Dodaj do ulubionych

Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.14, 08:53
Witam, szukam namiarów na sprawdzonego niedrogiego kierowcę na Mauritiusie, jeżeli ktoś posiada godnego polecenia kierowcę, namiary proszę wysłać na meila.
z góry pięknie dziękuję
bepi@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: m.rupia ...szukam kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 13:50

Daj sobie spokoj z ta tanioscia. Mauritius jest tani i znalezienie taniego transportu
      nie stanowi zadnego problemu. Nikt nie zapisuje danych kierowcow taksowek.
      • Gość: balajanek Re: ...szukam kierowcy IP: *.bb.sky.com 26.04.14, 23:54
        Ja zapisałem.
        Zanim wyleciałem na Mauritius(XI.13) załatwiłem sobie taksówkę. Ustaliłem cenę za przejazd z lotniska do Tamarin. Facet na mnie czekał przed wejściem do terminala. W sumie korzystałem z jego usług 4 krotnie na trasie: lotnisko-Tamarin. Punktualny, sympatyczny, znający angielski, zapłata w rupiach, dolarach, funtach. Przy trzecim kursie kiedy nie miałem drobnych zaproponował,że mogę zapłacić następnym razem. Samochód klimatyzowany.
        Anil Kumar tel. +230 57281471
        Email: contact@taxiservicemauritius.co
        • Gość: balajanek Re: ...szukam kierowcy IP: *.bb.sky.com 26.04.14, 23:57
          Errata do adresu mailowego:
          contact@taxiservicemauritius.com
          • Gość: bepi1979 Re: ...szukam kierowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.14, 09:49
            Balajanek pięknie dziękuję za info i namiary .

Do rupia..
            wiem że na miejscu można kogoś znaleźć ale ja lubię mieć przed urlopem wszystko załatwione na tip top..aby na miejscu było jak najmniej stresów i tracenia niepotrzebnie czasu.. i zamiast po wylądowaniu użerać się za kimś na lotnisku negocjować ceny itp. , biegać z walizkami za transportem to lubię jak ktoś na mnie czeka -)i mam wszystko ustalone..-)
    • Gość: Mark Pacura Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy IP: *.as13285.net 11.07.14, 14:10
      Duzo fajniesza opcja wg mnie jest wynajecia auta i podrozowanie samemu. W lokalnej firmie udalo nam sie wynajac auto za okolo 30 euro za dobe. A potem tylko podziwiac widoki jak tutaj :-) fotki z mauritiusa
      • Gość: bepi Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.14, 09:35
        dzięki, byłam wróciłam zadowolona , korzystałam z lokalnego kierowcy, bo na urlopie nigdy nie prowadzimy samochodu, lubimy sobie pifkować.. beztrosko-)
        • balajanek Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy 21.07.14, 17:17
          Czy korzystaliście z "mojego" kierowcy?
          Szepniesz gdzie byłaś?
          • Gość: bepi Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.14, 10:54
            Na miejscu korzystałam z kilku taksówkarzy ok 3- 4 bo miałam pobyt w różnych rejonach wyspy , najlepszym i najbardziej sympatycznym taksówkarzem okazał się Sanjay, polecam go z całego serca, niesamowicie fajny człowiek
            tutaj jego namiary
            picasaweb.google.com/118018085402406147591/MauritiusCzesc1052014BelleMarePalmarBeach#slideshow/6031711105869409058
            • Gość: bepi Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.14, 15:53
              Bajanek mieszkałam w Belle Mare, Le Morne, Pointe Aux Pimets
              opisałam wspomnienia tutaj:
              www.trip4cheap.pl/forum/relacje-mauritius/mauritius-wyspa-ktora-skradla-moje-serce
              • balajanek Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy 25.07.14, 00:01
                No i poczytałem z przyjemnością Twoją relację.Mamy inne preferencje co do hoteli. i sposobu spędzania czasu. Wiadomo co kto lubi. Twój wybór był na pewno bardzo przemyślany. Ludzie na ogół jadą bez dokładnego rozeznania otoczenia. na to potrzeba trochę czasu by grzebać w necie ale warto. Potem unika się rozczarowań.
            • balajanek Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy 24.07.14, 22:43
              Obejrzałem z przyjemnością Twoje zdjęcia. momentami wędrowaliście naszymi tropami.
              Taka ogólna refleksja Która mi się nasunęła. Wadą Mauritiusa jest odległość (nie dla mnie osobiście, bo uwielbiam latać) od PL i cena biletu lotniczego. Reszta to same zalety.
              Czyli: zawsze ciepło, poza porą deszczową pada sporadycznie, ciepły błękitny ocean, puste plaże, ceny lokalne porównywalne z Polskimi albo i niższe,sympatyczni ludzie. Po prostu raj. Dodatkowo byłem na "pobliskim"Reunion, głównie ze względów na wulkany i krajobrazy, też polecam.
              A teraz idę poczytać Twoją relację.
              P.S.
              Nie to, żebym się upierał ale dalej nie wiem czy skorzystaliście z "mojego" taksówkarza. Pytam dlatego, że co prawda z czystym sumieniem go polecałem ale gdyby okazało się,że coś nie tak to nie rekomendowałby ma przyszłość.
              • Gość: jerzy30 Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.14, 19:00
                potwierdzam to fajna wyspa i wcale nie tzreba najmowac kierowcy - komunikacja autobusowa jest swietna i tania nieslychanie - gdyby ktos chcial to dam namiary na Polakow tam mieszkajacych - i chate wynajma i po wyspie powoza i atrakcje tez moge opisac - najtanszy przelot przez Dubaj
                • Gość: Ada Re: do jerzy IP: *.135.160.116.static.kolnet.eu 16.08.14, 13:06
                  Hej, czy możemy prosić o namiary. Dziękuję
                  • Gość: jerzy30 Re: do jerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.14, 13:19
                    pisz na priv: j.plonski@itb.pl - udziele wszelkich informacji - troch osob sie do mnie zzlasza [ostatnio tez ktos byl napisal]
    • hubert445 Re: Mauritius na własną rękę, szukam kierowcy 25.07.14, 00:16
      Nudzisz się na wakacjach ?
      Wygraj wycieczkę do Barcelony !
      Opłacona podróż w dwie strony, pięciogwiazdkowy hotel oraz wszystkie atrakcje turystyczne !

Wejdź na:
      q3q.pl/wycieczkadobarcelony/
      i weź udział w konkursie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka