sylwia19791 08.01.07, 09:31 Hej dziewczyny pomyslałam sobie aby sprawdzić jakie zawody wykonują wasi mężowie (którzy mają słabe parametry nasienia) żeby sprawdzić czy to ma jakies znaczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feromonka Re: ranking 08.01.07, 19:47 mój też informatyk ( w ilości nie ma problemu, ale jakość nienajlepsza) Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: ranking 08.01.07, 19:50 mój jest technik-elektryk, studiował informatyke ale mu sie znudziła, praca siedząco-chodząca, ale głównie to pierwsze, pali i czasami jakiś browar Odpowiedz Link Zgłoś
pawlakjo Re: ranking 08.01.07, 19:52 Mój pracuje obecnie jako dostawca,czyli tak z pół dnia przebywa w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: ranking 08.01.07, 19:55 moj jest informatykiem - kurcze, cos jest z tymi informatykami Odpowiedz Link Zgłoś
pawlakjo Re: ranking 08.01.07, 19:58 batutka napisała: > moj jest informatykiem - kurcze, cos jest z tymi informatykami Coś musi być,gdyż pierwsze pytanie lekarza przed staraniami brzmiało czy mój mąż nie jest informatykiem?Kiedy odp brzmiała nie, to czy nie jest kierowcą albo przedstawicielem,jak często przebywa w samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
annba a propos Informatyków 08.01.07, 21:38 mąż mojej koleżanki również jest informatykiem, a zaszli pierwszego dnia, w którym postanowili zostać rodzicami więc nie szukajcie dziury w całym a raczej w informatykach Odpowiedz Link Zgłoś
moni27 Re: ranking 08.01.07, 21:38 Mój brat jest informatykiem i moja bratowa jest właśnie w ciąży. Napewno udało się im bezproblemowo bo w parę miesięcy po ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
mezatkaap Re: ranking 08.01.07, 21:40 Jedno jest pewne: siedzący tryb życia i promieniowanie mało którym plemnikom służy Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: ranking 08.01.07, 21:46 mój m jest górnikiem pracuje w wysokich temperaturach i dużo jeżdzi autem chodzi o to że siedzący tryb życia gdzie jąderka są przegrzewane żle wpływa na plemniczki oczywiście nie na wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: ranking 08.01.07, 23:26 tak, to jest fakt...a czytalam tez artykul, w ktorym poważany hamerykański naukowczyna udowadniał, że jesli facio ma dwie dlonie niesymetryczne, to juz sie na pewno potomstwa nie doczeka... Odpowiedz Link Zgłoś
madziawac Re: ranking 09.01.07, 08:37 Mój Męzuś też jest informatykiem....praca siedząca Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: ranking 09.01.07, 22:51 Mój kierowcą, dużo jeździ autkiem. Ale coś w tym jest że nie wskazane jest siedzenie dla faceta. Jak już mają pracę siedzącą to trzeba się ruszać po pracy np- basen albo jakaś siłownia Odpowiedz Link Zgłoś
pastma Re: ranking 11.01.07, 14:51 Mój mąż też jest informatykiem. Staramy się dopiero od kilku miesięcy i badanie nasienia jeszcze przed nami. Coś mi się jednak zdaje, że teraz same żony informatyków się będą wpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
bulinkaj Re: ranking 11.01.07, 17:49 No to ja też wpiszę. Mój mąż pracuje głównie przed komputerem. Osiem godzin na siedząco (choć nie jest informatykiem). Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: ranking 11.01.07, 18:18 mój M jest monterem płyt gk. Nie siedzi przed kompem jako informatyk a na dzidzie tez czekamy... Kłoppot dla faceta to każda siedzącą praca. Odpowiedz Link Zgłoś