kasiaaa85 11.04.06, 19:21 Dr.Grettka jest szalenie sympatyczny i przystojny )) Ale czy zawsze taki malomowny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilithv Re: Pacjentki dr.Grettki 12.04.06, 09:35 Czesc Jest zawsze malomowny. Do tego stopnia, ze jak sama nie zapytasz, to bedziesz sie czula jak na tasmie produkcyjnej - przesuwana bezplciowo do przodu. Ja mysle, ze to nie jest dobre u lekarza - skad mam wiedziec, czy jest dobrze czy zle?A jesli sie na cos nie zgodze? A w ogole, to trzeba na niego uwazac, bo mimo tego, ze ma dobra opinie, to uwazam, ze odwala totalna kaszane i traktuje rzecz rutynowo.PYTAJ PYTAJ I PYTAJ GO O WSZYSTKO, CALY CZAS I KAZ MU MOWIC CO I JAK, BO INACZEJ POTRAKTUJE CIE JAKO GLUPIA GES, POCISNIE CI KIT!!I w ogole trzeba go bardzo pilnowac, bo jesli nie przypilnujesz sama, albo po prostu nie bedziesz czegos wiedziala, to na pewno sie przejedziesz ( przyklad :IUI bez USG, i jakiegokolwiek monitoringu) A to czy jest przystojny - rzecz gustu ;o)))))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa85 Re: Pacjentki dr.Grettki 12.04.06, 10:12 Dzieki za odpowiedz.Juz sie balam ze tylko do mnie nic nie mowil.Jak go zapytalam o cos to oczywiscie odpowiedzial.Ja jestem pacjentka dr.Kiecki i przyzwyczailam sie do naszych pogadanek))Zawsze dlugo rozmawiamy,wszystko bardzo dokladnie mi tlumaczy.Jest bardzo,bardzo rozgadany tak jak ja.Bylam kilka razy u gr.Grettki na usg bo alurat tak wypadlo.Ogolnie jest bardzo sympatyczny i trzeba sie chyba poprostu przyzwyczaic ze malo mowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś