Dodaj do ulubionych

do JOli...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:19
Jola daj znac byłas dziś u lekarza? I co powiedział ? trzymam kciuki Slv.
Obserwuj wątek
    • 1paula Re: do JOli... 18.11.03, 18:39
      chcialam zalozyc taki sam wateksmile Tez mi Jola "spac nie daje", ciagle mysle, ze
      to juz wtorek.
      Podciagam - Jolu i jak???
      CZESC!
      • Gość: sylwiakrol Re: do JOli... IP: *.vline.pl / 172.16.3.* 18.11.03, 20:58
        No to teraz ja podciągam bo też oczywiście czekamsmile))
        • Gość: Jola Re: do JOli... IP: *.tomaszow.mm.pl 19.11.03, 06:30
          hej dziewczyny! Szczerze mówiąc, myślałam, że nie pamiętacie tak dokładnie
          daty mojej drugiej wizyty u lekarza. Jestem bardzo miło zaskoczona! Ale do
          rzeczy. Lekarz był bardzo zdowolony, pęcherzyk 2 tygodnie temu miał dokładnie
          9 mm., a wczoraj już 26 mm. W pęcherzyku zobaczyłam taką czarną plamkę i
          doktorek powiedział, że to najprawdopodobniej zaqrodek, ale bardzo maleńki,
          nie widać jeszcze rączek, nóżek, główki, nie bije serduszko, ale lekarz nie
          kazał się tym martwić, bo to podobno może tak być. Za 3 tygodnie mam następną
          wizytę i wtedy powinno być już serduszko i inne organy. Zaproponował mi
          zwolnienie od dziś na 3 tygodnie, ale zaraz potem zrezygnował z tego pomysłu,
          bo stwierdził, że zwolnienie to nie dla mnie, ja jestem zbyt nerwowa, będę
          cały czas myśleć i się denerwować, a to nie jest wskazane. W każdym razie
          chyba dłużej niż do nowego roku nie pozwoli mi pracować, tak wyczułam. Jestem
          naprawdę bardzo szczęśliwa i wreszcie s[pokojna, mimo niewidocznego jeszcze
          serduszka. I jeszcze jest ciekawa sprawa, bo obok tego pęcherzyka z zarodkiem
          wytworzył się jeszcze jeden pęcherzyk, jest duży, ale na razie pusty w środku.
          Boję się, że to może być jakaś torbiel, bo żeby bluiźniaki to chyba
          niemożliwe, prawda? Powinny się rozwijać chyba równocześnie... Nuc z tego nie
          rozumiem, ale lekarz nie robił na razie z tego problemu. Idę teraz szykować
          się do pracy, dzuiewczyny kochane, i jeszcze raz dziękuję za wszysto, za
          cierpliwość, trzymanie kciuków itd.
          • Gość: sylwiakrol Re: do JOli... IP: *.vline.pl / 172.16.3.* 19.11.03, 09:57
            No to Jolu bardzo się cieszę, że wszystko ok. Na tym etapie jeszcze za
            wcześnie żeby zobaczyć rączki nóżki itp. Już nie pamiętam w którym tygodniu Ty
            jesteś, ale u mnie w trakcie 6 tyg. było widać małą kuleczkę. Natomiast na usg
            w 10 tyg. dzidziuś pokazał się już w całej okazałości i wyglądał jak gumowy
            miśsmile) Okrągła główka, okrągły duży brzuszeksmile)
            • Gość: paula Re: do JOli... IP: 213.17.162.* 19.11.03, 10:05
              Bardzo sie cieszesmile
              U mnie w 8 tyg. ciazy (liczac od daty miesiaczki) ludzik mial glowko-brzuszek i
              malutenkie raczki i nozki, takie ledwo, ledwo widoczne. Wiec u Ciebie to
              jeszcze ma czas na pokazania wszystkich czesci cialasmile)
              Zatem odliczamy kolejne trzy tygodniesmile
              Jak juz jestes spokojniejsza, to szybciej mina, prawda?
              Nadal trzymam kciuki i pozdrawiam
              CZESC!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka