Dodaj do ulubionych

dziwnie przyrastajaca beta

11.03.06, 13:46
czy ktos minie moze oswiecic co jest z moja beta, bo ona jakos dziwnie
przyrasa
napierwsz przyrosla 140%, potem 100%, potem 66%, potem 100%, a teraz 55%
dodam ze jestem po transferze mrozakowym, plamien nie mam, nic nie boli tzn
lekko czasami zaboli jak na @ ale zaraz przechodzi.
W mojej klinice robia usg od 1500, pierwsze usg nam na 3/21 ale jak wczoraj
rozmawialam z lekara to widziala jaka spanikowana byla i kazala powtorzyc
bete w poniedzialek i jak bedzie powzyje 1500 to zrobia usg w tym tygodniu.
Do tego czasu chyba zwariuje.
Obserwuj wątek
    • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 14:23
      jesli spada Ci poziom gonadotropiny to niestey mglo dojsc do samoistnego
      poronienia, czyli jajeczko samo sie wydalilo, jesli w pon. poziom bHCGbedzie
      jeszcze mniejszy to najprawdobniej tak jest.
      • magdamajewski Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 14:26
        nie spada tylko ciut wolniej przyrasta, powienno przyrosnac 66% przyroslo 55%
        przy samoistnym poronieniu mialabym planiemia a ich nie ma
        • pandziksa Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 15:27
          Madziu najważniejsze, że przyrasta!!!!!!!!! Ja badałam betę dwa razy 10 dni po
          transferze - 34,7 i 12 dpt - 71,7. Potem, zeby się nie martwić dałam sobie
          spokój. Nawet się zdziwiłam, że podchodziłyśmy w tym samym czasie smile Co prawda
          ja do ICSI a Ty do transferu ale w podobnym czasie. Dziś mam 19 dpt a w piątek
          idę do lekarza. Wybrałam aż 33 ampułki ( między innymi 10 od Ciebie) smile
          Przyrost 55 % to przecież ledwo 10 % mniej niż norma. Nie przejmuj się. Tylko
          wierz, że będzie dobrze i tak będzie. Trzymam kciuki za usg i bijące serdunio smile
          • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 17:30
            przy samoistnym poronieniu nie musi byc plamienia, jestem lekarzem
            • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 20:33
              Lekarz lat 26 - a jaka to specjalizacja?

Bez specjalizacji to chyba jeszcze nie całkiem lekarz...
    • magdamajewski Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 17:53
      nie chce byc zlosliwa
      ale lekarz ktory nie wiem gdzie zrobic badanie nasienia??
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=38042771&a=38042771
      • marijohanna Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 18:00
        oj magda. co ma piernik do wiatraka. przeciez nie kazdy musi wiedziec gdzie w
        warszawie robi sie badania.
        malami ma racje co nie zmienia faktu, ze ty schizujeszwink))
        ale ja to rozumie, bo kazda z nas po przejsciach "nie zazna spokoju".

ja w twojego okruszka wierze!! wszystko bedzie dobrze!smile)
      • maretina Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 18:42
        jestes zlosliwa. moj maz jest lekarzem i tez nie wiedzial gdzie zbadac. adzisz,
        ze lekarz powinien znac adresy wszystkich laboratoriow i moze jeszcze cennik?
        nie. lekarz powinien umiec interpretowac wyniki.
        za ciaza trzymam kciuki i upieram sie, ze beta przyrasta to jest ok.
        • nika1310 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 18:49
          prawdziwym zagrożeniem jest dopiero beta nierosnaca, malejąca, albo rosnaca o
          mniej niż 30%. Jest ok i się nie stresuj. Najlepiej w ogóle zrezzygnuj z
          wyszukiwania sensacji w necie tylko sobie odpocznij lub idz na spacer.
    • yskyerka Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 19:14
      Wydaje mi się, że nie jest tak źle. Robisz badanie co dwa dni, więc beta
      powinna rosnąć o ok. 60%. 48 godzin to na tyle mało czasu, że jeśli np. raz
      zrobiłaś badanie rano, a innym razem po południu, wynik już będzie inny.
      Trzymam kciuki, żeby w poniedziałek okazało się, że nadal rośnie.
      • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 20:58
        Nie chce tutaj nikogo obrazac, ale poziom i stwirdzenia niektorych osob mnie
        poprostu przerazaja. Czy "dom na kurzej stopce" jest tak madry(a) i uwaza ze
        nick to musi zaraz oznaczac imie, nazwisko i date urodzenia??? A dla
        rozjasnienia tego ociemnialego umyslu wyjasnie Ci ze studia medyczne konczy sie
        w wieku 25 lat i zaraz potem sie pracuje i to rowniez na ostrych dyzurach, a
        najkrotsza specjalizacja trwa 5 lat......wiec to tyle, brak slow....A swoja
        droga polecam sie jako lekarza, gdybys miala jakies problemysmile))
        • tekla12 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:03
          malami1980 napisała:

A swoja
          > droga polecam sie jako lekarza, gdybys miala jakies problemysmile))

Autoreklama jest niezgodna z regulaminem forum.
          • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:04
            to byla aluzja to poprzednich zlosliwych...i nieswiadomych
            • tekla12 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:25
              malami1980 napisała:

> to byla aluzja to poprzednich zlosliwych...i nieswiadomych

Koncept mam nietęgi ale aluzje zwykle pojmuję zgodnie z intencją nadawcy. Tym
              razem też tak się stało.
              W kwestii zasadniczej - mądry i uznany spec od niepłodności twierdzi, że
              przyrost bhcg po ivf nie jest diagnostyczny dla przebiegu wczesnej ciąży.
              Malomi zastanó się troszkę zanim zaczniesz wmawiać dziewczynie poronienie
              samoistne na tak kruchej podstawie jak jeden przyrost hcg o 55%. Czemu to ma
              służyć?
              Magda przestań schizować, nic się nie dzieje!!! Kto to widział oznaczać betę co
              dwa dni. Czy ty masz zamiar tak postępować aż do porodu???!!!
        • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:16
          jestem mężczyzną wink
          nikogo nie chciałem obazić
          lekarz bez specjalizacji to dla mnie wciąż tylko absolwent medycyny, nawet
          jeśli pracuje na emergency
          polecam więcej dystansu do siebie smile
          • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:23
            a Tobie troche zaufania i trzezwego spojrzenia,moja corka jest rok po studiach
            i operuje w prywatnej klinice. Niestety wiadomo juz dawno ze ludzie
            dziela sie na klapki i na taborety....bez komentarza
            • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:26
              "Niestety wiadomo juz dawno ze ludzie dziela sie na klapki i na taborety...."

powiedział lekarz...
              bez komentarza pozostawię i ja
              • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:37
                NIE MAMY O CZYM DYSKUTOWAC. to byla opinia o Tobie.A zreszta nie dyskutuje z
                takimi jak Ty!!Nie bede sie znizac do Twojego poziomu
                • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:40
                  wiem, że to była opinia o mnie
                  poraz kolejny powiem: jak na lekarza - nie przystoi
                  pacjentów też dzielisz na klamki i parapety?
                  • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:41
                    spotkamy sie to sie przekonasz
            • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:44
              aż strach iść do jakiejkolwiek prywatnej kliniki
        • magdamajewski Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:37
          to tylko dodam ze na kobiecie jest twoj post i twierdzisz ze masz 23 lata post
          z 3/7/06 wiec ktos tutaj klamie i o to mi chodzilo.
          • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:40
            moze podaj link to chetnie go przeczytamsmile))
            • magdamajewski Re: prosze bardzo 11.03.06, 21:41
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=38036547&a=38036547
              • malami1980 Re: prosze bardzo 11.03.06, 21:44
                moze przeczytaj jeszce raz albo pojddz na nauke rozumienia tekstu i dopiero
                stwierdzaj ze mam 23 lata, bardzo prosze skopiuj gdzie to jest napisane i
                chetnie to przeczytam ze mam 23 lata...heh...
                • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 21:47
                  fakt, nie napisałaś w tamtym poście, że masz 23 lata, ale za to napisałaś:
                  "Jestem dopier pol roku z mezem po slubie" i że chcesz mieć dziecko, ale nie
                  wiesz, czy się zdecydujesz na nie, bo mąż jakiś odstający od wcześniejszych
                  wyobrażeń, a tu proszę - córka już po studiach
                  • malami1980 Re: prosze bardzo 11.03.06, 21:49
                    Ty prosty czlowieku!!!! Czy za maz sie tylko raz wychodzi??Powiedzialam ze nie
                    dyskutuje z Toba, zapraszam do mnie na odzial to porozmawiamy.OJ jacy ludzie
                    moga byc naiwni..gdzie oni sie wychowali, w jakim swiecie
                    • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 21:55
                      Fakt, nie ma o czym dyskutować ani tu ani na "oddziale", mam tylko cichą
                      nadzieję, że pani doktor nie jest psychiatrą ani psychologiem, bo to by było
                      kompletne rozminięcie się z powołaniem;
                      proponuję zmienić nicka, bo kompromitacja stała się faktem;
                      nie chcę wiedzieć, jak traktujesz pacjentów, jeśli w ogóle jakichkolwiek masz
                      • malami1980 Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:10
                        Racja to jest kompromitacja!!zeby nie wiedziec ze psycholog to nie lekarz?!!!
                        Kazdy inteligentny czlowiek wie ze to kierunek humanistyczny. Sadzac po Twoim
                        pisaniu i rozumiowaniu mysle ze jeszce pelnoletni to Ty nie jestes.Powodzenia w
                        zyciu
                        • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:14
                          natomiast pełnoletnia, inteligentna pani dokrot pisze "kłUtnie"
                    • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:00
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36840747&a=37170034
                    • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:06
                      skoro już się czepiam, to jeszcze jedno pytanie

jesteś lekarzem, masz dorosłą córkę po studiach , czyli masz ok 45 lat
                      (minimum), jesteś młodą mężatką po raz enty i zastanawiasz się nad dzieckiem -
                      czy jako lekarza nie martwi cię wiek, trochę "za stary" (wybacz, ale metryka
                      jest nieubłagana) jak na ciążę?
                      • malami1980 Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:11
                        nie
                        • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:16
                          to pogratulować odwagi i optymizmu
                          • malami1980 Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:17
                            widze ze nie tylko tutaj sie madrujesz, "bezkomorkowy"-ciekawa nazwa
                            • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:20
                              owszem, poczytaj, kto to powiedział i co o tej osobie myśli 99% forumowiczów
                              • malami1980 mezczyzna heh 11.03.06, 22:23
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=624&w=35997450&a=35997450
                                Ja z mężem należę do średnio zarabiających Polaków (albo tak tylko mi się
                                wydaje, bo mieszkam w małym mieście na Śląsku, a nie w Warszawie). Marzymy o
                                własnym małym domu, ale nie mamy pieniędzy na realizację tego marzenia.

jestes homo????????????smile))))))))))))))
                                • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:24
                                  owszem, ten nick uzywam ja i żona
                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:25
                                    też byś mogła czasem pomyśleć, to jak jak z tym wychodzeniem za mąż kilka razy,
                                    czego nie omieszkałaś mi zarzucić
                                    • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:27
                                      to juz jest zalosne!!!Chyba jestes pijany(a) smile)))))coz za ludzie
                                      • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:29
                                        nie piję w ogóle alkoholu
                                        • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:30
                                          dziecinna juz ta rozmowa, mowilam ze dzieciak jakis z Ciebie.Idz lepiej spac bo
                                          jak mamusia z tatusiem zobacza to beda mieli problem oprocz tych wlasnych ze
                                          spalcaniem kredytu..
                                          • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:34
                                            a Ty, jeśli jesteś w spzialu, to idź lepiej sprawdź, czy pacjenci na oddziale
                                            czegoś nie potrzebują, a jeśli w domu, to sprawdź, co ogląda mąż

patrząc na składnię moich i Twoich postów (również ich ortografię), to raczej
                                            Ty kwalifikujesz się do dzieciaka
                                            • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:35
                                              a Ty, jeśli jesteś w szpitalu, to idź lepiej sprawdź, czy pacjenci na oddziale
                                              czegoś nie potrzebują, a jeśli w domu, to sprawdź, co ogląda mąż

patrząc na składnię moich i Twoich postów (również ich ortografię), to raczej
                                              Ty kwalifikujesz się do dzieciaka
                                              • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:36
                                                juz bylam wszystko sprawdzialm, cieszy cie to?? popisz sobie jeszce niech ci
                                                ulzy. ortografiasmile))hehhehe
                                                • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:37
                                                  ano ortografia pani doktor "kłUtnia z mężem"
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:39
                                                    jeszce z checia Cie poslucham, kontynujsmile)) wszyscy sie posmieja , dalej
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:40
                                                    wszyscy się pośmieją pod warunkiem, że będziesz uczestnikiem forum
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:42
                                                    tak, tak i cos jeszcze???masz pozdrowienia od zespolu
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:44
                                                    a przed chwilą pisałaś, że sprawdzałaś, co z mężem, czyli byłaś w domu, teraz
                                                    piszesz o zspole, czyli jesteś w szpitalu (może to jednak schizofrenia?), a tak
                                                    swoją drogą - ładnie lekarze pracują na nocnych dyżurach - pozdrów zespół
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:46
                                                    moj kochany maz tez jest lekarzem,. ojej az nie koge uwierzyc jaki z Ciebie
                                                    naiwny czlowiek, dajemy sobie reke uciac ze jestes dzieskiem.
                                                    a jesli Ci sie podba praca mpja, nasz to trzeba bylo tez sie uczyc kiedys, to
                                                    moze bylbys(bylabys)lekarzem
                                                    zazdrosc??
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:50
                                                    no to już nie masz tej ręki...

nigdy niczego nie zazdrościłem ludziom

poczytaj na postach mojej żony odnośnie budowy domu - pisze tam, że oboje mamy
                                                    wyższe wykształcenie, ale oczywiście nie będę Cię przekonywać, że nie jestem
                                                    wielbłądem, bo w internecie napisać można wszystko

a co do lekarzy - to jedna z najbardziej roszczeniowych grup zawodowych,
                                                    większość z kompleksem Boga przekonanych o swojej nieomylności i wierzę, że Ty
                                                    do tej większości należysz
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:51
                                                    wciąż nie podałaś tego adresu prywatnego i gabinetu
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:55
                                                    przesle Ci na maila, moze byc?
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:55
                                                    ok
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:56
                                                    coos jeszce???
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:57
                                                    nie, dziękuję pani doktor
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:59
                                                    bardzo proszesmile))))))
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:43
                                                    dobranoc

P.S. Jeśli jeszcze kiedyś będziemy mieć "przyjemność" na forum, zapytam panią
                                                    doktor o fachową poradę lekarską, oczywiście pod innym nickiem, tak, dla
                                                    potwierdzenia, że magdamajewski miała dobre przeczucia
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:44
                                                    polecam sie, moze podac telefon prywatny?? lub adres gabinetu??? a i kolezanka
                                                    obok tez mi podpowiada ze siebie tez polecasmile)))))tez gabinet prywatny
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:45
                                                    bardzo proszę - zadzwonię do przełożonych, żeby sprawdzili, co lekarze robią na
                                                    nocnych dyżurach w szpitalu
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:48
                                                    chyba ze sami przelozeni czyli ordynatorzy to robiasmile)ale sie boimy, wez lepiej
                                                    nas nie straszsmile)
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:48
                                                    moze Ci podac numer pod ktory masz zadzwonic???
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:54
                                                    wystarczy adres gabinetu
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:53
                                                    nikogo nie straszę, to tylko świadczy o jakości polskiej służby zdrowia i o
                                                    Was, "lekarzach"

primum non nocere - forum internetowe podczas dyżuru chyba temu nie służy
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:55
                                                    a swoją drogą - lekarz, który na forum pisze o mężu, który ogląda "pornole",
                                                    jakoś nie budzi mojego zaufania
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 22:58
                                                    lecz sie sam, po co chodzisz do lekarzy???
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:01
                                                    bo wierzę, że nie wszyscy podczas dyżurów siedzą na forum i że niektórzy są
                                                    lekarzami z powołania
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:02
                                                    siedza na forum albo inni na czacie, jeszce inni spia, podoba Ci sie??
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:03
                                                    nie
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:04
                                                    oj, zasmuciles nas. moze zadzwon do ministerstwa, NFZtu? oc Ty na to??
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:06
                                                    wystarczy, że na początek napiszę np. na forum o szpitalach i klinikach - w
                                                    szpitalu X (po tym jak już podasz mi jego adres w mailu)niewarto się leczyć, bo
                                                    żaden z lekarzy nie pofatyguje się do pacjenta zajęty czatowaniem
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:07
                                                    oj tak, napisz, prosze napisz koniecznie!!o Boze jaki ............czlowiek
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:09
                                                    niestety póki co moja skrzynka jest pusta
                                                  • malami1980 Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:10
                                                    szpital na Bielanach, mozesz juz opisywac, czekamy z utesknieniemsmile)))))))))))
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:11

miał być adres prywatnego gabinetu
                                                    zresztą, co to za problem otworzyć panoramę firm i wpisać pierwszy lepszy adres
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: mezczyzna heh 11.03.06, 23:03
                                                    nie mierz wszsytkich swoją miarą
                      • malami1980 Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:11
                        czlowieku juz nie wiesz sam czego sie masz czepic, idz lepiej odpoczywaj i spij
                      • malami1980 Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:13
                        a slyszales o czyms takim jak badania prenatalne?? wiesz co oznacza to slowo??
                        jesli nie to polecam lekture: "Ginekologia"-Pisarskiego, choc przepraszam, ale
                        to raczej podrecznik dla doroslych
                        • dom.na.kurzej.stopce Re: prosze bardzo 11.03.06, 22:17
                          wiem, co to są badania prenatalne
                          życzę zdrowego dzidziusia
                          a lekturę może lepiej polecić mężowi, żeby go odciągnąć od filmów
                          przyrodniczych ;P
              • maretina Re: prosze bardzo 12.03.06, 19:01
                magdamajewski napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=38036547&a=38036547

magdo... ale pojechalas... w zyciu nie sadzilam, ze potrafisz byc taka. nie
                wykorzystuje sie cudzych klopotow po to, zeby komus dowalic. co maja kloporty
                bz mezem kogos do Twojej bety? opanuj sie. nie trac energii na kogos z kim nie
                mozesz sie porozumiec. szkoda nerwow, a w ciazy trzeba je hamowac, zeby dziecko
                moglo sie prawidlowo rozwijac.
                • magdamajewski Re: prosze bardzo 13.03.06, 01:07
                  marteina poczytaj watek dalej zanim sie wypowiesz, eh, te twoje 5 groszy
                  zawsze musisz wszedzie wsadzic.
                  • magdamajewski Re: prosze bardzo 13.03.06, 01:08
                    jeszcze jedno, naprawde NIC mnie nie obchodzi co o mnie myslisz to tak w woli
                    informacji.
            • magdamajewski Re: dziekuje za wszystkie rozsadne odpowiedzi 11.03.06, 21:41
              w poniedzialek odznacze ostatnia beta i potem juz na usg
            • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 21:43
              ktoś ma rozdwojenie jaźni
              jak to nazywają fachowo lekarze - schizofrenia?
    • lidek0 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 20:55
      Nie wiem kiedy miałaś transfer, ale na usg przy niższej becie już coś widać.
      Przyrastająca beta może świadczyć o róznych rzeczach, nawet jak przyrasta
      prawidłowo, ja na twoim miejscu poszłabym na usg i dała sobie spokój z tym
      ciągłym badaniem bety.
    • magdamajewski Re: zwracam honor malami1980 11.03.06, 21:49
      w przyplywie nerwow padlo mi na mozg i czepiam sie niepotrzebnie do tego gadam
      glupoty potrwierdzone nimczym
      mam tylk jedna posbe do ciebie nie sugeruj zdesperowanej kobiecie po
      przejsciach szukajace choc troche pocieszenia poronienie. To tylko tylke
      zamykam internet as sie sprawa wyjasc z usg
      • malami1980 Re: zwracam honor malami1980 11.03.06, 22:06
        ale ja Ci nie zycze tego, wrecz przeciwnie. Tylko mowie Ci ze przy spadajacej
        becie tak moze byc, ale nie martw sie na zapas, najlepiej kontrolowac jeszcze
        raz bHCG i jesli bedzie nizsze niz ostatnio to potem jak najszybciej USG,
        powodzenia
      • maretina Re: zwracam honor malami1980 12.03.06, 19:02
        magdamajewski napisała:

> w przyplywie nerwow padlo mi na mozg i czepiam sie niepotrzebnie do tego
        gadam
        >
        > glupoty potrwierdzone nimczym
        > mam tylk jedna posbe do ciebie nie sugeruj zdesperowanej kobiecie po
        > przejsciach szukajace choc troche pocieszenia poronienie. To tylko tylke
        > zamykam internet as sie sprawa wyjasc z usg
        >
        >
        wycofuje poprzedni post, nie zauwazylam tego. masz klasesmile
    • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:05
      zaczyna nam sie podobac ta rozmowa z Tobasmile)wszyscy Cie pozdrawiaja
      • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:08
        ja również pozdrawiam (zwłaszza ćwierć-inteligentnych lekarzy)
        • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:08
          nie dorastasz nam do pietsmile)))))))))
          • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:09
            stuknij w stół a pierwszy ćwierćinteligent kraju si odezwie
            • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:11
              powtarzasz siesmile)kontynuj bo zaczynamy sie nudzic juz Twoja monotonia
              • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:12
                my natomiast nudzimy się Twoją tępotą
                • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:14
                  zaczyna sie ostro, kontynuj, napisz cos madrego \, cos od siebie, cos tworczego,
                  zazdrosc Cie zjada, nie mozesz sliny przelknac???
                  • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:15
                    dziękujemy pani doktor za wnikliwą charakterystykę pani osoby
              • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:13
                to zajmijcie się pacjentami, za coś wam w końcu płacą
                • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:15
                  juz biegniemysmile))))))))na Twoj rozkazsmile)))))
                  • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:16
                    ;P
                    • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:17
                      cytuje" tepotom" hi hi, fajne co
                      • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:18
                        nie widzę tu nic fajnego

"my natomiast nudzimy się Twoją tępotą"
                  • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:17
                    przyzwoitość by tego wymagała, ale próżno jej u was szukać
                    • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:18
                      nie nadazasz?? prosilismy o jakies tworcze mysli, ale jak widac jedna komorka
                      szara nie wystarczasmile)))))))))))))
                      • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:19
                        już lecę, na pani rozkaz
                        • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:22
                          gdzie???a to intereseujace
                        • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:28
                          to chyba pani doktor nie nadąża
                      • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:20
                        lepsza jedna szara komórka niż ich całkowity brak, co możemy obserwować u pani
                        doktor
                        • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:23
                          no nieprawdopodobne, tak twierdzisz ???smile))))ojej
                      • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:25
                        dawno tak sie nie bawialmsmile) moze Ty jakims cyrkowcem jestessmilesmile
                      • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:28
                        wiesz juz mam dosyc tych Twoich prostackich wypowiedzi, ale musze Ci powiedziec
                        ze niezla zabawa byla. Jestes skonczonym kre...... a zazdrosc Cie rzera ze
                        ludzie sa na poziomie, powodzi im sie i nie musza zebrac biorac kredytow, ze
                        maja na wszystko,ale to dzieki dlugiej i ciezkiej nauce i zaufaniu ktore sie w
                        ludziach budzi, niosac im pomoc.Dobrze sie bawialm, poprawiles)las)mi i nam
                        humory. Powodzenia w zyciu, i wytrwalosci w spalcaniu kredytu
                        • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:36
                          malami1980 napisała:
                          > wiesz juz mam dosyc tych Twoich prostackich wypowiedzi, ale musze Ci
                          powiedziec> ze niezla zabawa byla. Jestes skonczonym kre...... a zazdrosc Cie
                          rzera ze
                          > ludzie sa na poziomie, powodzi im sie i nie musza zebrac biorac kredytow, ze
                          > maja na wszystko,ale to dzieki dlugiej i ciezkiej nauce i zaufaniu ktore sie
                          w
                          > ludziach budzi, niosac im pomoc.

TĘPA kobieto, już wystarczająco zaśmieciłaś wątek magdy, a swoją postawą i
                          jakże nieprostackimi wypowiedziami wzbudzasz w nas pacjentach co najwyżej
                          politowanie i współczucie.

"a zazdrosc Cie rzera ze
                          > ludzie sa na poziomie, powodzi im sie i nie musza zebrac biorac kredytow, ze
                          > maja na wszystko"

Wiesz, nie wszyscy żyją z łapówek

Ludzie na poziomie nie piszą pod adresem rozmówcy - jesteś skońzonym kret...m
                          • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:38
                            trzeba bylo brac lapowkismiledlaczego nie bierzesz??komus bedziesz cos zarzucal
                            • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:46
                              malami1980 napisała:

> trzeba bylo brac lapowkismiledlaczego nie bierzesz??komus bedziesz cos zarzucal

prawda w oczy kole?

tym optymistycznym akcentem pozwolę sobie zakończyć "dyskusję" nie na temat i
                              nie na miejscu, jakby na to nie patrzeć, a magdę przepraszam za zaśmiecenie
                              wątku przy moim niestety udziale
                              • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:50
                                POWODZENIA W ZYCIU!!!!I DALEJ TAKIEGO NAIWNEGO CHARAKTERU
                    • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:21
                      tepy to moze byc noz
                      • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:26
                        a człowiek to może jest TEMPY?????? Chryste, pani doktor, czas uać się do
                        lekarza

TĘPY!!!!
                        TĘPOTA!!!

Ktoś napisał kiedyś na forum (a był to lekarz odpowiadający na post
                        również :lekarza"):

13. Andrzej lekarz 2005-07-14 00:14
                        My lekarze z większości polskich szpitali wielmy jak jest, prawda
                        przeraża!!!!!! ignorancja i obłuda, nepotyzm i tempota, ten wolny pozornie
                        zawód wymknął się z pod kontroli. Gdybym to ja był kontrolerem to zmaknął bym
                        kilka i zrobiły by się porządek! Zmierzamy do nikąd... dobrze, że pacjenci tego
                        nie czytają!!!!!!

12. Grzegorz - też lekarz 2005-07-14 16:12
                        W obronie czystości i zasad ortografii polskiego języka.Nie "tempota" a tępota !
                        I jeszcze kilka podobnych.....

13. Andrzej lekarz 2005-07-14 00:14
                        My lekarze z większości polskich szpitali wielmy jak jest, prawda
                        przeraża!!!!!! ignorancja i obłuda, nepotyzm i tempota, ten wolny pozornie
                        zawód wymknął się z pod kontroli. Gdybym to ja był kontrolerem to zmaknął bym
                        kilka i zrobiły by się porządek! Zmierzamy do nikąd... dobrze, że pacjenci tego
                        nie czytają!!!!!!

• malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:31
                          sam sobie to powiedziles, i zyj w takim przekonaniu, Ty nic nie czytasz miedzy
                          wierszami!!d...jeden
                          • dom.na.kurzej.stopce Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:42
                            malami1980 napisała:

> sam sobie to powiedziles, i zyj w takim przekonaniu, Ty nic nie czytasz
                            miedzy
                            > wierszami!!d...jeden

Mój polonista powiedział kiedyś, że motłoch można rozpoznać m.in. po tym, że w
                            sytuacji, gdy brakuje mu siły argumentu używa argumentu siły, np. wyzwisk
                            • malami1980 Re: dziwnie przyrastajaca beta 11.03.06, 23:44
                              juz biedaczku nie wiesz co pisacsmilepozdrowienia dla Twojego internisty.Wiesz nie
                              ma slow nawet zeby Ciebie okreslic, brakuje ich.
    • malami1980 Przepraszam za okreslenie 11.03.06, 23:13
      ale polecam wszystkim z jakim i..... mialam przyjemnosc rozmawiac, to jest
      koszmar, nie sadzailam ze tacy ludzie jeszce istnieja
      • dom.na.kurzej.stopce Re: Przepraszam za okreslenie 11.03.06, 23:14
        ja też nie do końca wierzę w pani istnienie, jednak...
    • marijohanna malami i kurza lapka 11.03.06, 23:52
      mozecie wyniesc sie z ta dyskusja na priv???
      • angiebe Re: malami i kurza lapka 12.03.06, 20:27
        Prosze o przeniesienie dyskusji poza forum.
        Z gory dziekuje,
        Angie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka