Dodaj do ulubionych

Przelot na Cypr.

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 17:51
Czy ktoś wie jak najtaniej można dostać się na Cypr, interesuje mnie sam
przelot albo jakiś naprawdę tani wyjazd? Pozdrawiam Anna
Obserwuj wątek
    • Gość: Vaios Re: Przelot na Cypr. IP: 195.205.190.* 18.02.04, 19:42
      Bilet lotniczy pol roczny czeskimi liniami kosztuje ok. 1400zl,natomiast wiele
      razy podrozowalem do Grecji i z Pireusu promem na Cypr,trwalo to dluzej ale
      kalkulowalo sie jesli chodzi o przejazd w jedna strone.Wszystko w granicach 600
      zl.Dodac nalezy wyzywienie podczas podrozy do tej ceny.Czy wybierasz sie tam na
      dluzej?
      • Gość: Vaios Re: Przelot na Cypr. IP: 195.205.190.* 18.02.04, 19:45
        Mozesz rowniez wykupic tania wycieczke na tydzien lub sam przelot i targowac
        sie to cena ok.900zl.Inna mozliwosc to teraz w zimie wylot np. z Berlina i tu
        raz lecialem do Larnaki za 140 euro.
      • Gość: Ania Re: Przelot na Cypr. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 21:09
        Dzięki za informacje, może Vaios i na dłużej, ale na razie to tylko mrzonki.
        Pozdrawiam Ania.
    • Gość: Mania Re: Przelot na Cypr. IP: 217.153.152.* 19.02.04, 12:02
      Same przeloty mozesz kupic w TUI (czartery z Polski i Niemiec), zajrzyj tu
      www.tuitam.pl/index.php?pg_id=10
    • Gość: Aga Re: Przelot na Cypr. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.04, 17:14
      W sezonie lata bezpośrednio z Warszawy Cyprus Airways
      www.cyprusairways.com/main/default.aspx
      Ale nie wiem, kiedy u nich zaczyna się sezon.
    • higher_eu Re: Przelot na Cypr. 19.02.04, 21:41
      Polecam CYPRUS AIRWAYS www.cyprusairways.com !

Dwukrotnie korzystałem z ich usług i zawsze byłem zadowolony! Oferują wygodne,
      bezpośrednie połączenia z Warszawy do Larnaki w poniedziałki i czwartki. Bilet
      powrotny wraz z podatkami i opłatami kosztuje ok. 195CYP, czyli okolice 1500zł.

W warszawskim Biurze Podrózy LINGWISTA można kupić bilety na połączenia Cyprus
      Airways już za 1100 zł- wożą Cyprus'em na Cypr rzesze turystów, więc mają
      specjalne zniżki. Sprzedają równiez bilety na połączenia innych przewoźników
      (np. Helios).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka