Gość: krotkaa IP: *.dyn.dsl.yadtel.net 13.07.04, 17:37 Czy ktos z Was tam byl?Szukam informacji praktycznych,niekoniecznie przewodnikowych...Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Foxy Re: Kirgistan IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 00:06 Moi znajomi sie wybierali ale po praktycznych przygotowaniach zrezygnowali. Odpowiedz Link Zgłoś
krotkaa Re: Kirgistan 14.07.04, 03:06 Ja nie mam zamiaru rezygnowac,chociaz to cale bieganie za wizami rzeczywiscie moze zniechecic.Bilety juz kupione-7 sierpnia wyruszam:)Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kirgistan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 00:34 Jezdze do Kirgistanu co roku. Sluze informacjami. Polacy nie potrzebuja wiz do Kirgistanu ! Odpowiedz Link Zgłoś
krotkaa Re: Kirgistan 20.07.04, 07:07 To ze wiz nie potrzebujemy do Kirgistanu wiem. Niestety zeby tam dojechac musimy wykupic tranzytowe przez Rosje i Kazachstan,a tu z kolei jest problem bo nie mamy zaproszenia i tak w kolko... W kazdym razie bilety juz sa (jedziemy pociagiem):) a przydalyby sie jeszcze 'dobre rady'...Z checia poczytam:)na forum albo albo na poczcie(e-mail krotkaa@gazeta.pl) Dzieki z gory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: Kirgistan IP: 217.153.186.* 20.07.04, 17:54 wejdz na stronę www.travelbit.pl , tam na pewno dostaniesz odpowiedzi na wszelakie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
krotkaa Re: Kirgistan 20.07.04, 18:18 Dziekuje:) Nie omieszkam skorzystac.Nie mniej jednak informacje z pierwszej reki sa ciekawsze niz te przewodnikowe. Pzdr krotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: Kirgistan IP: 217.153.186.* 21.07.04, 11:24 a kto mówi o przewodnikowych. whcodzisz w Nową listę dyskusyjną w Azję i pytasz ludzi, którzy tam byli. na forum Gazeta raczej ludzie pytają o wczasy nad morzem i siłą rzeczy mniej osób zainteresowanych mniej popularnymi krajami tu zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydka_malwina Re: Kirgistan 11.02.17, 19:57 zplecakiem.pl/kirgistan-co-zobaczyc-jezioro-ala-kol/ Odpowiedz Link Zgłoś