Dodaj do ulubionych

Czarnogóra

IP: *.jlw.co.uk 16.07.01, 17:06
Czy warto tam jechać?
Czy jest bezpiecznie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bea Re: Czarnogóra IP: 1.1.2.* 17.07.01, 17:54
      jakis miesiąc temu też próbowałam sie dowiedzieć na liście o opinie i nistety
      mało dostałam odpowiedzi. Jednak ktoś napisał, że ponoć są jeszcze bomby wzdłuż
      granicy z Choracją, niestety. Choć to zależy jak chcesz spedzić tam czas,
      widziałam oferty biur dot. pobytu nad samym morzem i obejmowały one całe
      wybrzeże. Natomiast na wędrówki wgłąb kraju chyba jest jeszcze za wcześnie.
      Mnie najbardziej interesuje właśnie owe wnętrze Czrnogóry - ponoć
      najpiękniejszej republiki w Jugosławi sprzed wojny. Ja w kazdym razie poczekam
      i w tym roku wybiorę sie raczej do Słowenii.

Hej
      Bea
      • Gość: MK Re: Czarnogóra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.01, 18:38
      • Gość: vismajor Re: Czarnogóra IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 18:41
        Bezpiecznie na wybrzeżu.Interior sobie darujcie, chyba że koi wasze nerwy
        perspektywa wózka inwalidzkiego zamiast nóżek.Kraj przepiekny, bez wiz gdy nie
        wjeżdżacie od strony Serbii i taniej niż w Chorwacji.
      • Gość: MK Re: Czarnogóra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.01, 19:01
        Niby dlaczego ma tam być niebezpiecznie ? W Czarnogórze nigdy nie było wojny i
        żadnych starć !. Powszechna nieznajomość geografii i historii najnowszej jest
        ogromną szansą dla wszystkich , którzy chcą za niewielkie pieniądze spędzić
        wspaniałe wakacje . Czarnogóra oferuje bowiem z jednej strony krystalicznie
        czyste i ciepłe morze , kilometry piaszczystych plaż i podzwrotnikowy klimat na
        wybrzeżu a z drugiej zaledwie o kilka godzin jazdy dziewicze puszcze , góry ,
        kaniony i jeziora . Została ogłoszona uchwałą parlamentu krajem ekologicznej
        czystości i dba się o to bardzo . Ceny noclegów tam są dużo niższe niż w
        Chorwacji . Wszystkich zainteresowanych zapraszam na strony o Czarnogórze
        www.pol-adria.wroc.pl lub kontakt ze mną marekos@turinter.wroc.pl . Mam bieżący
        kontakt z przyjaciółmi z Czarnogóry i służę informacjami i pomocą . Polecam ten
        przepiękny i całkowicie bezpieczny kraj . Najlepszym potwierdzeniem moich słów
        jest informacja jaką przekazał mi dziś Emir Buzaljko z Budvy . Jest komplet
        turystów i nie ma wolnych miejsc .
        • Gość: vismajor Re: Czarnogóra IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 13:41
          W takim razie zapraszam na górską wędrówkę przy granicy z Chorwacją.Wróciłem
          parę dni temu z Macedonii.I rzeczywiście granica ,także z tym krajem to oaza
          spokoju.Dla idiotów, nawet wiecznego.Trzeba było być w Czarnogórze przed
          ostatnimi wyborami kolego,nie pisałbyś takich bzdur.A republika to dziewica na
          białym koniu.Gdzieś to już nie raz słyszałem.Wszystkim ceniącym bezpieczeństwo
          polecam wybrzeże.W istocie straszna taniocha.
    • Gość: TT Re: Czarnogóra IP: *.jlw.co.uk 18.07.01, 11:39
      Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i cały czas czekam na kolejne opinie i
      doświadczenia. W swoich poszukiwaniach natknąłem się też na stronę
      http://strony.wp.pl/wp/szymanscy_w_podgoricy/ , która wydaje mi się, jest
      najbardziej obiektywną opinią na temat Czarnogóry.
      Pozdrawiam wszystkich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka