sylwia2714 Re: co się dzieje??? 02.11.06, 15:28 sorry za szybko wcisnęłam enter słuchajcie...w 27 dc zrobiłam test..wyszła krecha nie guba ale tak widoczna ze maż ucieszył sie ze to ciąza (a zawsze był sceptycznie nastawiony do bladych kresek) w 28dc rano zierzyłam temperaturke nie spadła 36,9 a wieczorem dostałam @@@...trwała dwa dni była obfita ale "brudna"...temperatura nie spadła dzisiaj 4 dc i 36.9...... niewiem co sie dzieje????/ moze zrobic test??? odstawiłam luteinę bo test w 26 dc wyszedł negatywny i może stad to plamienie? dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: co się dzieje??? 02.11.06, 15:48 Wiesz co sylwia, ja miałam bardzo podobne przeżycia z luteiną. Np dostawałam @ w 21 dc a zawsze miałam 32 dni. @ był tez krótszy i brunatny. Dwa razy tak sie stalo. Bylam u 2 lekarzy i oboje stwierdzili ze luteina nie moze miec na takie rzeczy wplywu. Zglupialam. Wczesniej zadnych takich problemow nie mialam. Testow nigdy nie robilam bo mam problemy z owu, ale ten rozregulowany cykl....? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: co się dzieje??? 02.11.06, 17:57 możliwe bardzo jest poronienie wczesnej ciąży. chyba że np. brałaś pregnyl i test robiłaś za szybko i to on zafałszował wynik testu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia2714 Re: co się dzieje??? 02.11.06, 19:26 nie brałam pregnylu...dziwne jest to ze ta dziwna @@ sie skończyła ale utrzymują się bóle @@@ ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: co się dzieje??? 03.11.06, 11:51 Sylwiunia Ty powtórz test albo zrób betę, jeśli nie brałaś pregnylu to wynik będzie miarodajny, a przy ciąży czasem występuje brudzenie a nawet krwawienie w dniu spodziewanej @. Poza tym ta blada druga krecha.... u mnie było podobnie, bardzo blada i to nie odrazu tylko po 15 minut. I co - udało się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: co się dzieje??? 03.11.06, 11:52 A tempkami się nie sugeruj. Brałaś jakieś leki w tym cyklu? Jeśli tak to mierzeniem tempki nie ma się co sugerować. Odpowiedz Link Zgłoś