Dodaj do ulubionych

BOLĄCE PIERSI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:55
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga lublin Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:59
      sorki za szybko wskoczyło bez tekstusad(
      mam pytanko czy w pierwszych dniach, tygodniach powiedzmy ciaży zawsze bolą
      piersi? może to i głupie pytanie ale dla mnie ważne, czy może któraś słyszała ,
      ze na początku ciaży piersi są niebolące? może Was zameczam , ale jestem w
      24dc , 1,5 tyg po inseminacji , progesteron mam wysoki ponad 73 i piersi są
      normalne nieobrzęknięte czasem bolą
      • Gość: kerry Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:10
        Mnie na początku nie bolały wcale do około 2 tygodni po transferze. Zaczeły
        kilka dni temu czyli 20 dnia po transfezre.
    • Gość: Aga lublin Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:19
      kerry dzięki smile))) i gratulujęsmile))
    • Gość: monika Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.zamosc.mm.pl 10.12.03, 16:37
      Mnie w pierwszej ciąży nie bolały, a w drugiej bolały i to bardzo mocno. Chyba
      nie ma na to reguły.
      • Gość: vikas Re: Do Kerry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.03, 17:03
        Witam kiedy wynik?Czy to Twój
        pierwszy transfer.Jak to wygląda,
        ile trwa i czy od razu po transferze
        do domu?Pytam bo prawdopodobnie
        będę podchodzić do in vitro.
        • Gość: kerry Re: Do Kerry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 17:21
          Nie był to pierwszy tansfer ale drugi z mrozaków. Pierwszy niestety nieudanysad
          transfer to zaledwie 15 minut i idziesz do domu...Test robie się 14 dni po
          transferze, ja zrobiłam 11 dni i byl pozytywny po czym zrobilam test z krwi i
          nastepnie za 3 dni znowu test z krwi dla sprawdzenie przyrostow hcg. Niedlugo
          ide na I USG.smile
    • Gość: Aga lublin Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 17:32
      vikas ja z kolei miałam 3 inseminacje, pierwsza była we wrześniu -udała się ,
      ale poroniłam po dwóch tyg, druga nieudana a teraz czekam na owoce 3
      inseminacjismile a polega to na tym , że lekarz uprzednio przygotowane nasienie
      męża podaje do jamy macicy , leżysz ok 5-10 minut i idziesz do domusmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka