hexa7 06.10.06, 09:16 Witam Dziewczyny, czy są jakieś objawy, przy podwyższonej prolaktynie??? czy tylko badanie wskaże wyższy poziom ??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta3021 Re: Prolaktyna???? 06.10.06, 09:23 Witaj Hexa, ja miałam podwyższoną, ale chyba oprócz (u mnie) nerwowego podejścia do życia nic nie odnotowałam. Słyszałam, że moga być również zmiany na skórze twarzy (jakieś kroski) ale nie wiem na 100%. Na pocieszenie powim Ci, że szybko sie ją zbija lekami. Odpowiedz Link Zgłoś
beti1977 Re: Prolaktyna???? 06.10.06, 11:11 A u mnie straszne PMS-y, piersi mnie bolały tak, że się dotknąć nie mogłam no i fatalny nastrój przed @. Zaczęłam zażywać bromek i jest zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
karkarkar Re: Prolaktyna???? 06.10.06, 11:34 Wydłużony cykl, @ trwająca w nieskończoność - u mnie około 5-7 dni. Ja zbiłam dostinexem. Odpowiedz Link Zgłoś
bocian57 Re: Prolaktyna???? 06.10.06, 21:45 Ja też mam wysoki poziom prolaktyny.Objawy?Mniejsze libido i wyciek z brodawek sutkowych.stwierdzona prolaktynemia.No i kłopoty z zajściem w ciążę bo nie ma owulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Prolaktyna???? 07.10.06, 12:49 u mnie nie wystepuje miesiączka przy wysokiej prolaktynie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia2714 Re: Prolaktyna???? 07.10.06, 14:44 objawy: *zaburzenia jajeczkowania *mlekotok *niepłodność *osłabienie libido *osteoporoza *objawy wywołane możliwą obecnością makrogruczolaka (ból główy, upośledzenie pola widzenia) *zaburzenia miesiączkowania (brak miesiączki) poronienie nawykowe Odpowiedz Link Zgłoś