eryka1976 30.04.07, 22:02 Dziewczyny! Dzisiaj miałam punkcję w Novum. Napiszcie mi czy normalne jest plamienie po punkcji. Trochę się tym martwię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia56 Re: po punkcji 30.04.07, 22:03 Niektóre dziewczyny plamią. Trzymam kciuki za transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
hania2005 Re: po punkcji 01.05.07, 10:05 Ja tez plamiłam nastepnego dnia po pynkcji. To nic złego, dr powiedział, że to normalne. W każdym razie nosze dwa maluchy pod sercem Odpowiedz Link Zgłoś
ola.x1 Re: po punkcji 01.05.07, 20:00 Ja szykuję się na czerwiec. POwiec mi proszę szczerze, czy to boli? Jak wygląda ta narkoza? Czy nie utyłaś po stymulacji. Mi po tych ich "stymulacjach" (do inseminacji strasznie pękają naczynia na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
olasas Re: po punkcji 02.05.07, 09:22 Eryka Nie musisz się bać ja też trochę plamiłam po punkccji podobno to normalne. Ola.x1 Ja po stymulacji nie przytyłam jedynie miaółam trochę napuchnięty brzuch. Punkcja jest robiona w znieczuleniu więc nic nie czujesz. W dniu punkcji trochę odpoczywałam bo bardzo chciało mi się spać. Transfer jest całkowicie bezbolesny i bez znieczulenia. Nie ma się czego bać całą procedurę fizycznie zniosłam dobrze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś