meryli 28.05.07, 19:05 Jutro mam 2 IUI. Lekarz na dzisiejszej wizycie powiedział abym jutro do zabiegu przyszła z ... pełnym pęcherzem. Co ma jedno do drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniar79 Re: IUI a pełny pęcherz ? 28.05.07, 19:16 ja jak szlam na 1 IUI to wlasnie o tym nie wiedzialam i lekarz mial trudnosci z dostaniem sie do szyjki i wprowadzeniem cewnika wiec aby nie miec takich problemow to zastosuj sie do wskazowek lekarza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaa37 Re: IUI a pełny pęcherz ? 28.05.07, 19:18 ) dziewczyny pelny pecherz nie jest potrzebny do ulatwienia sobie zabiegu. Pewnie dr bedzie Ci robil IUI pod kontrola USG i dlatego musisz miec pelen pecherz Odpowiedz Link Zgłoś
meryli Re: IUI a pełny pęcherz ? 28.05.07, 20:40 Dzięki dziewczyny. Trymajcie prosze kciuki aby tym razem się udało. Uściski Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: IUI a pełny pęcherz ? 28.05.07, 20:40 u mnie z tym nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: IUI a pełny pęcherz ? 28.05.07, 21:08 ma... wiele. Wtedy latwiej wprowadzic cewnik do macicy. Polecam. Co prawda prawie sie posikalam na fotelu, ale IUI sie udala A mam porownanie - przy pierwszej IUI mialam rozszerzana szyjke macicy - bolesna sprawa. I nieprzyjemna.. Przy kolejnej IUI lekarz zastosowal metode z pelnym pecherzem - pomimo dyskomfortu pelnego pecherza - warto! Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: IUI a pełny pęcherz ? 28.05.07, 21:09 acha... a mialam miec pelny pecherz nie do USG, jak pisza dziewczyny, tylko do IUI! Bo mam dluga i waska szyjke macicy i bez pelnego pecherza lekarz mialby problemy z wprowadzeniem cewnika. Odpowiedz Link Zgłoś
meryli Re: IUI a pełny pęcherz ? 29.05.07, 09:18 Gratuluje Genovefo, że IUI się Wam udała superr Mam jeszcze jedno pytanie czy po zabiegu od razu poszłaś do WC bo ja mam wrażenie że jak pójde od razu to "wszystko" ze mnie wyleci.... Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: IUI a pełny pęcherz ? 29.05.07, 11:13 Od razu polecialam, ledwo wyrobilam na zakrecie ... hihi Chociaz lekarz powoi podawal mi nasienie, wiec cala IUI trwala okolo 10 minut, wiec podczas niej troche polezalam... Spokojnie - co ma zostac - zostanie. Przeciez szyjka macicy jest waziutka i to co najwazniejsze - zatrzymuje w macicy... Odpowiedz Link Zgłoś