joana_b 21.02.06, 13:54 a ja mam pytanie odnośnie transferu rozmrożonych zarodków. Czy któraś z Was ma związane z tym pozytywne doświadczenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gg24 Re: drugi transfer po ICSI 21.02.06, 15:16 Podciągam, przygotowuję się do drugiego tranferu po ICSI, może już w kwietniu będę zafasolkowana Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: drugi transfer po ICSI 21.02.06, 15:19 były tu dziewczyny z udanymi transferami mrozaków, ale poszły na ciażę, mnie się niestety nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
delika Re: drugi transfer po ICSI 21.02.06, 17:59 Mnie sie tez nie udalo, teraz przygotowuje sie do trzeciego podejscia, zostal mi jeden malutki mrozaczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: drugi transfer po ICSI 21.02.06, 18:16 Mnie też się nie udało, ale właśnie się dowiedziałam, że dzisiaj na świat przyszedł mrozaczek mojej wirtualnej koleżanki. Uszki do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
laura771 Re: drugi transfer po ICSI 21.02.06, 20:03 Mnie się udało. I to podwójnie, beta mi rosła tak, że szok. Miałam podane 3 zarodki średniej klasy i 2 się przyjęły. I pewnie wszystko by było super, ale niestety poroniłam w 7tc nagle. Myślę, że doszło do infekcji albo przez tarczycę, bo wyszły mi kilkukrotnie przekroczone przeciwciała anty-TPO. Ale mówię Wam, mrozaczki to super sprawa. Na bocianie jest sporo osób, którą są lub będą mamami z mrozaczków. Odpowiedz Link Zgłoś