kaszubek1979 12.08.06, 14:24 dzis jest 28 dzień cyklu(zazwyczaj mam 28-29 dni) Po 12 dniach brania luteiny zrobiłam dzis test i wyszła okropna jedna krecha.Okres powinnam dostac jutro wiec raczej nie ma nadzieji że się udalo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun32 Re: Pirewsze nieudane IUI :( 13.08.06, 23:00 ( Kaszubek nie martw się. Trzeba mieć wielkiego farta aby pierwsza IUI się udała. Z jakiego powodu zdecydowaliście się na IUI? Napisz coś więcej... Głowa do góry. Jestem po drugiej... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: Pirewsze nieudane IUI :( 14.08.06, 10:33 zdecydowalismy sie na IUI bo wyniki PCT wykazywaly wrogość śluzu. Zero ruchomych plemników po 8 godzinach od stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Pirewsze nieudane IUI :( 14.08.06, 10:54 Witaj U mnie był dokładnie taki sam problem (wrogość śluzu, zero żywych plemników na teście). Moja pierwsza IUI się udała i jestem teraz w ciązy. Nie odpisałam na Twój poprzedni wątek, ponieważ byłam na urlopie bez dostępu do sieci. Zgadzam się, że trzeba ogromnego farta, żeby się udało za pierwszym razem, ale myślę, że w Twoim przypadku - tak jak w moim- wszystko się dobrze zakończy. Trzymam kciuki, nie poddawaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: Pierwsze nieudane IUI :( 14.08.06, 11:55 Dzięki za słowa wsparcia.mam nadzieję że następnym razem się uda. Może trzeba podejść do tego jakoś na luzie (o ile to w ogółe możliwe) Gratuluje Tobie i ciesze się razem z Tobą. mam nadzieję że Twoja radość mi sie udzieli i też niedługo będę sie cieszyc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Pierwsze nieudane IUI :( 14.08.06, 12:24 Nie martw się, druga się pewnie uda jeśli macie problem tylko ze śluzem. Przy całym ogromie problemów z płodnością wrogi śluz to naprawdę drobna sprawa. Przynajmniej wiecie, że IUI Wam pomoże choćby miało być nawet kilka podejść. Ja już wiem, że nam ta metoda nie pomoże i muszę iść dalej. Życzę dwóch kreseczek szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
coco17 Re: Pirewsze nieudane IUI :( 14.08.06, 12:26 nie martw sie,ja podchodzę w tym tyg do 3 i wiem ze sie uda.tobie pewnie szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: Pirewsze nieudane IUI :( 14.08.06, 13:04 Dziewczyny musimy mieć dużo wiary w to że się nam uda fakt po pierwszej nieudanej IUI miałam doła przez dwa dni ale stwierdziłam że trzeba iść dlaje do przodu i walczyć. dzis ide do gina i zobaczymy co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś