Gość: cetka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.11.03, 21:43 jesli pojawia sie sluz plodny, to jest wlasnie dzien owulacji, czy jeszcze przed? czy pojawienie sie sluzu plodnego oznacza, ze na pewno jest owu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praktycznyprzewodnik Re: sluz plodny-kiedy? 25.11.03, 23:48 Nie, to tylkoznak podwyzszonego poziomu estrogenów. Dzieńowulacji trudno jest ustaliż w warunkach domowych. Przyjmuje się, ze jest to ostatni dzień wydzielania sluzu "plodnego", albo dzień ptrzed skokiem temperatury, ale nie zawsze tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa5 Re: sluz plodny-kiedy? 26.11.03, 11:44 Może się tak zdarzyć, że będzie okres płodny a śluzu ani widu. Przed ostatnią owulacją tak właśnie miałam (dni całkiem suche)i stąd moje zaskoczenie gdy zaszłam w ciążę bo mało że brak śluzu to jeszcze wg wyliczeń na podst poprzednich cykli długo przed owulacją. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: sluz plodny-kiedy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.03, 20:03 to rzeczywiscie mialas szczescie. plemniczaki byly mocno zdeterminowane dotarciem do celu)) bardzo ci zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś