Dodaj do ulubionych

kłucia w dole brzucha

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 10:21
hejsmile jestem tydzień po inseminacji, dziś mam 21 dc i od wczoraj jakieś
kłucia w dole brzucha, raczej ciepło się ubieram i nie podejrzewam , żeby to
był pęcherz.Czy moąe , któraś z Was miała podobne objawy po inseminacji?
biorę Duphaston, a może słyszałyście coś na ten temat? Bardzo dziękuję za
informacje pozdrawiam Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 13:13
      Aga, może to zarodek się zagnieżdżasmile Sprawdz na bocianie, jest tam oddzielny
      post w:jak się leczyć, o inseminacji i objawach www.nasz-bocian.pl/
    • Gość: Aga lublin Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 13:18
      ap bardzo Ci dziękuję smile))mam nadzieję, że tak jestsmile))
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 13:28
        Test w nastęną niedzielę?
    • Gość: Aga lublin Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 14:12
      a.p5 w następny poniedziałak smile) wiesz co ja nie wiem co robię źle ale już
      kilka razy próbowałam zarejestrować się na forum bociana czy na stronach
      bociana i nie mogę sad( wiesz jak to się robi??
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.03, 16:09
        Aga, testujesz tego dnia co i ja, no chyba, ze nie wytrzymam to w niedzielesmile
        Na bocianie już jakiś czas temu się logowałam i mogę dokładnie nie pamiętać,
        ale powinnaś znaleść na stronie głównej: załóż konto albo zaloguj się, a
        najlepiej wejdź na:sprawy techniczne: jak to właściwie działa, tam
        administrator na pewno w razie problemu pomoże. Jak się zalogujesz, podasz
        swoje dane to musisz poczekać na odp. adm który napisze na twoja skrzynkę
        mailową, podając hasło. Musisz tam wejść w ciągu 24 godzin. Mam nadzieję, że
        czegoś nie pokręciłam. A, na: jak to właściwie działa możesz pisać nie logując
        sięsmileDaj znać jak Ci poszłosmile
        • vikas Re: kłucia w dole brzucha 07.12.03, 16:22
          To znaczy testujecie jutro,czy
          za tydzień w poniedziałek?
          Trzymam kciuki za powodzenie
          i owcnych testów.
          Co dotego kłucia brzucha może
          to być następstwa samej iui.
          Bądż co bądz to ingerencja w żywy organizm.
          Ja tak miałam,a oprócz tego krwawienie.
          Oczywiście nie chcę straszyć,ale ja podchodziłabym
          do takich objawów z dystansem.
          Życzę jednak by było to pobolewanie
          spowodowane zagnieżdzeniem FASOLKI!!!!!!!!
          Głowa do góry będzie ok!!!
          • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 16:48
            Vikasku, 14 albo 15.12smile
            Pomyślałam o zagnieżdżaniu, bo właśnie od ok 5-7 dnia od zapłodnienia komórki
            zaczynają się zagnieżdżaćsmile
            • Gość: vikas Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl 07.12.03, 18:00
              Toż to cały tydzień!!!Powiem
              szczerze nie zazdroszczę Ci
              tego czekania to istna wojna nerwów.
              Radzę się nie martwić,jak temperaturka?
              Będę trzymać kciuki cały tydzień,
              a nawet dłużej oby tylko test był dodatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 18:20
                Vikasku, nie wiem jak temperatura, bo jej nie mierzęsmile
                Ciągnie trochę brzuch, ale nie nastawiam sie, bo mam jakieś dziwne wyniki horm,
                ale dzięki za kciukismile.
                Zastanawiam się nad wizytą u endokrynologa.
                Aga, a Ty mierzysz temperaturę?
    • Gość: Aga lublin Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:18
      dzięki za odpowiedź , nie wiem moze ja już sobie wyolbrzymiam ,vikas test
      dopiero za tydzień i tak się właśnie zastanawiam czy tydzień po iui może
      jeszcze coś boleć? bezpośrednio po zabiegu dzień czy dwa oczywiście pobolewa
      mnie brzuch , ale nigdy póżniej . Powiem Wam szczerze, że zaraz po inseminacji
      mierzyłam tempkę przez kilka dni i rosła o stopień dwa, potem dałam spokój,
      gdyż ja pracuję na noce i to chyba zamazuje obraz.Dziś w nocy byłam w pracy i
      pacjent zadzwonił dzwonkiem zerwałam się szybko i wtedy najbardziej mnie
      pokuwało, zobaczymy już niechcę się rozczarować wolę, żeby to była miła
      niespodzianka może jakiś spóźniony Św. Mikołaj?
      Przy pierwszej ciaży (córcia ma 12 lat) o mało nie wycieli mi wyrostka, miałam
      temperaturę i wylądowałam na obserwacji w szpitalu to był 30dc ,teraz wiem , że
      wtedy w tym dniu było zagnieżdżenie bo potem już nie miałam takich obajawów
      • Gość: vikas Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl 07.12.03, 18:23
        Życzę Ci z całego serca żeby to był
        spózniony Swięty Mikołaj!
        faktycznie mierzenie tempki może być
        nie oddawać stanu faktycznego.
        Bądz dobrej myśli.Trzymam kciuki
        cały tydzień.Musi się udać!!!!!!!!!!
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 18:25
        Hi,hi, pisałyśmy jednocześnie. Jak z bocianem, ok?
    • Gość: Aga lublin Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:28
      hehe a moze wejdziemy na chat np. na pokój o dzieciach czy coś takiego ? co Wy
      na to
    • Gość: Aga lublin Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:30
      jakie będziecie miały niki?
      ja np musia albo muszka
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 18:33
        Ja nigdy nie byłam na czaciesad
    • Gość: Aga Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:35
      nieszkodzi ja jestem stała bywalczynia hehe mamy taki kameralny chat ze
      znajomymi, to nie jest trudne widzisz u góry pisze czat , otwórz nowe okienko i
      kliknij na ikonkę czat , jak już tam wejdziesz z lewej strony są pokoje klikasz
      na pokój dziecko i tam wyskoczy nik wpisz jakiś nik np,malinka czy jakiś ta i
      ja tam jestem mam nik musia
    • Gość: aga Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:36
      odezwij się tylko na ogólnym tam gdzie piszą ludzie zebym wiedziala jaki masz
      nik
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.03, 18:42
        Aga, pomocy, byłam i widziałam Twój nick, ale gdzie mam pisać. Ja mam nick
        zaczynający się od V.
    • Gość: Aga Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:43
      chyba ze sie umówimy przy okazji bo zaraz będę musiała na troszkę zmykać
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.03, 18:48
        OK, napisz tylko proszę, jak napiszę coś na pasku, to czym mam to potwierdzić,
        czy może od razu widać?
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.03, 18:57
        Dzięki Agasmile))))
        Musimy sie umówić na testowanie. Kiedy dokładnie miałaś inseminację?
    • Gość: Aga Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:47
      przepraszam niechcący kopnęłam komputer i się wyłączyłam
    • Gość: Aga Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:56
      aop5 to o tyle jest lepsze ze rozmawiasz na żywo
      • Gość: a.p5 Re: kłucia w dole brzucha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.03, 19:00
        Chyba muszę się przyzwyczaić, trochę spanikowałam, jak sie pojawiły nowe
        osobysmile Aga, na bocianie mam taki sam nick co podałam na czacie.
    • Gość: Aga Re: kłucia w dole brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:00
      będę później muszę na troszkę zwolnić kompsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka