Gość: Aga lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga lublin Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:59 sorki za szybko wskoczyło bez tekstu( mam pytanko czy w pierwszych dniach, tygodniach powiedzmy ciaży zawsze bolą piersi? może to i głupie pytanie ale dla mnie ważne, czy może któraś słyszała , ze na początku ciaży piersi są niebolące? może Was zameczam , ale jestem w 24dc , 1,5 tyg po inseminacji , progesteron mam wysoki ponad 73 i piersi są normalne nieobrzęknięte czasem bolą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerry Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:10 Mnie na początku nie bolały wcale do około 2 tygodni po transferze. Zaczeły kilka dni temu czyli 20 dnia po transfezre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lublin Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:19 kerry dzięki ))) i gratuluję)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.zamosc.mm.pl 10.12.03, 16:37 Mnie w pierwszej ciąży nie bolały, a w drugiej bolały i to bardzo mocno. Chyba nie ma na to reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: Do Kerry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.03, 17:03 Witam kiedy wynik?Czy to Twój pierwszy transfer.Jak to wygląda, ile trwa i czy od razu po transferze do domu?Pytam bo prawdopodobnie będę podchodzić do in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerry Re: Do Kerry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 17:21 Nie był to pierwszy tansfer ale drugi z mrozaków. Pierwszy niestety nieudany transfer to zaledwie 15 minut i idziesz do domu...Test robie się 14 dni po transferze, ja zrobiłam 11 dni i byl pozytywny po czym zrobilam test z krwi i nastepnie za 3 dni znowu test z krwi dla sprawdzenie przyrostow hcg. Niedlugo ide na I USG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lublin Re: BOLĄCE PIERSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 17:32 vikas ja z kolei miałam 3 inseminacje, pierwsza była we wrześniu -udała się , ale poroniłam po dwóch tyg, druga nieudana a teraz czekam na owoce 3 inseminacji a polega to na tym , że lekarz uprzednio przygotowane nasienie męża podaje do jamy macicy , leżysz ok 5-10 minut i idziesz do domu)) Odpowiedz Link Zgłoś