Gość: Karol IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 18:36 Zastanawiam sie nad wyjazdem do Bułgariin na wakacje. Czy ktos może napisać jaka jest droga? Ceny, stan dróg, bezpieczeństwo itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaga Re: Kto był w Bułgarii samochodem IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 23:07 mieszkalam w varnie przez ponad rok. nie polecam samochodem, latem sa dosyc tanie czartery z wiekszosci lotnisk w polsce i z berlina/lipska. stan drog okropny, oprocz tego oplaty klimatyczne dla samochodow (z tego co pamietam to ok. $25-30 dziennie). jest niebiezpiecznie - kradzieze. w Bulgarii rzadko spotyka sie turystow podrozujacym wlasnym samochodem. polecam poludniowe wybrzeze - piekne plaze, dostepne ceny, smaczne jedzenie i piekna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 569811342 raczej odradzam IP: 62.29.253.* 24.02.03, 11:35 raczej odradzam: 1. mogą być kłopoty z bezołowiową 2. dobry samochód (czyli każdy względnie nowy zachodni) zwraca uwagę - co naturalnie nie oznacza, że ci go zaraz ukradną. oczywiście samochód daje swobodę, a sieć komunikacji publicznej chociaż jest w Bułgarii tania i przyzwoicie rozwinięta, ale o raczej kiepskim standardzie. Dlatego rozważałbym lokalny rent-a-car, chociaż tu też można różnie trafić. Inna opcja to taksówki, choćby i na dłuższe dystanse - ceny są raczej niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beho Re: jest o'key IP: *.Astral.Lodz.PL 26.02.03, 08:32 nie viem komu slużi anty reklama Bulgari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beho Re: jest o'key IP: *.Astral.Lodz.PL 26.02.03, 09:07 nie viem komu służi anty reklama Bulgari.meszkam w Polsce od lat 20 i co roku odpocziwam w Balcziku bo jestem z tam tych stron są problemi podobnie jak w Polsce kradną podobno jak Polsce tak że, kraj normalny jak na standart polski.Samochdem są oplaty na granice RO-BG razem okolo 350 zł. na dwie strony ale to można rekompesowacz z tanszym paliwiew w ROiBG .W BG. jest tanio jak na Polski.extra pogoda i może brak chamstwa dobra kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham Re: jest o'key - spoko beho, spoko... IP: *.25.13.36.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 26.02.03, 10:59 Witaj podrazniony Kolego, Mam dla Ciebie kompromis. Chamstwo jest wszedzie. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
uczaka Re: Kto był w Bułgarii samochodem 28.02.03, 19:29 A JA POLECAM WYJAZD NA WCZASY NA UKRAINE NAD MORZE CZARNE -SAMOCHODEM JAK NAJBARDZIEJ-TANIO,BEZPIECZNIE I BEZ STONKI TURYSTYCZNEJ-ALE NIE KRYM!!!!! ODPOWIEM NA PYTANIA Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.meger Re: Kto był w Bułgarii samochodem 01.03.03, 18:08 Ja tez nie rozumiem, dlaczego stwarza sie negatywną opinię o Bułgarii. Byłam tam wiele razy. Zachwycilam sie REWELACYJNYMI widokami, pyszna kuchnia, a przede wszystkim dobrymi, otwartymi i pomocnymi ludźmi. A złodzieje zdarzają się wszędzie i wszędzie trzeba na nich uważac - bez wzgledu na to, czy to Polska, czy Bulgaria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kto był w Bułgarii samochodem IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.03.03, 18:37 Juz w samej Bulgarii to mozna sobie jakos poradzic!! Ale jak tam dotrzec autem, jaka trasa i jakie sa ewentualne nieprzewidziane pulapki na trasie, w sensie granice, policja etc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Kto był w Bułgarii samochodem IP: *.Astral.Lodz.PL 11.03.03, 10:37 A może ktoś jechal z pociągem do Bulgarii ? Prosze o informacii. Z góry dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś