kavainca 16.06.09, 10:32 jestem 10 dni po IUI czy jest sens robic już test ciążowy? oczywiscie z krwi Dziś 25 dc. Zaczyna mnie boleć jak przed @ chyba wolę zrobić wczesniej test i się nie łudzić kava Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: Kiedy testować 16.06.09, 11:00 nie trać nadziei! objawy ciążowe są identyczne jak na @. w czwartek beta napewno już będzie wiarygodna. trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Kiedy testować 16.06.09, 11:02 Ja mialam inseminacje 5-ego czerwca i w klinice pow,ze beta 19- ego.moj lekarz pow,ze mozna wczesniej,ale poczekam do pt. Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Kiedy testować 16.06.09, 11:09 mnie tez powiedziano,ze 19go ale zaczynam swirować nie wiem jak z tymi objaweami bo biore luteinę przewnie przez nia czuję sie słaba, kreci mi sie w głlowie i generalnie masakra gdybym nie brała leków, pewnie mogłabym cos wyczuć, a tak głównie świruję Niestety z natury jestem czarnowdzką Trudno zresztą nie być, skoro mąż ma 46% uszkodzenia chromatyny Niby cuda się zdarzają, ale nikt nie powiedział, że ten cud musi sie przedarzyć akurat nam i akurat teraz. Ale może jednkak??? Nadzieja umiera ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
kasialu Re: Kiedy testować 16.06.09, 11:20 Trzymam kciuki mocno, mocno!!! Rozumiem co to znaczy czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Kiedy testować 16.06.09, 16:35 Mam tak samo-zawroty glowy,ciagle chce mi sie spac,wstaje rano,wyszykuje corke do szkoly i spowrotem do spania.Dzis nie udalo sie,dlatego planuje,ze zaraz sie klade.Tez biore luteine.Na poczatku bylam nastawiona b.optymistycznie,teraz nerwy mnie zzeraja!gdzie robisz bete? Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Kiedy testować 16.06.09, 17:03 w firmowej kliniceale teraz mi przyszło do głowy, że mogą mi nie zrobic teo na poczekaniu i bedę musiała czekac Jak wczoraj brałam zlecenie od lekarza, to musiał dopisac recznie, więc... muszę sie jutro upewnić Odpowiedz Link Zgłoś