Gość: ii IP: 3.5.* / 212.244.167.* 07.11.02, 10:50 siedzę własnie w poczekalni na Okęciu - tej najbardziej prestiżowej, dla Qualiflyera Gold - i zwala mnie z nóg szybkość tutejszego terminalu internetowego. Totalna katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kambodja Re: terminale śpią 07.11.02, 10:59 Napisz co jest w promocji w Duty Free - jak masz oczywiście czas... Pozdrawiam-miłego czekania-gdzie się wybierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: terminale śpią IP: 3.5.* / 212.244.167.* 07.11.02, 11:09 11:40 - i Vilniu i Vilniu i mylima sali co do Duty Free chyba nie zajrzę, bo własnie jest szczyt i przez terminal przelewają się tłumy Odpowiedz Link Zgłoś
kambodja Re: terminale śpią 07.11.02, 11:15 To jest właśnie nasze lotnisko - bardzo duże, przygotowane na obsługę dużej ilości pasażerów ... hłe, hłe, hłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_pl Re: terminale śpią 09.11.02, 21:08 www.airliners.net/open.file/275618/M/ Okęcie w pełnej krasie... KOSZMAR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii no, lepiej IP: 3.5.* / 212.244.167.* 12.11.02, 07:56 dziś zdecydowanie szybciej. Ale ten terminal faktycznie zaczyna być wstydliwy, tak jak dawny blaszak. Głównie ze względu na brak miejsca i coraz dłuższe kolejki (najgorsze do gate'u, jak już myślisz że odstałeś swoje na check-inie i na paszportowej). Z drobniejszych rzeczy złości mnie też brak rękawów (rozumiem Embraer czy ATR, ale nieraz zdarzyło mi się wysiadać z Boeinga do autobusu) i mało dziennego światła. Rzadko bo rzadko, ale czasami zdarzają się też rzeczy skandaliczne - np. pakują cały wysiadający, zapchany duży samolot do jednego autobusu. Poza tym ostatnio coraz częściej pojawiają się opóźnienia startów. Z drugiej strony są też plusy, a największy to chyba lokalizacja praktycznie w mieście. Mieszkańcy Ursusa i Ursynowa pewnie sie ze mną nie zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii jeszcze jeden minus IP: 3.5.* / 212.244.167.* 13.11.02, 13:50 zapomniałem napisać poprzednio. Celowe skupienie ruchu na lotnisku w pewnych okresach skutkuje też tym, że robi się tłok w powietrzu przy schodzeniu do lądowania. W związku z tym, jak przypuszczam, kontolerzy zganiają lądujące samoloty jak najszybciej z pasa. Skutek: samolot po dotknięciu kołami ziemi jeszcze dobrze nie wytracił szybkości, do końca runwaya jeszcze mnóstwo miejsca, a pilot już hamuje na maksa, bo zaraz ma zjazd z pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: terminale śpią IP: 195.56.66.* 12.11.02, 18:59 hm, w Budapeszcie na Ferihegy terminale w tutejszej poczekalni tez nie sa za szybkie. Ale wygladaja zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś