Dodaj do ulubionych

dr R. KLIMEK KRAKOW?????

IP: 195.124.18.* 22.12.03, 11:48
Prosze o informacje na temat dr Klimka z Krakowa czy ktoras z Was leczyla sie
u niego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Libra Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 12:59
      Kasiu,
      Na temat prof.Klimka było już sporo, pochlebnych opinii zero. Co do drKlimka, to
      nie słyszałam nic, i na pewno nie jest polecanym lekarzem. O leczeniu w Krakowie
      sporo jest na Bocianie.
      Pozdrawiam,
      Libra
    • Gość: mafka Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.org / *.crowley.pl 22.12.03, 13:51
      Nie leczyłam się, ale słyszałam i czytałam tu kiepskie opinie...Znajomej
      mężatce (z rocznym stażem i rocznym baby-próbowaniu)polecił "zmień se pani
      chłopa"....Cytat dosłowny,niby żart, ale...Bez komentarzy.Potem NIGDY nie
      pamiętał kim oni są, w czym problem-nawet gdy zjawiali się po krótkim
      czasie.Nie przygotowany do wizyt(przecież wystarczyłoby przejrzeć kartę chwilę
      przed ich wejściem!!).Po nieudanej inseminacji, biedniejsi o kilkaset złotych
      (bo nawet świerzutkie badania skąd indziej musieli powtarzać na miejscu) i
      sfrustrowani na maksa bo nadal nie wiedzieli w czym problem(nie było czasu im
      tłumaczyć) przestali tam chodzić.Ale może odezwą się też zadowolone
      Krakowianki...Poczekaj z podjęciem decyzji.
      • Gość: Nanny Ogg Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.12.03, 15:51
        Na temat prof. Klimka nigdy nie słyszałam ani jednej pozytywnej opinii. Jego
        samego poznałam osobiście podczas pobytu w szpitalu i zrobił na mnie takie
        wrażenie, że żadna siła nie zmusiłaby mnie do leczenia się u niego.
        Pozdrawiam!
    • Gość: maksia Re: dr R. KLIMEK KRAKOW????? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 13:46
      Hej!
      Leczyłam się kiedyś przez prawie rok u tego pana (że też Pan Bóg mnie wcześniej
      nie oświecił!). Było dużo obietnic, poszło mnóstwo kasy i stresów i nic poza
      tym. Nie lecz sie u niego.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka