zxcvb503 09.05.07, 12:03 od 8 dni biorę feminatal N (kwas foliowy)i od tego czasu mam brązowe plamy plamie czy to normalne ,myśle ,że to nie hormony bo są ok ,co to może być dziś mam dostać miesiączke.Co robić?Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka28 Re: POMOCY >>> PILNE 09.05.07, 12:12 Witaj! Przede wszystkim nie panikować, ponieważ te plamiania to oznaka nadchodzacej @ - najpewniej. Na pewno kwas foliowy nie ma nic do tego! Byłaś czymś stymulowana, starałś się w tym cyklu o dzidzię? Ja zanim zaczęłam starania nie miałam nigdy palmień, natomiast odkąd zażywam leki hormonalne plamienia przed i po miesiączce wystpowały od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvb503 Re: POMOCY >>> PILNE 09.05.07, 12:16 właśnie nie jestem niczym stymulowana ,czekam na miesiączke i wtedy zaczynam program in vitro pierwszy raz mi sie zdarza takie plamienie ,może to ze stresu ? Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: POMOCY >>> PILNE 09.05.07, 12:18 Może być ze stresu. Ja z plamieniami przed @ jestem za pan brat. Tylko, że u mnie odkąd biorę antyki, Clo, Duph, czyli od początku roku wszystko się zmieniło, plamień nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvb503 Re: POMOCY >>> PILNE 09.05.07, 12:22 dzięki ,czyli za bardzo się nie martwić tym .Normalnie jestem przerażona tymi plamieniami bo to pierwszy raz się zdażyło. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka28 Re: POMOCY >>> PILNE 09.05.07, 12:23 Jasne że może byc to wynik stresu - sama wiesz on potrafi wiele namieszać. Spokojnie czekaj na @ i myśl optymistycznie. Pozdrawiam i życze owcnych przygotowań do in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: POMOCY >>> PILNE 09.05.07, 12:48 A dlaczego bierzesz w trakcie starań FEMINATAL N ?To przecież zestaw witamin głównie zalecany dla kobiet w ciąży. Tak z ciekawości pytam a co do plamień to raczej nie jest spowodowane braniem Feminatalu N. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvb503 Re: POMOCY >>> PILNE 09.05.07, 19:05 przyszła miesiączka ,jutro jadę do kliniki. Odpowiedz Link Zgłoś