Dodaj do ulubionych

dziewczyny! włączcie program1.

26.04.06, 22:05
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: dziewczyny! włączcie program1. 26.04.06, 22:33
      beznadzieja, dretwo i bardzo wyrezyserowane
      • krychaw Re: dziewczyny! włączcie program1. 26.04.06, 22:35
        niestety. i zastanawiam się gdzie oni znaleźli tą wielce "wyedukowną" panią
        ginekolog... szkoda,że kolejny program na ten temat zmarnowany.
    • alinka761 Re: dziewczyny! włączcie program1. 26.04.06, 22:47
      Ogladam...zdenerwowała mnie ta babka...Należy zwrócić uwage na edukację
      seksualną bo duża liczba partnerów,antykoncepcja i wczesna inicjacja to są
      powody późniejszej niepłodności!!! Wrrrr normalnie gotuje się we mnie jak słysze
      takie bzdury!!!
      • alicja0 Re: dziewczyny! włączcie program1. 26.04.06, 23:04
        a mnie wkurzył dawca spermy, którego nie obchodzi co dzieje się dalej z jego
        materiałem genetycznym. Być może jego aktualni synowie kiedyś ożenią się z jego
        biologicznymi córkami, które urodzą się ze sztucznego zapłodnienia spermą dawcy.
        I ciekawe co dalej z tymi "wędrownymi" zarodkami? Jeśli rodzice się nie
        zgłoszą, to: 1. zarodki pójdą "do zlewu" 2.zarodki zostaną sprezentowane lub co
        pewniejsze-sprzedane rodzicom adopcyjnym, nie sądzę, jednak że znajdą się
        chetni na wszystkie zarodki.
        O ile przy adopcji dzieci urodzonych są jakieś kryteria weryfikacji rodziców
        adopcyjnych, to przy adopcji zarodków - raczej nie, a przecież w jednym i w
        drugim przypadku chodzi o konkretne dziecko, więc oddaje się je w bardzo różne
        ręce. Ale paranoja.
        • mierzejka Re: dziewczyny! włączcie program1. 26.04.06, 23:16
          Invimed jest poważną kliniką i na pewno szczecińskie zarodki nie pojda do zlewu
          ani adopcji bez zgody rodziców. Mimo braku regulacji prawnych myśle, ze
          postepują bardziej etycznie niez Art medica zeSzczecina. Bede je trzymali az
          znajda sie rodzice i zdecyduja co z nimi. Wedle mojej wiedzy za zarodki
          adoptowane nie płaci sie nikomu, kliniki kasuja za zabieg medyczny, a nie za
          zarodki. Przeciez ci co oddaja je do adopcji nie biorą za nie pieniedzy.

A pani ginekolog to z księzyca trafiła do tego programu, nie chciałabym w zyciu
          miec z kims takim do czynienia.
          • tekla12 Re: dziewczyny! włączcie program1. 26.04.06, 23:38
            mierzejka napisała:

> A pani ginekolog to z księzyca trafiła do tego programu, nie chciałabym w zyciu
            >
            > miec z kims takim do czynienia.

Oj, nie z księżyca trafiła tylko min. z radia maryja.
        • pandziksa Re: dziewczyny! włączcie program1. 26.04.06, 23:48
          Dziewczyny z tymi zarodkami w invimedzie to jest inna sprawa. To nie tak jak
          mówili. Pacjentki sa jakby zmuszane do wyboru invimedu a nie podpisują zgody
          dlatego, że chcą aby ich zarodki były przechowywane w klinice na Unii
          lubelskiej w Szczeinie. Pary nie podpisują zgody gdyż mają prawo wybrać gdzie
          mają być ich zarodki a nie zostać zmuszeni do leczenia w invimedzie. To, że
          ktoś nie podpisuje zgody nie znaczy, że się swoimi zarodkami nie interesuję.
          • neerroo Re: dziewczyny! włączcie program1. 27.04.06, 09:27
            niepotrzebnie oglądałam ,bo mnie aż ponosi i nie potrafię spokojnie o tym
            programie myśleć,zenujący poziom prowadzacego,brak mozliwości (z małym
            wyjatkiem) wypowiedzenia sie par których bezpośrednio dotyczy ten
            problem,ucieczka od głównego tematu,a już całkowicie mnie rozłożyła p."doktor"-
            może edukacje zacznie od siebie ,bo ma straszne braki w wiedzy medycznej i nie
            tylko,ja leczac sie kilkanaście lat mam wieksze pojecie w tym temacie od niej.

pozdrawiam wszystkie starające sie.
      • mimi282 to dobrze że przegapilam.... 27.04.06, 10:05
        jak wynika zaoszczędzilam sobie nerwów....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka