iwcia777 02.10.06, 18:35 kochana odezwij sie do mnie, co u ciebie slychac?? jeny, jak mnie tu dawno nie bylo, sporo przegapilam, ale teraz mam internet w domu i sluze rada i pomoca. Chacialabym z toba pogadac. Aska odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia555 Re: asiunia555 02.10.06, 18:37 jestem))))))) witaj jak się masz???? jak malenstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia777 Re: asiunia555 02.10.06, 18:39 asiu, wszystko w porzadku. Jak chcesz, to podaj mi swoj nr tel. to zadzwonie do ciebie. Wyslij na moja kom. sms 502 020 910. Naczytalam sie o tobie, i mam wyrzuty, ze mnie nie bylo przy tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: asiunia555 02.10.06, 18:44 no co Ty kochana. Ty masz inną ważniejszą sprawę na głowie. no widzisz jka się nawyprawiało. mi się udało w drugim cyklu z iółkami Sroki. najpier TY a potem ja odebrałam spóźniony prezent urodzinowy ale cały czas drżę i tak się boję co będzie.czytałaś wszysto??? Iwcia. przyślę Ci mój numer jasne. a mam jeszcze pytanie-czy masz stacjonarny telefon? ja mam darmowe rozmowy wieczorem wiec moge gadac bez ograniczen. a z komorka to wiadomo są koszty...nie cche Ciebie narazac jak by byla okazja gadania za darmo jak się czujesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia777 Re: asiunia555 02.10.06, 18:51 moj stacjonarny 61 6711253 A ty jak masz idee to ja tez do ciebie moge prawie za darmo zadzwonic. Czytalam, ze sie boisz i wiem, ze przezywasz to samo co ja i z takimi samymi objawami. Dlatego chcialam pogadac i o duphastonie tez. Ja juz teraz czuje sie lepiej, bralam duphaston 3x dziennie ale od tygodnia mam odstawio9ne leki, teraz tylko witaminki. to juz koniec 15 tygodnia (liczac od ostatniej miesiaczki). Powoli brzuszek nzaczyna sie zaokraglac, ale to jeszcze nic wielkiego. Poki co to leze w domku i odpoczywam. Ale strach nie mija, nie licz na to Mimo wszystko jestem dobrej mysli, moj gin powiedzial, ze teraz mam juz 99 % szans na uroszenie zdrowego maluszka. Jak bylam 13 wrzesnia na wizycie, to malenstwo mialo 5 cm i lekarz juz powiedzial, ze na 99% nie ma wodoglowia ani zespolu downa. Wiec sie ucieszylam starsznie. teraz ide podejrzej lobuza juza za tydzien w srode Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 dziękuję!!! 02.10.06, 19:25 dziękuję Ci Kochana za rozmowę)) pozdrawiam Ciebie i Twoje maleństwo bardzo mocno!!! i Dawida też))) będziemy w kontakcie! Odpowiedz Link Zgłoś