Gość: Kaska IP: 195.124.18.* 22.12.03, 11:48 Prosze o informacje na temat dr Klimka z Krakowa czy ktoras z Was leczyla sie u niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Libra Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 12:59 Kasiu, Na temat prof.Klimka było już sporo, pochlebnych opinii zero. Co do drKlimka, to nie słyszałam nic, i na pewno nie jest polecanym lekarzem. O leczeniu w Krakowie sporo jest na Bocianie. Pozdrawiam, Libra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafka Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.org / *.crowley.pl 22.12.03, 13:51 Nie leczyłam się, ale słyszałam i czytałam tu kiepskie opinie...Znajomej mężatce (z rocznym stażem i rocznym baby-próbowaniu)polecił "zmień se pani chłopa"....Cytat dosłowny,niby żart, ale...Bez komentarzy.Potem NIGDY nie pamiętał kim oni są, w czym problem-nawet gdy zjawiali się po krótkim czasie.Nie przygotowany do wizyt(przecież wystarczyłoby przejrzeć kartę chwilę przed ich wejściem!!).Po nieudanej inseminacji, biedniejsi o kilkaset złotych (bo nawet świerzutkie badania skąd indziej musieli powtarzać na miejscu) i sfrustrowani na maksa bo nadal nie wiedzieli w czym problem(nie było czasu im tłumaczyć) przestali tam chodzić.Ale może odezwą się też zadowolone Krakowianki...Poczekaj z podjęciem decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nanny Ogg Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.12.03, 15:51 Na temat prof. Klimka nigdy nie słyszałam ani jednej pozytywnej opinii. Jego samego poznałam osobiście podczas pobytu w szpitalu i zrobił na mnie takie wrażenie, że żadna siła nie zmusiłaby mnie do leczenia się u niego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksia Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 13:46 Hej! Leczyłam się kiedyś przez prawie rok u tego pana (że też Pan Bóg mnie wcześniej nie oświecił!). Było dużo obietnic, poszło mnóstwo kasy i stresów i nic poza tym. Nie lecz sie u niego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś