Dodaj do ulubionych

wyniki testu po stosunku

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 11:50
Proszę o pomoc, odebrałam dzisiaj wyniki i nie bardzo wiem czy one dobre, czy
złe. To test po stosunku, wyniki następujące (czas po stosunku 7 godz.) –
ilość plemników w polu widzenia: 0-1; plemniki ruchome: 0; plemniki
nieruchome 36. Dodam, że mąż robił badanie nasienia i lekarz stwierdził, że
ok., ale też nie do końca wiem, co tak naprawdę powinno być w tych wynikach.
Obserwuj wątek
    • Gość: eta5 Re: wyniki testu po stosunku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 12:11
      a lekarz ci nie powiedzial czy to dobry wynik czy nie? Ja robilam test po 16 h
      i mimo duzej ilosci przeciwciał w moim śluzie znalazł mi doktorek kilka sztuk
      prawidłowo sie poruszajacychsmile
      • Gość: ania Re: wyniki testu po stosunku IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 12:15
        lekarz powiedział, że badanie nasienia w porzadku, nie wiem, czy wynik zerowy
        ruchomych plemników oznacza, że mam przeciwciała w śluzie? Jeśli tak co dalej?
        • Gość: zosia Re: wyniki testu po stosunku IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 15:42
          wydaje mi się,że żadna z nas ci zbytnio nie pomoże, najlepiej idz jak
          nmajszybciej do lekarza. pozdrowionka
          • Gość: eta5 Re: wyniki testu po stosunku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 16:38
            aniu wg mnie powinny być plemniczki widoczne pod mikroskopem w śluzie.
            Przynajmniej tak było u mnie 16 h po widzialam sama ze było bardzo duzo nie
            ruszajacuych sie kilka ruszajacych sie wokól wlasnej osi(to tzw nieprawidlowe)
            i kilka poruszajacych sie ruchem prostoliniowym tzn zasuwały prosto przed
            siebiesmile)
            ja uwazam ze powinno byc cos widac u ciebie ale moze zapytaj eksperta na boćku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka