iwcia777 22.05.06, 09:39 hej slonko, jak po wizycie u doktora. Co powiedzial?? Jak sie czujecie?? U mnie niestety wczoraj przyszla @. Jeszcze nigdy nie byla tak punktualna Wczoraj mialam dolka (jak co miesiac) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia713 Re: do Agusia713 22.05.06, 09:58 Kurcze, jak tak dalej pójdzie, to się w nim zakocham )) Nie, no żartowałam, ale jego wrażliwość mnie rozkłada na łopatki. Zadzwoniłam i kazał mi przyjść już w ten piątek. Przywitał się ze mną oczywiście, zaskoczony mile, pogratulował, pogadaliśmy i na fotel. Ciąża wewnątrz maciczna, pęcherzyk ciążowy jest, wszystko ok, zarodka nie widać, ale tym się mam nie martwić, bo na tym etapie, go nie będzie widać. Więc się nie martwię. Dostałam Duphaston i przez 2 tygodnie mam być w domu (koniecznie i bez gadania). Wybłagałam u niego ten poniedziałek. .... mam się nie przemęczać, nie dźwigać (a przede wszystkim - nie podnosić Karolki). Iwcia jeżeli masz ochotę na trochę więcej niż pół paczki ziół Ojca Sroki i Clo, to mogę Ci sprezentować. Mi się (mam nadzieję) już nie przydadzą, a może Tobie się przydadzą )). Wiem, że to nie kosztuje majątek, ale zawsze. Kochanie głowa do góry. W końcu musi się udać. Widzisz przecież po mnie, że zaskoki się zdarzają.... Mój mąż do tej pory, co jakiś czas powtarza, że mu się cały czas ten kalendarz nie zgadza, przecież go nie było w kraju )) Nieźle co? )) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: do Agusia713 22.05.06, 10:37 Aga no to świetnie. wspaniale po prostu. bardzo sie cieszę. koniecznie odpoczywaj!!! chciałam Ciebie jeszcze spytać o zioła Sroki: czy można je zacząć pić byle kiedy czy lepiej od początku cyklu? no i czy one na pewno nie zaszkodza...? czytałam coś o właściwościach poronnych niektórych z nich? pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
agusia713 Re: do Agusia713 22.05.06, 10:47 Dzięki, dzięki - wg zaleceń będę się oszczędzać, no i niestety będę się rzadziej z Wami kontaktować, bo laptopik mam dostępny tylko wieczorami, a i tak nie zawsze, bo często ten mój mąż wyjeżdża. Wiesz ja zaczęłam właściwie od początku (nie chciałam ryzykować), choć nic mi na ten temat nie wiadomo, kiedy zacząć. Sama jakoś tak zaczęłam od początku cyklu. A od dnia, w którym zrobiłam test, to już ich nie piłam. Wiesz co myślę, że to tak jak z lekami, na jednych działają, na innych trochę mniej. Chodź mówi się, że zioła, czy leki homeopatyczne są lepsze od jakichkolwiek silnych leków, które na jedne pomogą, a na drugie zaszkodzą. Całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: do Agusia713 22.05.06, 11:03 no dobra.jakos tez wolę zaczekać na @ i zacząć od nowego cyklu... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia777 Re: do Agusia713 22.05.06, 11:15 wiesz co, wlasnie jutro chcialam wyslac meza na mickiewicz po te ziola, tzn po ziola ojca sroki o ojca klimuszko, tylko nie wiem na ktora mieszanke o. klimuszko powinnam sie zdecydowac. Jak Tobie nie sa juz potrzebne to ja b. chetnie je od ciebie odkupie. Tylko jak my sie skontaktujemy?? PS. A swoja droga nasz pan doktor to FAJNY GOSC i mam zal do siebie, ze tak pozno sie na niego zdecydowalam. W srode zadzwonie jak tam moje wyniki z bakterii i zobaczymy co uzgodnimy na czewrwcowej wizycie. Zaczynam od nowa, mam nadzieje, ze nie zabraknie mi sily. Caluje was mocno Odpowiedz Link Zgłoś
agusia713 Re: do Agusia713 22.05.06, 11:23 No jak to jak się skontaktujemy, spotkamy się i Ci je dam ) (chyba, że nie chcesz się ze mną spotkać - zrozumiem). Kawka, to nie wiem, bo to jakiś wstręt zaczęłam do niej mieć, ale jakaś pyszna czekolada, czy herbatka, czemu nie ) Iwcia, czy Ty brałaś Duphaston, mnie się kręci w głowie, jak spuszczam wzrok na klawiaturę, czy to może być wpływ tego leku? PS. A co z Clo, powiedz, czy go chcesz, jak nie to dam np. Pani Agnieszce w rejestracji u Pana Doktora, może komuś się przyda. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia777 Re: do Agusia713 22.05.06, 12:10 wiesz co no pewnie ze chce sie spotkac, tylko jak ty masz teraz wypoczywac to nie wiem czy ty bedziesz miala sile i ochote A clo tez sie przyda. Wczesniej bralam to napewno po tych wszystkich badaniach nasz pan doktor pewnie tez mi to zaleci. Duphaston mialam przepisany ale mialam go zaczac brac dopiro wtedy, jakby zdarzyly sie jakies plamienia(chodzi mi tutaj o moja ciaze, ktora niestety stracilam) no i nie zdarzylam tego wziac, bo juz bylo po wszystkich a moj poprzedni lekarz nie wpadl na to, ze moze powinien mi to od pocztku kazac lykac .. Ale widocznie tak mialo byc. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia713 Re: do Agusia713 22.05.06, 12:28 No spoko, spoko, przecież nie zamierzasz mnie stresować, a to o to mu najbardziej chodziło i o dłuższe polegiwanie w łóżku. Zróbmy tak, ja się mogę dostosować, bo Ty przecież pracujesz. Może się zdarzyć, że jak nie będę miała co zrobić z Karolinką, to ją wezmę. Mi najbardziej pasuje gdzieś w ogródku na Rynku (może być np. Gruszecki), ale to też nie koniecznie. Jak już ustalisz, jaki dzień Ci odpowiada to dzwoń. Podaję nr komórki 608-63-55-88 - Aga Łopatka Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia777 Re: do Agusia713 22.05.06, 12:37 dzieki agus, napweno sie odezwe. Umowimy sie na przyszly tydzien. Ja pracuje do 17:15 wiec najwczesniej na 19 moglybysmy sie umowic, a na rynku to jest ok. Do uslyszenia i ... odpoczywaj, usmiechaj sie jak najczesciej no i dbaj o WAS. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: do Agusia713 22.05.06, 13:41 Ja czytałam tylko, że ziół nie można łączyć z lekami w przeciwieństwie do homeopatów dlatego wybrałam aletre. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: do Agusia713 22.05.06, 13:52 tak jest moja droga. jako że ja mam jeszcze ze 3 miesiące pozostać naturalna to pomyślałam czemu nie spróbowac tego Sroki??? a Ty działaj z aletrą. Odpowiedz Link Zgłoś