Dodaj do ulubionych

Pacjentki dr.Grettki

11.04.06, 19:21
Dr.Grettka jest szalenie sympatyczny i przystojny smile))
Ale czy zawsze taki malomowny??
Obserwuj wątek
    • lilithv Re: Pacjentki dr.Grettki 12.04.06, 09:35
      Czesc

Jest zawsze malomowny. Do tego stopnia, ze jak sama nie zapytasz, to bedziesz
      sie czula jak na tasmie produkcyjnej - przesuwana bezplciowo do przodu. Ja
      mysle, ze to nie jest dobre u lekarza - skad mam wiedziec, czy jest dobrze czy
      zle?A jesli sie na cos nie zgodze? A w ogole, to trzeba na niego uwazac, bo
      mimo tego, ze ma dobra opinie, to uwazam, ze odwala totalna kaszane i traktuje
      rzecz rutynowo.PYTAJ PYTAJ I PYTAJ GO O WSZYSTKO, CALY CZAS I KAZ MU MOWIC CO I
      JAK, BO INACZEJ POTRAKTUJE CIE JAKO GLUPIA GES, POCISNIE CI KIT!!I w ogole
      trzeba go bardzo pilnowac, bo jesli nie przypilnujesz sama, albo po prostu nie
      bedziesz czegos wiedziala, to na pewno sie przejedziesz ( przyklad :IUI bez
      USG, i jakiegokolwiek monitoringu)
      A to czy jest przystojny - rzecz gustu ;o))))))))

Pozdrawiam.
      • kasiaaa85 Re: Pacjentki dr.Grettki 12.04.06, 10:12
        Dzieki za odpowiedz.Juz sie balam ze tylko do mnie nic nie mowil.Jak go
        zapytalam o cos to oczywiscie odpowiedzial.Ja jestem pacjentka dr.Kiecki i
        przyzwyczailam sie do naszych pogadaneksmile))Zawsze dlugo rozmawiamy,wszystko
        bardzo dokladnie mi tlumaczy.Jest bardzo,bardzo rozgadany tak jak ja.Bylam
        kilka razy u gr.Grettki na usg bo alurat tak wypadlo.Ogolnie jest bardzo
        sympatyczny i trzeba sie chyba poprostu przyzwyczaic ze malo mowi.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka