blada ta kreska ciążowa ale jednak się udało!!!! Trzymam za was kciuki i wysyłam fluidkiiiiii. będę tu zaglądać!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Gratulacje !!!!!!!!!!1 n/t 27.01.06, 22:58 ******** 51 cykl starań i nie poddaję się ..... już po laparoskopii Odpowiedz Link Zgłoś
nikt111 Re: mewka 4 jaka beta? 24.01.06, 20:10 a jaki był powód ze nie mogliscie zajsc w ciaze? A TAK WOGÓLE TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mewka4 Re: mewka 4 jaka beta? 27.01.06, 18:05 Powodem że nie mogłam zajść w ciążę były dłuuugie cykle.Dwa lata stymulacji clo, zmiana lekarza na bardziej kompetentnego zmiana leków (clo,estrofem i duphaston)no i po trzech miesiącach się udało. Wyniki mojego męża też nie były rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasm Re: mewka 4 jaka beta? 24.01.06, 21:06 Gratuluje. To nie jestem sama. Ja tez jestem w ciazy po stymulacji Clo tak okolo 3-4 tydzień Już jestem na zwolnieniu a 3 lutego pierwsze usg. Dopiero wtedy chyba to do mnie dotrze. Juz nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna801 do madziasm 25.01.06, 08:48 witaj madziu a ty ile cykli byłas stymulowana clo bo ja jezeli sie teraz w tym miesiacu nie uda to juz mam recepty na 2 cylke z clo.serdeczne gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
madziasm Re: do madziasm 25.01.06, 09:26 Cześć. To moj trzeci cykl na Clo. I tym razem wszystko bylo inaczej. Pęcherzyki dwa duze byly wyjatkowo na prawym jajniku i dopiero w 17 d.c ( a poprzednimi razami w 13- 14 d.c.) Odpowiedz Link Zgłoś
0ania Re: mewka 4 jaka beta? 27.01.06, 22:05 mewka 4...czy mieszkasz w Tychach??? Odpowiedz Link Zgłoś
mewka4 Re: mewka 4 jaka beta? 30.01.06, 20:03 Ktoś tu ma niezły instynkt?? To chyba Ty 0ania!! Skąd te przypuszczenia że jestem z Tychów?? Mieszkam od Tychów jakieś 15km w małej mieścinie. Sorki, że mnie tu długo nie było ale nie miałam netu. Odpowiedz Link Zgłoś
0ania Re: mewka 4 jaka beta? 31.01.06, 00:05 hahaha...to przypadek, na jakimś forum chyba pytałaś o jakiegoś lekarza z Tychów, a że śledze sobie to forum to kojarzę nicki. pozdrawiam serdecznie, ja jestem z samego centrum Tychów. Odpowiedz Link Zgłoś
mewka4 Re: mewka 4 jaka beta? 31.01.06, 12:15 Dzięki serdeczne. Czuję się dobrze żadnych mdłości tylko senność. Następna iwzyta u lekarza 13lutego. Mam nadzieję że zrobi mi USG. Trzymam za was kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasm Re: do mewka 4 31.01.06, 15:10 Też jestem we wczesnej ciązy. Czytałam że 13 masz wizytę. Ja 3 lutego ma mieć pierwsze usg i bardzo się boję co się okaże. Czy na pewno wszystko ok. Jak narazie to już 3 razy badałam bete. Jak Ty sobie z tym radzisz. Nie mam właściwie żadnych objawów ciązy, może trochę większe piersi, ale prawie wcale nie bolą. Jak to wygląda u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: do mewka 4 31.01.06, 16:43 jakie miałas wyniki bety po kolei i w którym dpo robiłaś pierwszą? Odpowiedz Link Zgłoś
mewka4 Re: do mewka 4 01.02.06, 16:30 Betę badałam tylko raz, ponieważ lekarz nic mi nie mówił żebym ją powtórzyła. Na razie wszystko jest ok od czasu do czasu pobolewa mnie burzuch ale to normalne biorę nospę, poza tym duphaston 2 razy dziennie i luteinę dopochwowo no i oczywiście witaminki.wizytę miałam tydzeiń temu ale lek mnie nie badał bo nie chciał wywołać żadnych skurczów. Też nie mam żadnych objawów ciąży no może jestem trochę bardziej senna i bolą mnie piersi ale jeżeli chodzi o mdłości,zachcianki to nic z tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś