Dodaj do ulubionych

HSG- gdzie we Wrocławiu?

14.04.07, 22:52
Czy macie jakieś doświadczenia we Wrocławiu z HSG? Kogo polecacie i gdzie przyjmuje? Wachałam się przez chwilę między hycosy a HSG ale chyba jednak HSG jest lepszym i dokładniejszym badaniem. Co myślicie?
Obserwuj wątek
    • aniaresz Re: HSG- gdzie we Wrocławiu? 15.04.07, 18:51
      Dziewczyny z Wrocławia! Nie macie doświadczenia z HSG w naszym mieście? A może ktoś słyszał o dr Wojciechowskim? Podobno dr Polak go poleca, czy ktoś wie jak to u niego wygląda? Pomóżcie, tekla, wenorusia i inne dziewczyny ratujcie!
      • weronusia_33 Re: HSG- gdzie we Wrocławiu? 15.04.07, 19:42
        anusia masz priva
        • aniaresz Re: HSG- gdzie we Wrocławiu? 15.04.07, 20:22
          Dzięki!
      • kaamea Re: HSG- gdzie we Wrocławiu? 17.04.07, 09:56
        Aniaresz, ja bylam na HSG u dr Wojciechowskiego we Wrocławiu i polecam. Co
        prawda nie wiem jak to wygląda u innych ale tu odbyło się wszystko sprawnie,
        niemal bezbolesnie i miło. Doktor daje płytkę CD z badania, na której widać
        rozlewanie kontrastu.
        Z tą płytką poszłam do dr Polaka i on jeszcze raz sprawdzal.
        U mnie było to tak, że dr Wojciechowski ocenił iż oba jajowody są drożne i
        równe, natomiast dr Polak na podst tej samej płytki z badania stwierdził że
        prawy jest ok, a lewy może być niedrożny, ale nie jest to pewne, w kazdym razie
        nie jest idealny.
        • aniaresz kaamea. 17.04.07, 10:06
          To super że jesteś zadowolona ponieważ ja mam za 2 dni u niego właśnie HSG i pomyślałam że jak chodzę do Polaka to dla niego będzie wynik od dr Wojciechowskiego wiarygodny. A za tydzień z wynikiem do dr Polaka i zobaczę czy wszystko dobrze. Ja miałam rok temu hycosy i wyszło wszystko dobrze. Dzięki za wiadomośc, po wizycie napiszę jakie na mnie zrobił wrażenie. Pozdrawiam. aha. A u ciebie pomogło to badanie w zaciążeniu?
          • kaamea Re: kaamea. 17.04.07, 10:12
            No nie wiem czy diagnoza Wojciechowskiego jest wiarygodna dla Polaka, chyba nie
            bardzo bo u mnie Polak podważył diagnozę Wojciechowskiego że oba jajowody równe
            i drożne sad
            Ja to badanie miałam miesiąc temu a w tym cyklu mam iui u Polaka i wlasnie w
            zwiazku z tym zadalam Ci dwa pytania na końcu wątku pt
            Kwietniowe IUI. Bardzo Cię proszę zerknij smile
            • aniaresz Re: kaamea. 17.04.07, 10:23
              Opisałam ci wszystko na privie. Powodzenia. Ale dr Polak poleca tego dr Wojiechowskiego. To dziwne że podważa jego opinię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka