Gość: kotolotek IP: *.noname.net.icm.edu.pl 15.03.07, 10:44 czy ktos z Was uzywal, lecac w daleka podroz? czy faktycznie dziala? jak ja dawkowaliscie? bede wdzieczna za jakies info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: melatonina IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.07, 11:25 dziala faktycznie (to nie jest zaden srodek nasenny lecz hormon regulujacy spanie) pomaga w zminimalizowaniu skutkow nieprzespanych lub zle przespanych nocy (rowniez przy "jet lag"). Dawka 3 mg. pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: melatonina 15.03.07, 15:57 pomaga, skoro biora ja regularnie stewardesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: melatonina IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.07, 16:08 czy biora to nie wiem, wiem, ze Lufthansa stawia swojemu personalowi latajacemu do dyspozycji..:-)) Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolotek Re: melatonina IP: *.noname.net.icm.edu.pl 16.03.07, 12:16 nie ma skutkow ubocznych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: melatonina IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.07, 09:02 ja tam zadnych nie czuje..:-)) janusz Odpowiedz Link Zgłoś