ewa_76 27.07.04, 15:28 Prosze o plecenie w tunezji fajnego miejsca do wypoczynku.Preferuje raczej spokojne miejsce i okolice w której można cos zwiedzic jednocześnie zależy mi na ładnej plaży. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwka Re: tunezja IP: *.wroc.zigzag.pl 27.07.04, 20:31 Ja polecam Hammamet- strefę hotelową północną. Jest tam czysto spokojnie i ładnie, hotele są usytuowane wzdłuż brzegu i w drugiej linii ( za ulicą)- plaże hotelowe zadbane i ładne. Są sklepiki i knajpki, do miasta 6 km. Są w tej strefie m inn. hotele : Nozha Beach ( tam byłam i jadę ponownie w tym roku), Omar Khayem, Dar Khayem, w drugiej lini:np Nahrawes. Miasto nie jest duże, mozna zwiedzić w 1 dzień, ale od czego wycieczki fakultatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa_75 Re: tunezja IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.07.04, 10:53 Dzękuje bardzo.Czy możesz mi powiedziec o jakim standardzie są te hotele i z jakiego biura wyjeżdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: tunezja IP: *.wroc.zigzag.pl 31.07.04, 12:33 Byłam z Neckermannem , Hotel Nozha Beach ma 3*** + i o dziwo inne biura mają go drożej. Odpowiedz Link Zgłoś